Rene87 - komentarze
Moderator: infernal
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wow! 15 km przebiegłaś prawie w identycznym czasie co ja Super Ci poszło!
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Provitamina pisze:Wow! 15 km przebiegłaś prawie w identycznym czasie co ja Super Ci poszło!
dziękuje ! Aga mysle, ze w miare podobnie tempowo biegamy
fajnie by bylo kiedys wystartowac razem w zawodach
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Łał, świetnie Ci idzie, kolejna kobitka, która biega szybciej ode mnie No ale to było w sumie jasne, można się tego było spodziewać po tej rodzinie
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
kachita ta rodzina jest groźna... (w sensie biegowym).
Kto wie, może kiedyś będzie nam dane spotkać się i pobiec razem w zawodach Wszystko przed nami
Kto wie, może kiedyś będzie nam dane spotkać się i pobiec razem w zawodach Wszystko przed nami
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
=========
-----
Moje endo
Mój blog
=========
-----
Moje endo
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Akurat ja jestem krytyczny wobec schodzenia z kości na ości wg mnie kilka kg w górę Ci nie szkodzi, ale sama widzisz, bieganie nie pomaga w tej kwestii Ważne się czuć dobrze we własnej skórze :uuusmiech:rene87 pisze:kochana chyba w ogole sie nie przejmowac tym , ale jak widac co niektorzy plci przeciwnej sa szalenie wybredni i krytyczniconcordia pisze:hehe wiesz, to cieżka sprawa jest Mi osobiście na tej fotce +6kg bardziej się podobasz Jest wszystko an swoim miejscu Ale wiadomo, mężczyźni patrzą pod swoim indywidualnym kątem, może oni dadzą bardziej klarowne wskazówki
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Gife pisze:Akurat ja jestem krytyczny wobec schodzenia z kości na ości wg mnie kilka kg w górę Ci nie szkodzi, ale sama widzisz, bieganie nie pomaga w tej kwestii Ważne się czuć dobrze we własnej skórze :uuusmiech:rene87 pisze:kochana chyba w ogole sie nie przejmowac tym , ale jak widac co niektorzy plci przeciwnej sa szalenie wybredni i krytyczniconcordia pisze:hehe wiesz, to cieżka sprawa jest Mi osobiście na tej fotce +6kg bardziej się podobasz Jest wszystko an swoim miejscu Ale wiadomo, mężczyźni patrzą pod swoim indywidualnym kątem, może oni dadzą bardziej klarowne wskazówki
skrupulatnie dbam o odpowiednią dietę tuczącą ale to prawda .... odkąd biegam - jem więcej i chudnę ?
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Nie jest to dziwny objaw. Mam to samo.rene87 pisze:odkąd biegam - jem więcej i chudnę ?
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Dekagramy idą w dół?
Browara jej dać i golonkę!
BTW, Bardzo ładny long i fajny bieg siostra!
Browara jej dać i golonkę!
BTW, Bardzo ładny long i fajny bieg siostra!
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
A ja odkąd biegam przytyłam nie wiem o ile bo się nie ważę ze stresu
Wiem, że od grudnia przybrałam 14cm
Ale koniec z tym
Piękny ten Twój long, zazdroszczę tempa, mnie na takie nie stać
Ale koniec z tym
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
concordia pisze:A ja odkąd biegam przytyłam nie wiem o ile bo się nie ważę ze stresu
Ale koniec z tym
a mi poszło w nogi - z objętością już 3 pary spodni poszło w odstawkę, bo się nie mieszczę w udach
ale prawda- koniec z tym - szkoda nerwów
Dziękuję za komplement, choć uważam, że tempo, którym biegnę jest w zasięgu Twoich nóg jak najbardziej
tak na marginesie muszę się przyznać do tego, że jak czytam Wasze blogi, oglądam czasy, rekordy życiowe itd to działa to na mnie mocno mobilizująco.....
jutro pokatuję się czymś szybszym, bo pozazdrościłam :P tymbardziej, że za 3 tyg start na 5km a ja dalej w lesie jestem jesli chodzi o ten dystans.
mysle .... 1,5 km zwawo 5'-5'30''/km i 500 marsz x 3 będzie oke ???
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Hym. Skoro chcesz zrobić te szybkie kilometrówki to może zrób coś a'la fartlek? Czyli np 2o' rozgrzewki i później 5 setów 1,5km szybko( 5-5:30 chciałaś tak?) i 1km-1,5km odpoczynku w truchcie. Po skończonych setach 10 min schłodzenia. Ja miałam takie coś w swoim planie pod półmaraton, przyjemnie się to biega
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
concordia pisze:Hym. Skoro chcesz zrobić te szybkie kilometrówki to może zrób coś a'la fartlek? Czyli np 2o' rozgrzewki i później 5 setów 1,5km szybko( 5-5:30 chciałaś tak?) i 1km-1,5km odpoczynku w truchcie. Po skończonych setach 10 min schłodzenia. Ja miałam takie coś w swoim planie pod półmaraton, przyjemnie się to biega
dzięki ! wlasnie dostalam od brata do ogarniecia Danielsa i będę coś kombinować..... choć przyznam, że support jest mi potrzebny na bieżąco, żeby nie biegać tak bez celu
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
Ty i tak masz dobrze, że masz doświadczonego w tej kwestii brata, który zawsze chętnie(albo i nie ) pomożerene87 pisze:concordia pisze:Hym. Skoro chcesz zrobić te szybkie kilometrówki to może zrób coś a'la fartlek? Czyli np 2o' rozgrzewki i później 5 setów 1,5km szybko( 5-5:30 chciałaś tak?) i 1km-1,5km odpoczynku w truchcie. Po skończonych setach 10 min schłodzenia. Ja miałam takie coś w swoim planie pod półmaraton, przyjemnie się to biega
dzięki ! wlasnie dostalam od brata do ogarniecia Danielsa i będę coś kombinować..... choć przyznam, że support jest mi potrzebny na bieżąco, żeby nie biegać tak bez celu
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Ten Daniels to tak dla ogarnięcia. Nie patrząc jakie on tam wymienia tempa i tabelki, chodzi o ideę, że najpierw budowanie bazy, potem robienie prędkości i siły, potem poprawa wydolności i na końcu stabilizacja formy.. Renia, troszkę bazy jest można uskuteczniać powoli prędkość i siłę. Daniels wymienia konkretnie sprinty, ale traktuj to jako jedną z propozycji. można też dorzucić jak napisała Concordia jakąś zabawę biegową. Można od czasu do czasu zrobić jakieś podbiegi, skip ect..
Rozmawialiśmy o interwałach 1,5km. Hmm.. Lepiej zrobić wpierw prędkości, potem skuteczniejsze będą ewentualne treningi wydolnościowe, niż zamulić się nimi na samym początku. Jeśli coś dłuższych interwałów to tempo progowe "P".
Rozmawialiśmy o interwałach 1,5km. Hmm.. Lepiej zrobić wpierw prędkości, potem skuteczniejsze będą ewentualne treningi wydolnościowe, niż zamulić się nimi na samym początku. Jeśli coś dłuższych interwałów to tempo progowe "P".
Concordia, po to tu jesteśmy, żeby się wspierać i pomagać sobie razem..concordia pisze:Ty i tak masz dobrze, że masz doświadczonego w tej kwestii brata, który zawsze chętnie(albo i nie ) pomoże
-
- Stary Wyga
Przybliżylibyście trochę ideę prędkości?Jak dojdę do godziny biegu na czym powinnam się skupić?Chyba zainwestuje w literaturę biegową bo kocham czytać.
Rene wow!nadal jestem pod wrażeniem twojego biegu,jak ty to robisz kobieto!
Ostatnio jak czytałam ten wpis to mniej się skupiłam na czasie/dystansie bardziej na treści.
Rene wow!nadal jestem pod wrażeniem twojego biegu,jak ty to robisz kobieto!
Ostatnio jak czytałam ten wpis to mniej się skupiłam na czasie/dystansie bardziej na treści.