Rene87 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wow! 15 km przebiegłaś prawie w identycznym czasie co ja :) :) :) Super Ci poszło!
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Wow! 15 km przebiegłaś prawie w identycznym czasie co ja :) :) :) Super Ci poszło!

dziękuje ! Aga mysle, ze w miare podobnie tempowo biegamy :usmiech:
fajnie by bylo kiedys wystartowac razem w zawodach :taktak:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Łał, świetnie Ci idzie, kolejna kobitka, która biega szybciej ode mnie :bum: No ale to było w sumie jasne, można się tego było spodziewać po tej rodzinie ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita ta rodzina jest groźna... :bum: (w sensie biegowym). :hej:

Kto wie, może kiedyś będzie nam dane spotkać się i pobiec razem w zawodach :) Wszystko przed nami :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rene87 pisze:
concordia pisze:hehe wiesz, to cieżka sprawa jest :bum: Mi osobiście na tej fotce +6kg bardziej się podobasz :usmiech: Jest wszystko an swoim miejscu :bum: Ale wiadomo, mężczyźni patrzą pod swoim indywidualnym kątem, może oni dadzą bardziej klarowne wskazówki :bum:
kochana chyba w ogole sie nie przejmowac tym :taktak: , ale jak widac co niektorzy plci przeciwnej sa szalenie wybredni i krytyczni :bum:
Akurat ja jestem krytyczny wobec schodzenia z kości na ości :lalala: wg mnie kilka kg w górę Ci nie szkodzi, ale sama widzisz, bieganie nie pomaga w tej kwestii :tonieja: Ważne się czuć dobrze we własnej skórze :uuusmiech:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:
rene87 pisze:
concordia pisze:hehe wiesz, to cieżka sprawa jest :bum: Mi osobiście na tej fotce +6kg bardziej się podobasz :usmiech: Jest wszystko an swoim miejscu :bum: Ale wiadomo, mężczyźni patrzą pod swoim indywidualnym kątem, może oni dadzą bardziej klarowne wskazówki :bum:
kochana chyba w ogole sie nie przejmowac tym :taktak: , ale jak widac co niektorzy plci przeciwnej sa szalenie wybredni i krytyczni :bum:
Akurat ja jestem krytyczny wobec schodzenia z kości na ości :lalala: wg mnie kilka kg w górę Ci nie szkodzi, ale sama widzisz, bieganie nie pomaga w tej kwestii :tonieja: Ważne się czuć dobrze we własnej skórze :uuusmiech:

skrupulatnie dbam o odpowiednią dietę tuczącą :bum: ale to prawda .... odkąd biegam - jem więcej i chudnę ? :echech:
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

rene87 pisze:odkąd biegam - jem więcej i chudnę ? :echech:
Nie jest to dziwny objaw. Mam to samo.
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Dekagramy idą w dół? :orany:
Browara jej dać i golonkę! :)

BTW, Bardzo ładny long i fajny bieg siostra! ;)
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

A ja odkąd biegam przytyłam :bum: nie wiem o ile bo się nie ważę ze stresu :spoko:
Wiem, że od grudnia przybrałam 14cm :trup:
Ale koniec z tym :bum:

Piękny ten Twój long, zazdroszczę tempa, mnie na takie nie stać :usmiech:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze:A ja odkąd biegam przytyłam :bum: nie wiem o ile bo się nie ważę ze stresu :spoko:
Wiem, że od grudnia przybrałam 14cm :trup:
Ale koniec z tym :bum:

Piękny ten Twój long, zazdroszczę tempa, mnie na takie nie stać :usmiech:

a mi poszło w nogi - z objętością :bum: już 3 pary spodni poszło w odstawkę, bo się nie mieszczę w udach :bum:
ale prawda- koniec z tym - szkoda nerwów :taktak:

Dziękuję za komplement, choć uważam, że tempo, którym biegnę jest w zasięgu Twoich nóg jak najbardziej :usmiech:

tak na marginesie muszę się przyznać do tego, że jak czytam Wasze blogi, oglądam czasy, rekordy życiowe itd to działa to na mnie mocno mobilizująco..... :bum:
jutro pokatuję się czymś szybszym, bo pozazdrościłam :P tymbardziej, że za 3 tyg start na 5km :orany: a ja dalej w lesie jestem jesli chodzi o ten dystans.

mysle .... 1,5 km zwawo 5'-5'30''/km i 500 marsz x 3 będzie oke ???
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hym. Skoro chcesz zrobić te szybkie kilometrówki to może zrób coś a'la fartlek? Czyli np 2o' rozgrzewki i później 5 setów 1,5km szybko( 5-5:30 chciałaś tak?) i 1km-1,5km odpoczynku w truchcie. Po skończonych setach 10 min schłodzenia. Ja miałam takie coś w swoim planie pod półmaraton, przyjemnie się to biega :usmiech:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

concordia pisze:Hym. Skoro chcesz zrobić te szybkie kilometrówki to może zrób coś a'la fartlek? Czyli np 2o' rozgrzewki i później 5 setów 1,5km szybko( 5-5:30 chciałaś tak?) i 1km-1,5km odpoczynku w truchcie. Po skończonych setach 10 min schłodzenia. Ja miałam takie coś w swoim planie pod półmaraton, przyjemnie się to biega :usmiech:

dzięki ! wlasnie dostalam od brata do ogarniecia Danielsa :bum: i będę coś kombinować..... choć przyznam, że support jest mi potrzebny na bieżąco, żeby nie biegać tak bez celu :spoczko:
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rene87 pisze:
concordia pisze:Hym. Skoro chcesz zrobić te szybkie kilometrówki to może zrób coś a'la fartlek? Czyli np 2o' rozgrzewki i później 5 setów 1,5km szybko( 5-5:30 chciałaś tak?) i 1km-1,5km odpoczynku w truchcie. Po skończonych setach 10 min schłodzenia. Ja miałam takie coś w swoim planie pod półmaraton, przyjemnie się to biega :usmiech:

dzięki ! wlasnie dostalam od brata do ogarniecia Danielsa :bum: i będę coś kombinować..... choć przyznam, że support jest mi potrzebny na bieżąco, żeby nie biegać tak bez celu :spoczko:
Ty i tak masz dobrze, że masz doświadczonego w tej kwestii brata, który zawsze chętnie(albo i nie :bum: ) pomoże :usmiech:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Ten Daniels to tak dla ogarnięcia. Nie patrząc jakie on tam wymienia tempa i tabelki, chodzi o ideę, że najpierw budowanie bazy, potem robienie prędkości i siły, potem poprawa wydolności i na końcu stabilizacja formy.. Renia, troszkę bazy jest można uskuteczniać powoli prędkość i siłę. Daniels wymienia konkretnie sprinty, ale traktuj to jako jedną z propozycji. można też dorzucić jak napisała Concordia jakąś zabawę biegową. Można od czasu do czasu zrobić jakieś podbiegi, skip ect..
Rozmawialiśmy o interwałach 1,5km. Hmm.. Lepiej zrobić wpierw prędkości, potem skuteczniejsze będą ewentualne treningi wydolnościowe, niż zamulić się nimi na samym początku. Jeśli coś dłuższych interwałów to tempo progowe "P".
concordia pisze:Ty i tak masz dobrze, że masz doświadczonego w tej kwestii brata, który zawsze chętnie(albo i nie :bum: ) pomoże :usmiech:
Concordia, po to tu jesteśmy, żeby się wspierać i pomagać sobie razem.. :spoko:
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Przybliżylibyście trochę ideę prędkości?Jak dojdę do godziny biegu na czym powinnam się skupić?Chyba zainwestuje w literaturę biegową bo kocham czytać.
Rene wow!nadal jestem pod wrażeniem twojego biegu,jak ty to robisz kobieto!
Ostatnio jak czytałam ten wpis to mniej się skupiłam na czasie/dystansie bardziej na treści.
ODPOWIEDZ