MIMIK - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mimik pisze:39'. Duszno, niezla pompa i zdecydowanie nie ten dzien. ;) Pozniej wiecej.
graty ! jak nie ten dzień to nie ma żalu ! :) moze w olawie sie uda :taktak:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pompa niespoko, ale spotkanie potem spoko :hahaha:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Dzięki!
Bieg średnio spoko, spotkanko pompa. ;) :)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Spotkanie najspoko :hej:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I jak się biegło w GoRunach?

I troszeczkę zazdroszczę spotkania - ale tylko troszeczkę, dzisiejsze spaghetti frutti di mare trochę mi zrekompensowało nieobecność na zawodach i na afterku :bum:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Maurice
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:59
Życiówka w maratonie: 2:38:40
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rudawy Janowickie to super tereny do biegania, pobrykałem tam w grudniu kilka dni i za miesiąc znowu jadę. Mocno Bóbr wylewa?
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:52:14

Nieprzeczytany post

Nie da rady biegać za każdym razem na najwyższym poziomie. 39' to ciągle bardzo przyzwoity rezultat. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gratulacje mimik :) jak na "nie ten dzień" pobiegło Ci się całkiem całkiem :) spoko :hahaha:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze: jak się biegło w GoRunach?
Dobrze, ale jeszcze muszą się trochę wyrobić. Tak po 100km będą zamiatać.
kachita pisze:I troszeczkę zazdroszczę spotkania - ale tylko troszeczkę, dzisiejsze spaghetti frutti di mare trochę mi zrekompensowało nieobecność na zawodach i na afterku :bum:
Elegancko! :) ale nasza parapetówa była nie do pobicia. ;)
Maurice pisze:Rudawy Janowickie to super tereny do biegania, pobrykałem tam w grudniu kilka dni i za miesiąc znowu jadę. Mocno Bóbr wylewa?
W sobote jak chodziliśmy, to lało mocno, potoki nieźle dawały. W jednym miejscu zgubiliśmy szlak, przedzieraliśmy się przez jedno zbocze, które było jednym wielkim mokradłem ściekającej wody. Dzisiaj można przeczytać na portalach, że Bóbr wylewa. :)
szymon_szym pisze:Nie da rady biegać za każdym razem na najwyższym poziomie. 39' to ciągle bardzo przyzwoity rezultat. Pozdrawiam!
Nie da rady, kiedyś trzeba się lepiej zregenerować, wręcz przebudować. Jakiś tam poziom jest, myślę, że na jesień będzie znowu jakiś większy postęp.
rubin pisze:gratulacje mimik :) jak na "nie ten dzień" pobiegło Ci się całkiem całkiem :) spoko :hahaha:
Dzięki! ;)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze: Elegancko! :) ale nasza parapetówa była nie do pobicia. ;)
Się wie! ;)
mimik pisze:Nie da rady, kiedyś trzeba się lepiej zregenerować, wręcz przebudować. Jakiś tam poziom jest, myślę, że na jesień będzie znowu jakiś większy postęp.
Będzie będzie :taktak: gadaliśmy przecież, że dużo tych zawodów ostatnio, a nie da się wszystkich lecieć na maksa!
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Będzie będzie :taktak: gadaliśmy przecież, że dużo tych zawodów ostatnio, a nie da się wszystkich lecieć na maksa!
No nie da. Pod każdym względem ostatnio coraz więcej biegania. Ale nie jest źle, STW jest, potrzeba trochę stabilizacji. ;)
Awatar użytkownika
Chatson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:09
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mimik nie ma co się zrażać, wiadomo nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli. Kiedyś w necie znalazłem fajnego demota: "Dlaczego bieganie to najlepszy sport na świecie? Bo nie ważne czy przybiegniesz pierwszy czy ostatni, i tak jesteś lepszy od tych którzy siedzą w domu" :hej:

PS. Startujesz w tegorocznym Biegu Opolskim? :oczko: Jeśli tak to duże prawdopodobieństwo, że się spotkamy :taktak: Chyba sobie wystartuję "w ramach odskoczni" od bieżni :hej: Pozdrawiam!
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trochę sobie trzeba pomiauczeć.. ale nie jest źle, to jest normalne, z tego będzie cos dobrego, byle nie przesadzać dalej, wiem jak sobie z tym poradzić. :)

Z tym Opolem to mały problem. :lalala: Bo przepuściłem zapisy i teraz sa zamknięte. POnoć 10 czerwca może będzie jakieś wznowienie.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze:tętno w pozycji stojącej 52 bpm.
Ale to dużo czy mało? Tak się pytam, bo zazwyczaj jak wychodzę biegać i stoję czekając na satelity, to mam tętno coś koło 90-95 ;)
mimik pisze:Z tym Opolem to mały problem. :lalala: Bo przepuściłem zapisy i teraz sa zamknięte. POnoć 10 czerwca może będzie jakieś wznowienie.
O pacz pan... Bo ten, potajemnie się zastanawiałam, czy by się nie wybrać i tam ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Ale to dużo czy mało? Tak się pytam, bo zazwyczaj jak wychodzę biegać i stoję czekając na satelity, to mam tętno coś koło 90-95 ;)
Pierwszy raz takie cuś miałem, ale faktycznie samopoczucie takie miałem, że spokojnie mógłbym pobiec z poduszką pod głową. :)
90 bpm w takiej sytuacji, to muszę być roztrenowany, do tego najlepiej jak mi coś albo sobie podniosę ciśnienie. ;)
kachita pisze:O pacz pan... Bo ten, potajemnie się zastanawiałam, czy by się nie wybrać i tam ;)
śpiący królewicz się obudził łaskawie. ;) jak zwykle wtedy jak jest za późno. ;) .. się jeszcze obaczy co z tymi zapisami..
ODPOWIEDZ