graty ! jak nie ten dzień to nie ma żalu ! moze w olawie sie udamimik pisze:39'. Duszno, niezla pompa i zdecydowanie nie ten dzien. Pozniej wiecej.
MIMIK - komentarze
Moderator: infernal
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Pompa niespoko, ale spotkanie potem spoko
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Dzięki!
Bieg średnio spoko, spotkanko pompa.
Bieg średnio spoko, spotkanko pompa.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
I jak się biegło w GoRunach?
I troszeczkę zazdroszczę spotkania - ale tylko troszeczkę, dzisiejsze spaghetti frutti di mare trochę mi zrekompensowało nieobecność na zawodach i na afterku
I troszeczkę zazdroszczę spotkania - ale tylko troszeczkę, dzisiejsze spaghetti frutti di mare trochę mi zrekompensowało nieobecność na zawodach i na afterku
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
Rudawy Janowickie to super tereny do biegania, pobrykałem tam w grudniu kilka dni i za miesiąc znowu jadę. Mocno Bóbr wylewa?
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
Nie da rady biegać za każdym razem na najwyższym poziomie. 39' to ciągle bardzo przyzwoity rezultat. Pozdrawiam!
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Dobrze, ale jeszcze muszą się trochę wyrobić. Tak po 100km będą zamiatać.kachita pisze: jak się biegło w GoRunach?
Elegancko! ale nasza parapetówa była nie do pobicia.kachita pisze:I troszeczkę zazdroszczę spotkania - ale tylko troszeczkę, dzisiejsze spaghetti frutti di mare trochę mi zrekompensowało nieobecność na zawodach i na afterku
W sobote jak chodziliśmy, to lało mocno, potoki nieźle dawały. W jednym miejscu zgubiliśmy szlak, przedzieraliśmy się przez jedno zbocze, które było jednym wielkim mokradłem ściekającej wody. Dzisiaj można przeczytać na portalach, że Bóbr wylewa.Maurice pisze:Rudawy Janowickie to super tereny do biegania, pobrykałem tam w grudniu kilka dni i za miesiąc znowu jadę. Mocno Bóbr wylewa?
Nie da rady, kiedyś trzeba się lepiej zregenerować, wręcz przebudować. Jakiś tam poziom jest, myślę, że na jesień będzie znowu jakiś większy postęp.szymon_szym pisze:Nie da rady biegać za każdym razem na najwyższym poziomie. 39' to ciągle bardzo przyzwoity rezultat. Pozdrawiam!
Dzięki!rubin pisze:gratulacje mimik jak na "nie ten dzień" pobiegło Ci się całkiem całkiem spoko
-
- Zaprawiony W Bojach
Się wie!mimik pisze: Elegancko! ale nasza parapetówa była nie do pobicia.
Będzie będzie gadaliśmy przecież, że dużo tych zawodów ostatnio, a nie da się wszystkich lecieć na maksa!mimik pisze:Nie da rady, kiedyś trzeba się lepiej zregenerować, wręcz przebudować. Jakiś tam poziom jest, myślę, że na jesień będzie znowu jakiś większy postęp.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
No nie da. Pod każdym względem ostatnio coraz więcej biegania. Ale nie jest źle, STW jest, potrzeba trochę stabilizacji.Aniad1312 pisze:Będzie będzie gadaliśmy przecież, że dużo tych zawodów ostatnio, a nie da się wszystkich lecieć na maksa!
- Chatson
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:09
- Kontakt:
Mimik nie ma co się zrażać, wiadomo nie zawsze wszystko idzie po naszej myśli. Kiedyś w necie znalazłem fajnego demota: "Dlaczego bieganie to najlepszy sport na świecie? Bo nie ważne czy przybiegniesz pierwszy czy ostatni, i tak jesteś lepszy od tych którzy siedzą w domu"
PS. Startujesz w tegorocznym Biegu Opolskim? Jeśli tak to duże prawdopodobieństwo, że się spotkamy Chyba sobie wystartuję "w ramach odskoczni" od bieżni Pozdrawiam!
PS. Startujesz w tegorocznym Biegu Opolskim? Jeśli tak to duże prawdopodobieństwo, że się spotkamy Chyba sobie wystartuję "w ramach odskoczni" od bieżni Pozdrawiam!
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Trochę sobie trzeba pomiauczeć.. ale nie jest źle, to jest normalne, z tego będzie cos dobrego, byle nie przesadzać dalej, wiem jak sobie z tym poradzić.
Z tym Opolem to mały problem. Bo przepuściłem zapisy i teraz sa zamknięte. POnoć 10 czerwca może będzie jakieś wznowienie.
Z tym Opolem to mały problem. Bo przepuściłem zapisy i teraz sa zamknięte. POnoć 10 czerwca może będzie jakieś wznowienie.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ale to dużo czy mało? Tak się pytam, bo zazwyczaj jak wychodzę biegać i stoję czekając na satelity, to mam tętno coś koło 90-95mimik pisze:tętno w pozycji stojącej 52 bpm.
O pacz pan... Bo ten, potajemnie się zastanawiałam, czy by się nie wybrać i tammimik pisze:Z tym Opolem to mały problem. Bo przepuściłem zapisy i teraz sa zamknięte. POnoć 10 czerwca może będzie jakieś wznowienie.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Pierwszy raz takie cuś miałem, ale faktycznie samopoczucie takie miałem, że spokojnie mógłbym pobiec z poduszką pod głową.kachita pisze:Ale to dużo czy mało? Tak się pytam, bo zazwyczaj jak wychodzę biegać i stoję czekając na satelity, to mam tętno coś koło 90-95
90 bpm w takiej sytuacji, to muszę być roztrenowany, do tego najlepiej jak mi coś albo sobie podniosę ciśnienie.
śpiący królewicz się obudził łaskawie. jak zwykle wtedy jak jest za późno. .. się jeszcze obaczy co z tymi zapisami..kachita pisze:O pacz pan... Bo ten, potajemnie się zastanawiałam, czy by się nie wybrać i tam