LadyE - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 3:52:14

Nieprzeczytany post

Mi w czwartek nie policzyli jednego kółka :hahaha: To się zdarza czasami :hahaha: Najważniejsze, że sama wiesz ile zrobiłaś.
Tylko korzystanie z garmina na bieżni jest zupełnie bez sensu. Przekłamania bywają bardzo duże, z racji tego, że połowa dystansu to zakręt. Sama wiesz przecież w którym miejscu skończyłaś biec, więc z dużo większą dokładnością możesz określić dystans. 3 tysiące to 7,5 okrążenia, więc powinnaś skończyć na linii 200 metrów, na łuku przeciwległym do startu :hejhej:
Pozdrawiam!
New Balance but biegowy
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:46
Życiówka w maratonie: 3:10:02

Nieprzeczytany post

Trzeba było biec szybciej 12 maja :D i też być złamała 12 minut. Nie masz co się oswajać, tak szybko to nie długo pobiegniesz maraton, poniżej 4 minut na km. :) Masz moc i możliwości :) .
Obrazek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Test Coopera jest zasadniczo dla Ciebie, a nie dla dyplomu, więc osobiście bym to olała. Pewien niesmak jest, no ale to ani nie były zawody, ani nic, poza tym wiesz, ile pobiegłaś i to się liczy. A jak Ci się ten wynik koreluje z innymi dystansami? W sensie, jak go wrzucisz w kalkulatory biegowe.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita, tutaj mało kto wierzy w liczydło. Liczydło podaje , że Bolt powinien złamać 1h40 w maratonie :) . Liczy się mocna psychika tylko :) .

Po za tym lepszy wypada kalkulator z pierwszego km z 12 maja, niż z dzisiejszego coopera :D Musimy tylko zmobilizować LadyE do wiary w Siebie :) .
Obrazek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie no, nie sprowadzajmy tego do absurdu, heloł ;) Ciekawa jestem, jak wynik na 3 km ma się do tych na piątkę, dychę czy połówkę, bo to jest ciekawa informacja i widać, czy ktoś się lepiej czuje na krótkich dystansach, czy też może na dłuższych.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sylw3g pisze:Gdybyś została, to byś wylosowała jakieś słuchawki... jabry? jabby? jary? Jakoś tak śmiesznie się nazywały :tonieja:
a to te ktore reklamuje craig alexander :jatylko: oj ja i tak nie slucham muzyki w trakcie biegu :PP
szymon_szym pisze:3 tysiące to 7,5 okrążenia, więc powinnaś skończyć na linii 200 metrów, na łuku przeciwległym do startu :hejhej:
czyli zabraklo kilkadziesiat metrow :/
z garminem akurat mam na biezni doswiadczenie i przeklamania nie sa tak duze, wyprzedzalam troche na luku a to juz moze dawac roznice.
niech wiec bedzie 2900 tych kilkudziesieciu metrow juz nie bede sobie dodawac :PP
Wariatkm pisze:Trzeba było biec szybciej 12 maja :D i też być złamała 12 minut. Nie masz co się oswajać, tak szybko to nie długo pobiegniesz maraton, poniżej 4 minut na km. :) Masz moc i możliwości :) .
jak sie nie trenuje interwalow to skad ma byc moc :ble: poza tym we wtorek jeszcze nie wiedzialam ze umiem tak biec :PP
kachita pisze:A jak Ci się ten wynik koreluje z innymi dystansami? W sensie, jak go wrzucisz w kalkulatory biegowe.
poki co wyglada na to ze na dluzszych jestem lepsza, pytanie na ile mozna im zawierzyc, ani we wtorek ani dzis nie polecialam na maxa. nie umiem biec "do wyrzygu" :wrrwrr:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pytanie, czy umiejętność biegania "na wyrzygu" jest Ci do czegokolwiek potrzebna ;)

Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

LadyE, spoko test.
Następnym razem będzie na pewno lepiej. :spoko:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Pytanie, czy umiejętność biegania "na wyrzygu" jest Ci do czegokolwiek potrzebna ;)
jesli by uznac to za wyznacznik "polecialam na maxa wiecej nie dalo by rady z siebie wykrzesac" to nie mam nic przeciwko ;)

Dzieki Mimik choc watpliwe czy przy takiej pogodzie ;)
Wariatkm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pracujesz i zarabiasz na chlebek rękami , więc je musisz chronić a nie nogi :bum: Rower ma dwa hamulce i oba znikły i zawsze jeszcze można hamować piętami po asfalcie, przynajmniej ja dosięgam na rowerze ziemi :spoko:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nadal nie wzmiacniasz kręgosłupa. Będzie bardziej bolał z plecaczkiem przy długich wybieganiach itd.
A garb jest tego braku hmm, skutkiem :hej:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wariatkm pisze:Pracujesz i zarabiasz na chlebek rękami , więc je musisz chronić a nie nogi :bum: Rower ma dwa hamulce i oba znikły i zawsze jeszcze można hamować piętami po asfalcie, przynajmniej ja dosięgam na rowerze ziemi :spoko:
uwierz mi przy wiekszych predkosciach zedrzesz podeszwe a nie zatrzymasz gwaltownie roweru :/

wiem Gife. dol mam slaby ale przy tym gora jest po prostu sflaczala ... przymierzam sie powoli by zaczac cos z tym robic. chwilowo brak mi czasu na ... cokolwiek :/

wchodze sobie na strone maratonu warszawskiego a tam :ojoj: o ja :bum:
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Jakoś tak dziwnie wyglądasz w cywilnym stroju :lalala: Tak jakoś... nieswojo.
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mi przypomina Justę Kowalczyk w wersji mini :bleble: :hahaha:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Gife pisze:Mi przypomina Justę Kowalczyk w wersji mini :bleble: :hahaha:
No, w sumie... :hej:
Obrazek