Moderator: infernal
Wyciągnąłem z blogu to:mimik pisze:Artur, jaką ty masz życiówkę na 5ktę?
Teraz to latam z większym spokojem więc kwestia tego rekordu jest już otwartaGife pisze:17/06/2012
10'01" (4:56/KM) - 2 KM R
16'58" (3:23/KM) - 5 KM
7'43" (5:05/KM) - 1,4 KM W
Nowy rekord życiowy na 5 kmPierwszy raz w życiu zejście poniżej 17 min
![]()
Bieżnia (274m 3 tor), pogoda dobra (słońce za chmurą), ale wyszło na 3 km i zaczęła się męka![]()
Generalnie bieg dobry. Na 3 markerze tj 800m miałem 3:08/km więc zwolniłem i przez 2 km cisnąłem 3:21/km, co potem odczułem, gdy wyszło słonko, ale test i tak udany. Po biegu nie umierałem i ze spokojem biegłem do domuSukces rodzi się w bólach. Trening pod dyszki zawsze wymagał ode mnie kupy cierpliwości i niemocy, którą musiałem zawsze przełamać.
Przyjeżdżaj i biegaj! Bez numerka!Generalnie jutro powinienen robić test na piątkę, są zawody w Swarzędzu na dyszkę. Może bez numerka polecieć?
Nie wiem właśnie, czy jestem w stanie to ogarnąćmimik pisze:Przyjeżdżaj i biegaj! Bez numerka!Generalnie jutro powinienen robić test na piątkę, są zawody w Swarzędzu na dyszkę. Może bez numerka polecieć?
hu hu..za sztywne wg mniemimik pisze:BTW, ciekaw jestem tych Skechersów czy nie spróbować. Na razie podobają mi się Kinvary, ale chyba spróbuje..
Kupiłeś bioniki 2kszor pisze:ja kupiłem te:http://www.wiggle.co.uk/skechers-go-bionic-ride-shoes/,niebieskie i też czekam
Kinvarki sztywniejsze?Gife pisze:hu hu..za sztywne wg mnieA które skechersy Ciebie interesują? Jedynki czy dwójki?
Dwójki niebieskie widzisz w moim ostatnim poście, jedynki to są te, w których biegam. Dwójki są z wkładką, jedynki bez. Dwójki cięższe. Kinvary sztywniejsze niż Skechersy, wiadomomimik pisze:Kinvarki sztywniejsze?Gife pisze:hu hu..za sztywne wg mnieA które skechersy Ciebie interesują? Jedynki czy dwójki?
Nie wiem jaka jest różnica między jedynkami, a dwójkami?