Flądra - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Fladra,

pieeekny wynik :) Gratulacje!!!
PKO
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Gratulacje Basiu!
Spoko bieg!
Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 4:38:26

Nieprzeczytany post

Basiu, ode mnie też gratki! Piękny wynik! Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Gratulacje raz jeszcze :).

Oglądałam wyniki, rzeczywiście jesteś czwarta, ale dyplom za trzecie miejsce dla Ciebie mam, więc tego należy się trzymać! :hej:
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Baw sie dobrze i mylego nartowania !
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Człowiek by sobie nie darował, żeby nie pobiegać w Austrii, nie !? Pamiątka w postaci śladu GPS musi być :D! To samo będę robił niedługo. Mam zamiar pobiegać w St. Petersburgu i w Moskwie (jak się uda, bo czasu będzie niewiele), a i w Krakowie (jak czas będzie) Błonia odwiedzę biegowo - spod Zabłocia w sumie daleko nie jest, no i tym razem pod Wawelem nie padnę :hahaha: !
Awatar użytkownika
Fladra
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PATATAJEC pisze:Człowiek by sobie nie darował, żeby nie pobiegać w Austrii, nie !? Pamiątka w postaci śladu GPS musi być :D! To samo będę robił niedługo. Mam zamiar pobiegać w St. Petersburgu i w Moskwie (jak się uda, bo czasu będzie niewiele), a i w Krakowie (jak czas będzie) Błonia odwiedzę biegowo - spod Zabłocia w sumie daleko nie jest, no i tym razem pod Wawelem nie padnę :hahaha: !
Tak się właśnie zastanawiałam, czy w czasie tej traski bedziesz biegał :oczko: ale jednak....
W Krakowie chetnie dołączę do treningu, choć to bedzie przed samym maratonem, wiec tempo spacerowe.
Biegam bo Lubię Kraków

10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
Awatar użytkownika
PATATAJEC
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:44:26
Życiówka w maratonie: 04:33:53
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fladra pisze:
PATATAJEC pisze:Człowiek by sobie nie darował, żeby nie pobiegać w Austrii, nie !? Pamiątka w postaci śladu GPS musi być :D! To samo będę robił niedługo. Mam zamiar pobiegać w St. Petersburgu i w Moskwie (jak się uda, bo czasu będzie niewiele), a i w Krakowie (jak czas będzie) Błonia odwiedzę biegowo - spod Zabłocia w sumie daleko nie jest, no i tym razem pod Wawelem nie padnę :hahaha: !
Tak się właśnie zastanawiałam, czy w czasie tej traski bedziesz biegał :oczko: ale jednak....
W Krakowie chetnie dołączę do treningu, choć to bedzie przed samym maratonem, wiec tempo spacerowe.
Trzymam za słowo :). Dam znak dzień przed na koma, ale potwierdzić nie mogę w 100% czy pobiegnę, bo nie wiem jak będzie z czasem, ale od Rzeszowa do Krakowa niedaleko stosunkowo, więc myślę, że będzie czas.
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pieknie :) widze, ze plan zrealizowany po sportowemu:)
ja za to za 2 tyg. bede biegac po Lwowie :D
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

no no po calym siwecie biegacie :)
Fladra piekne wyniki :)
Awatar użytkownika
Alexia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PATATAJEC pisze:
Fladra pisze:
Trzymam za słowo :). Dam znak dzień przed na koma, ale potwierdzić nie mogę w 100% czy pobiegnę, bo nie wiem jak będzie z czasem, ale od Rzeszowa do Krakowa niedaleko stosunkowo, więc myślę, że będzie czas.
Ja też! Ja też! Tylko powolutku :), albo chociaż rozciąganie pobiegowe z Wami zrobię :).
"Ja biegnę beztrosko, bieg biorę za żart
Lecz ci co żartują zostają gdzieś w tyle."

Blog treningowy

Obrazek
Awatar użytkownika
Fladra
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Alexia pisze: Ja też! Ja też! Tylko powolutku :), albo chociaż rozciąganie pobiegowe z Wami zrobię :).
Oczywiscie nie zapomnimy o Tobie:)

W ostatnim tygodniu przed Maratonem chetnie z Toba pobiegam..... aby pozytywnie się naładowac energią od Ciebie:)
Biegam bo Lubię Kraków

10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ha! to juz wiem, że jestes Flądra Basia.
Patrzę na Twoje treningi i zauważam, że masz czasy nieco lepsze od moich, ale zbliżone tętno (lub ciut wyższe). Ale jesteś dużo bardziej zaprawiona w bojach niż ja - ja zaczęłam biegać od zera niecałe pół roku temu.
Co sprawia, że nie starasz się biegać wolniej, żeby tętno było niższe? [na mnie spływa tu trochę konstrutywnej krytyki, że jednak za bardzo gazuję....]
Pytam z ciekawości, bo mnie to zaintrygowało...
A poza tym jesteś dzielna kobieta, że z takim świtem się zrywasz :) Choć - wiadomo - jak mus sportowy to mus ;-)
Awatar użytkownika
Fladra
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Ha! to juz wiem, że jestes Flądra Basia.
Patrzę na Twoje treningi i zauważam, że masz czasy nieco lepsze od moich, ale zbliżone tętno (lub ciut wyższe). Co sprawia, że nie starasz się biegać wolniej, żeby tętno było niższe? [na mnie spływa tu trochę konstrutywnej krytyki, że jednak za bardzo gazuję....]
Pytam z ciekawości, bo mnie to zaintrygowało...
A poza tym jesteś dzielna kobieta, że z takim świtem się zrywasz :) Choć - wiadomo - jak mus sportowy to mus ;-)
Haha ja tez Ciebie podczytuję i widze siebie z poprzedniego roku. Tez gazowałam całą zime, teraz zwolniłam. Ale po niespełna 8 miesiącach takiego bieganie przebieglam maraton w 3:48.
Ja mam dośc wysokie tętno max, ok 220, wiec dla mnie bieg do 170 average to jest tempo easy - tak sobie to przynajmniej tłumaczę, ale moze ktoś mnie oczywiscie skrytykowac,
Ale masz oczywiście racje, ze zbyt szybkie bieganie niewiele wnosi a moze popsuc, choć z drugiej strony mocne treningi podbijają formę:)

Mnie męczy takie bardzo wolne bieganie, dlatego często zaczynam wolno a potem i tak przyspieszam, co moze nie do końca jest mądre.
Biegam bo Lubię Kraków

10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
Awatar użytkownika
cafe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:58

Nieprzeczytany post

Podziwiam Cię za to poranne bieganie !

Ja wprawdzie wstaję o 5:30 , zaczynam pracę o 7-mej i w okresie letnim jeżdżę do pracy rowerem,
ale jakoś nigdy nie mogłam się zmusić do biegania z rana ... nawet w weekend :-(
Nie ma rzeczy niemożliwych ... są tylko takie, których nie pragniemy zbyt mocno ...
blog
komentarze
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ