Od pękniętych żyłek trzymamy się z dala, bo prawdziwe damy alkohol piją, bo pić potrafią.
Moderator: infernal
co by mi to dało, skoro dalej zdradzałbym Piasta?Mimik: piwko jest jak najbardziej wskazane czasami! Wyrzuty sumienia Twoje są jednak słuszne, bo zamiast Warki winnyś pić Lecha!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie dziękuje za komplementCytuj:
Tylko, z całym szacunkiem dla Ali, jesteś od niej chudszy i bardziej zdyscyplinowany treningowo, więc więcej Tobie wolno, albo jeszcze inaczej, więcej Tobie ujdzie płazem.
Ala musi się ogarnąć i nabrać pewnej rutyny treningowo-zdrowotno-jedzeniowej.
a kopa byś nie chciał ?nie bądź taki bezpośredni, bo serce boli
co tu dużo mówić piękna sprawaale odkrywam pojecie WYCIECZKI biegowej. olalam i ostatnim razem i dzis boisko osiedlowe. nie mam ochoty krazyc.
ale ja nie chce "chlac" !!!!a kopa byś nie chciał ?nie bądź taki bezpośredni, bo serce boli
hihi.. kategoryczny Qba, chcesz chlać- dieta i biegać![]()
piekna! fakt! co wiecej-dla mnie nowa. sama sie dziwie sobie, ze dopiero teraz.co tu dużo mówić piękna sprawaale odkrywam pojecie WYCIECZKI biegowej. olalam i ostatnim razem i dzis boisko osiedlowe. nie mam ochoty krazyc.
nie dałbym radywyobrazasz sobie, ze ja potrafilam krazyc 11 -12 km wokol boiska osiedlowego, ktore ma 520 metrow sciezki wokol?!
zastanawiajace...
i moze sie zakrecic w glowie.aktyna pisze:L-alka dobrze,że się nie zgubiłaś na tym stadionie![]()
po tylu kilometrach mozna stracić orientację
Qba Krause pisze:Ale wyszłaś. 99% zostaje w domu. Ale Ty jesteś 1->99%, więc dałaś radę. Następnym razem będzie lepiej. Pilnuj diety, nie wchodź na wagę.