Ojj, coś Cię bardzo mocno zabolałoKangoor5 pisze: ↑17 lut 2022, 08:02Sęk w tym, że tak nie jest koleżko. Sam masz świadomość, że nie posiadasz tutaj żadnych argumentów na swoją korzyść.
Lwią część mojej wypowiedzi poświęciłem na pokazanie, jak do szpiku jesteś zakłamany i niekonsekwentny. Na koniec podsumowałem ją w trzech słowach. Ty chciałbyś mi przypiąć łatkę, dlatego pominąłeś całą merytoryczną część żeby przedstawić jej podsumowanie jako jakąś bezpodstawną obelgę. Tymczasem sam wiesz, że jest to stwierdzenie faktu a nie zwyzywanie.
Przytaczam więc poniżej całość wytłuszczając tę część, którą starałeś się przemilczeć.
Ja cię nie zwyzywałem, ja nazwałem prezentowaną przez ciebie postawę.
Jeśli tworzenie jakichś podsumowań i wyzywanie kogoś sprawia Ci przyjemność (a widać, że tak jest) to oznacza, że masz, delikatnie mówiąc problemy psychiczne (a przynajmniej pierwsze mocne symptomy). Taką postawę już dziś należy leczyć, i niestety ku Twojemu zaskoczeniu szczepionka tu nic nie da. Wyłącz na kilka dni komputer i udaj się w odpowiednie miejsce nim będzie za późno.