![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
2. MIAŁBYŚ STRYD TO BYŚ JEBAŁ GPS I BIEGŁ SPOKOJNIE!
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: infernal
Gdybym miał tartan zamiast asfaltu to bym tak zrobilpawo pisze:Dobry wynik, gratuluje.
A te 59 samo wyszło, czy było tak:
https://youtu.be/bQuNbn_xsOE?t=28
Dzieki Michał. Pogoda była idealna. Słonce jeszcze słabe, nie przeszkadzało. Ja zacząłem bieg okolo 6:45bezuszny pisze:Brawo, gratuluję!
Cel wypełniony, to najważniejsze. No i mocna głowa.
W takim słońcu trudno się biegnie, nawet jeśli rano jest jeszcze trochę mniej stopni.
Jak pobiegniesz równiej i może bez tego słońca, to jest więcej do urwania na bank.
Szkoda, że chcesz zarzucić regularnie pisanie, bo dobrze się czyta i można zaczerpnąć jakiejś inspiracji z treningów. Garmina niestety nie mam, to na connekcie nie pośledzę.
Ostatnio sam chciałem zarzucić forum przez "brak czasu", ale trochę się przemogłem, bo czasem dobrze jest potem wrócić mi samemu do swoich zapisków z przeszłości i coś tam sobie porównać.
Przecież wszyscy (fani z GC) wiedzą, że wycelował dystansem.przemekEm pisze:Gratulacje. Ale wycelowałeś w sub38może jeszcze .99 było na setnych.
Dzięki. Był duży zapas bo 37:58:80przemekEm pisze:Gratulacje. Ale wycelowałeś w sub38może jeszcze .99 było na setnych.
Chwilę odpocznij i wracaj do pisania.