OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!

treptuś
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tak długo jak się da - no to spoko, wkrótce powinnam zawitać na stadion :usmiech: Łydka nie boli przy chodzeniu i już nie kuleję, więc dobry znak :uuusmiech: momentami środek łydki pobolewa gdy stoję na palcach, ale myślę, że jeszcze ze 2, 3 masaże, smarowanie maścią i wkrótce ból całkiem minie. Pozostaje mi tylko cierpliwie czekać i w międzyczasie kupić fajną czapkę do biegania :usmiech:
Co nie dobiegnę, to rozbawię ;)
New Balance but biegowy
sevrond
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 1.15

Nieprzeczytany post

Ma ktoś z Olsztyna miejsce na półmaraton mikołajowy w aucie ?
Tu Tomek - blondyn z BBL i AKM
Trotyl
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:59

Nieprzeczytany post

A ja dzisiaj szlifa zaliczyłem na rowerze, cale kolano spuchnięte i nie mogę nogi zginać. Niestety Łubianka odpada, zostaje przymusowa przerwa. Szkoda bo po maratonie bardzo dobrze mi się biegało.

Pozdrowienia Artur
Obrazek
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

Pozwolę sobie złożyć propozycję aby wpisywały się osoby chętne do startu w IX Półmaratonie Św. Mikołajów w Toruniu w dniu 4 grudnia 2011 r. Coraz więcej osób jest zainteresowanych startem i brak jest punktu kontaktowego.
Trotyl pisze:A ja dzisiaj szlifa zaliczyłem na rowerze, cale kolano spuchnięte i nie mogę nogi zginać. Niestety Łubianka odpada, zostaje przymusowa przerwa. Szkoda bo po maratonie bardzo dobrze mi się biegało.
Pozdrowienia Artur
Powrotu do formy życzę koledze z poznania :), a pamiętasz biegacza o kulach :)
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trotyl pisze:A ja dzisiaj szlifa zaliczyłem na rowerze, cale kolano spuchnięte i nie mogę nogi zginać. Niestety Łubianka odpada, zostaje przymusowa przerwa. Szkoda bo po maratonie bardzo dobrze mi się biegało.

Pozdrowienia Artur
uuuuuuuu!!! to ból na na maksa, pechhh ale wykaraskasz się szybko.

a co do mikołajów, to jeszcze jest trochę czasu ale komunikowąc sie w tym temacie rzeczywiście już można :)
Tomek Domżalski
jakier
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zdaje się, że na Bieg Mikołajów zarejestrowanych jest tyle osób (ja też), że w grę wchodzi bus a nie prywatne samochody. Tak sugerował Trener Wojtek...
Można to będzie dogadać na sobotnich treningach, a nawet na spotkaniu klubowym w ostatni piątek miesiąca.

Pozdrawiam,

Jacek
sevrond
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

A jakie mamy plany na sobotę ? Jakiś specjalny trening przygotowujący na 11 km ?
Ah, szkoda ze BBL nie ustaliło niedzieli na treningi, bo tak trzeba zawsze cały weekend odwracać do góry nogami :oczko:
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

w sobotę dla chętnych i startujących w Łubiance, zrobimy trening pod kątem tego startu :) poza tym bedziemy bawić się bieganiem :)
Tomek Domżalski
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

sevrond pisze:A jakie mamy plany na sobotę ? Jakiś specjalny trening przygotowujący na 11 km ?
Ah, szkoda ze BBL nie ustaliło niedzieli na treningi, bo tak trzeba zawsze cały weekend odwracać do góry nogami :oczko:
Młodzież zawsze pierwsza, mam następcę w "męczeniu" Naszych Trenerów o planu treningowe :).
loko pisze:w sobotę dla chętnych i startujących w Łubiance, zrobimy trening pod kątem tego startu :) poza tym bedziemy bawić się bieganiem :)
Ponieważ nie startuję w Łubiance więc czuję się zwolniony z najbliższego treningu.
A tak na poważnie Poznański Maraton zebrał swoje żniwo w postaci mojego zdrowia - łykam antybiotyki - więc miłego biegania życzę :), ale mnie korci żeby przynajmniej być z Wami ciałem, więc może potraktuje ten trening jako spacer :)
marius-p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

sevrond pisze:A jakie mamy plany na sobotę ? Jakiś specjalny trening przygotowujący na 11 km ?
dokładnie tak , niedziela byłaby lepsza
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

runkris pisze:
Młodzież zawsze pierwsza, mam następcę w "męczeniu" Naszych Trenerów o planu treningowe :).
loko pisze:w sobotę dla chętnych i startujących w Łubiance, zrobimy trening pod kątem tego startu :) poza tym bedziemy bawić się bieganiem :)
Ponieważ nie startuję w Łubiance więc czuję się zwolniony z najbliższego treningu.
A tak na poważnie Poznański Maraton zebrał swoje żniwo w postaci mojego zdrowia - łykam antybiotyki - więc miłego biegania życzę :), ale mnie korci żeby przynajmniej być z Wami ciałem, więc może potraktuje ten trening jako spacer :)
w dalszym ciagu mamy dla Ciebie miejsce :)
Tomek Domżalski
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pozdrowienia Artur
A to tylko potwierdza to co mówi mój uczeń :oczko: Dziewczyna do której chodzę z łydką na masaże podała domowy sposób który może pomóc w takich przypadkach w szybszym odzyskaniu sprawności. Na opuchnięte miejsce liść białej kapusty, to owinąć niezbyt ciasno bandażem i tak iść spać (nie śmiać się, naprawdę tak mówiła). Liść cały, nie poszatkowany w wiórki, bardzo dobrze ściąga wszelką opuchliznę, obrzęk, łagodzi stany zapalne. Więc Trotyl, jeśli noga jeszcze nie sprawna i nie masz tam otwartej rany z mięsem i kośćmi na wierzchu to why not :usmiech:

Nie śmiać się :usmiech:
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Przyłączam się do niedzielnych agitatorów :usmiech:
sevrond
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Polecacie jakaś knajpę na czwartkowe pasta party ?

Co do nowego oznakowania tras biegowych olimp to brakuje mi takiej tablicy przy mostku smętka jaka jest na ceiku, chyba że nie zauważyłem, bo jechałem rowerkiem tak szybko że aż się zgubiłem i wyjechałem na likusach :bum:
w.jeger
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Tablica przy moście była identyczna ale została wykopana i zabezpieczona na czas trwania remontu mostu.Jak tylko skończy się remont powróci na swoje miejsce.
ODPOWIEDZ