Lepiej kontrastują z szarą skałą

A jak ktoś założy czerwoną koszulkę na bieg, to wiadomo, że wygra

Moderator: infernal
Kurcze, ostatnio zawody biegam w czerwonej. I nawet 2x wygralem! Na maraton we Frankfurcie tez zaloze.beata pisze:A jak ktoś założy czerwoną koszulkę na bieg, to wiadomo, że wygra.
Też mam zieloną.To znaczy zielona była kiedyś.beata pisze:...czerwoną...
A może w tych słuchawkach mają "wdech-wydech-wdech wydech"?Sikor pisze:Muzyke lubie i slucham jej duzo, ale co do treningu i muzyki, to sa to dla mnie jednak 2 zupelnie rozlaczne sprawy
rocha pisze:
Jak łączycie muzykę z treningiem?
No to widzisz kwestia przyzwyczajen.rocha pisze:Wiesz, trenowałem kiedyś wioślarstwo w czwórce i jakoś nie wyobrażam sobie treningu ze słuchawkami.
Rozgryzłem Helmuta! Otóż głaskanie barana po czole wyzwala w nim żądzę bodzenia. Nie wolno go drapać, głaskać, czochrać po czole! Już mu to czoło całkiem wyłysiało od bodzenia w "copopadnie".beata pisze:... kwestii zaś groźnych zwierząt...
Obowiązkowy dystans zmniejszono do 1.2m, a dla dzieci w przedszkolach do 0.8 ... maseczki można już zdejmować w knajpach, zajmując co drugie miejsce przy stolikachrocha pisze:Cztery miesiące później.
na nowym rowerku mam lepsze czasy.
Czarna owca w rodzinie, to trochę, jak jaWczoraj Hajdi wykociła czarne jagnię, owieczka. Teraz widać, że Sztefi jest bardzo gruba, czyli... Helmut się spisał.