Jacek jeśli dobrze odczytałem wykres to wychodzi, że druga część trasy była lekko w dół.
Jeśli ty jesteś drewno przy kroku ponad 140 to ...

Jeszce raz gratuluję!
Moderator: infernal
Napisz mi proszę, że to był sarkazm.No i wreszcie pogoda do biegania wspaniała :uuusmiech:
31 maja i 3 czerwca, więc się zgadza.Siedlak1975 pisze:"Wliczając ostatni dzień maja, wpadło sześć kolejnych dni biegania w podobnych tempach i tętnie (67-72% HRmax), dla urozmaicenia przestawiałem dystans, też tak by dwa najdłuższe i najkrótsze nie wypadały obok siebie.
No i wreszcie pogoda do biegania wspaniała :uuusmiech:"
Coś chyba nie tak. Dwa najdłuższe są obok siebie czyli 14 km i 16 km.
Z tą pogodą to przegiąłeś
Napisał, że 2 i 3 czerwcampruchni pisze:31 maja i 3 czerwca, więc się zgadza.Siedlak1975 pisze:"Wliczając ostatni dzień maja, wpadło sześć kolejnych dni biegania w podobnych tempach i tętnie (67-72% HRmax), dla urozmaicenia przestawiałem dystans, też tak by dwa najdłuższe i najkrótsze nie wypadały obok siebie.
No i wreszcie pogoda do biegania wspaniała :uuusmiech:"
Z tą pogodą to przegiąłeś
Pogoda do biegania jest bardzo ok, jak się biega kawałek po zachodzie słońca, albo rano - co to za przyjemność biegać w czapce, kurtce, szaliku i rękawiczkach, walcząc z zacinającą mżawką? Do ścigania może (to jeszcze sprawdzę) trochę słabsza nawet w nocy, ale, wbrew pozorom, pogoda do biegania a do ścigania to nie to samo.
No jak napisał, kiedy nie napisałSiedlak1975 pisze:Napisał, że 2 i 3 czerwcampruchni pisze:31 maja i 3 czerwca, więc się zgadza.Siedlak1975 pisze:(...)
(...)
(...)
Nie każdy ma blisko dostęp do takiego lasku. A trening trzeba wykonać, więc poszedłem przed 18 na bieżnie. Pogoda jest drastyczna delikatnie to ujmując. Wody nie brałem, przetrwałem jakoś. Zresztą, jakbym wziął to pewnie piłbym po chwili ciepłą.Siedlak1975 pisze:Do tego trzeba podejść z rozsądkiem. Wczoraj biegałem od 17. Zabrałem ze sobą 1,5 litra zimnej wody. Biegane w lesie w pełnym cieniu(około 27-28C) na 2km prostej gdzie cały dzień jest cień. Czyli co 4 km miałem dostęp do zimnej wody. Woda na głowę, woda do gardła i dalej. Biegane bez koszulki. 15km ciągły w II zakresie fajnie wszedł. Było bardzo ciepło ale się nie zagotowałem. Można? Można![]()
Jeśli lato będzie gorące to pod koniec sierpnia będę mógł po tej 2km prostej z zamkniętymi oczami biegać