To kolejne pyt. (bez złośliwości jawnych i ukrytych)Adam Klein pisze:Pytania śmiało dalej na forum.
Który Był Sz. P. Maciej w kat. open i wiekowej ?
Pyt. j.w. dla zawodników z Pl.
P.S.
Po podaniu wyniku Sz. A.a, mogłem przeoczyć tę inf.
To kolejne pyt. (bez złośliwości jawnych i ukrytych)Adam Klein pisze:Pytania śmiało dalej na forum.
No tak, ale jednak zawsze znajdzie się ekipa biegnąca zadanym tempem. Jakby co, zapraszam na czas ok 38:25 Finiszu nie będzie, ale narastająco - takAdam Klein pisze: Sam kiedys tak biegłem dychę w ramach połówki. Moze to jest jakaś myśl, tylko wtedy chyba równie dobrze mozna sobie pobiec samotnie w lesie, bo ludzie którzy biegną obok są jednak w innym wyścigu i nie ma co liczyć na jakiś wspólny finisz.
A co do Polaków, którzy nabiegali czasy poniżej 3 godzin to (w nawiasie czas netto):KrzysiekJ pisze:306 open, 148 w kategorii
Przyglądnąłem się zawodnikom, którzy biegną "w okolicach" MaćkaAdabo pisze:Maciek na 41km https://youtu.be/xpPYSBE0dB4?t=1h49m47s Łatwo nie było...
Maciek też wygląda jak by za chwilę miał zaliczyć ścianę Dobrze, że dociągnąłAdam Klein pisze:O tym samym myślałem. Ale generalnie większość tych ludzi na tym etapie wygląda już kiepsko.
Może mi się wydaje ale jak Maciek biegnie to chyba ma kolana do wewnątrz(tzw x) a ciężar mocno obciąża zewnętrzną część stopy(supinacja?). Taka trochę kaczka(bez obrazy ). Ciekawe czy coś takiego idzie skorygować?Keri pisze:Tu jest kilka innych ujęć.
Oj widać potworne zmęczenie.
http://www.asics.com/gb/en-gb/barcelona ... ream=false
DziękiKeri pisze:A co do Polaków, którzy nabiegali czasy poniżej 3 godzin to (w nawiasie czas netto):KrzysiekJ pisze:306 open, 148 w kategorii
Maciej ŁUCYK 2:37:19 (2:37:14)
Łukasz SKWARECKI 2:50:37 (2:50:31)
Mariusz STASZCZUK 2:57:50 (2:53:39)
Tomasz STASZCZUK 2:57:50 (2:53:39)
Maciej ŻYTO 2:56:59 (2:56:42)
Jakub KUSTOSZ 2:58:16 (2:57:54)
Jacek BEDKOWSKI 2:58:43 (2:58:32)
Łukasz TKACZYK 2:58:56 (2:58:51)
A masz jakiegoś chętnego? Określ warunki brzegowe. Ktos kto biega dychę w 50 minut też może być?Krysia80 pisze:Panie Klein. To jak? Teraz robimy Ambitny Amator plan 4 miesiące 3000m poniżej 9 min.
Krysiu, nie daj się prosić.Krysia80 pisze:Ja to stara baba już jestem ale chętnie popatrzę jak ktoś tu działa. Najlepiej oczywiście kobieta !!! A nie że tylko chłopy i sratatony.Rolli pisze:Krysia? A ty kiedy sub9?Krysia80 pisze: Proponuje temat Ambitny Amator poniżej 9 min na 3000m na wiosne.
Klosterhalfen wczoraj pobiegła w 8:36.
Mnie się zdaje, że to nie sprawa kolan tylko kątów w stawach biodrowych. Lepiej to widać przy zwolnionym odtwarzaniu. Lewe kolano idzie nawet bardziej na zewnątrz, ale stopy, szczególnie prawa do środka. Może kąt kamery trochę przekłamuje, ale u biegnących obok tego nie widać. Chyba warto by było zainwestować w konsultację ortopedy. A może te koszmarne buciory wymuszają taki dziwny ruch?Siedlak1975 pisze:Może mi się wydaje ale jak Maciek biegnie to chyba ma kolana do wewnątrz(tzw x) a ciężar mocno obciąża zewnętrzną część stopy(supinacja?). Taka trochę kaczka(bez obrazy ). Ciekawe czy coś takiego idzie skorygować?Keri pisze:Tu jest kilka innych ujęć.
Oj widać potworne zmęczenie.
http://www.asics.com/gb/en-gb/barcelona ... ream=false