To kolejne pyt. (bez złośliwości jawnych i ukrytych)Adam Klein pisze:Pytania śmiało dalej na forum.

Który Był Sz. P. Maciej w kat. open i wiekowej ?
Pyt. j.w. dla zawodników z Pl.
P.S.
Po podaniu wyniku Sz. A.a, mogłem przeoczyć tę inf.

To kolejne pyt. (bez złośliwości jawnych i ukrytych)Adam Klein pisze:Pytania śmiało dalej na forum.

.
.
No tak, ale jednak zawsze znajdzie się ekipa biegnąca zadanym tempem. Jakby co, zapraszam na czas ok 38:25Adam Klein pisze: Sam kiedys tak biegłem dychę w ramach połówki. Moze to jest jakaś myśl, tylko wtedy chyba równie dobrze mozna sobie pobiec samotnie w lesie, bo ludzie którzy biegną obok są jednak w innym wyścigu i nie ma co liczyć na jakiś wspólny finisz.
 Finiszu nie będzie, ale narastająco - tak
 Finiszu nie będzie, ale narastająco - tak 

A co do Polaków, którzy nabiegali czasy poniżej 3 godzin to (w nawiasie czas netto):KrzysiekJ pisze:306 open, 148 w kategorii

Przyglądnąłem się zawodnikom, którzy biegną "w okolicach" MaćkaAdabo pisze:Maciek na 41km https://youtu.be/xpPYSBE0dB4?t=1h49m47s Łatwo nie było...

Maciek też wygląda jak by za chwilę miał zaliczyć ścianęAdam Klein pisze:O tym samym myślałem. Ale generalnie większość tych ludzi na tym etapie wygląda już kiepsko.
 Dobrze, że dociągnął
  Dobrze, że dociągnął  

Może mi się wydaje ale jak Maciek biegnie to chyba ma kolana do wewnątrz(tzw x) a ciężar mocno obciąża zewnętrzną część stopy(supinacja?). Taka trochę kaczka(bez obrazyKeri pisze:Tu jest kilka innych ujęć.
Oj widać potworne zmęczenie.
http://www.asics.com/gb/en-gb/barcelona ... ream=false
 ). Ciekawe czy coś takiego idzie skorygować?
 ). Ciekawe czy coś takiego idzie skorygować?
DziękiKeri pisze:A co do Polaków, którzy nabiegali czasy poniżej 3 godzin to (w nawiasie czas netto):KrzysiekJ pisze:306 open, 148 w kategorii
Maciej ŁUCYK 2:37:19 (2:37:14)
Łukasz SKWARECKI 2:50:37 (2:50:31)
Mariusz STASZCZUK 2:57:50 (2:53:39)
Tomasz STASZCZUK 2:57:50 (2:53:39)
Maciej ŻYTO 2:56:59 (2:56:42)
Jakub KUSTOSZ 2:58:16 (2:57:54)
Jacek BEDKOWSKI 2:58:43 (2:58:32)
Łukasz TKACZYK 2:58:56 (2:58:51)

.
. 

.
.A masz jakiegoś chętnego? Określ warunki brzegowe. Ktos kto biega dychę w 50 minut też może być?Krysia80 pisze:Panie Klein. To jak? Teraz robimy Ambitny Amator plan 4 miesiące 3000m poniżej 9 min.

Krysiu, nie daj się prosić.Krysia80 pisze:Ja to stara baba już jestemRolli pisze:Krysia? A ty kiedy sub9?Krysia80 pisze: Proponuje temat Ambitny Amator poniżej 9 min na 3000m na wiosne.
Klosterhalfen wczoraj pobiegła w 8:36.ale chętnie popatrzę jak ktoś tu działa. Najlepiej oczywiście kobieta !!! A nie że tylko chłopy i sratatony.

Mnie się zdaje, że to nie sprawa kolan tylko kątów w stawach biodrowych. Lepiej to widać przy zwolnionym odtwarzaniu. Lewe kolano idzie nawet bardziej na zewnątrz, ale stopy, szczególnie prawa do środka. Może kąt kamery trochę przekłamuje, ale u biegnących obok tego nie widać. Chyba warto by było zainwestować w konsultację ortopedy. A może te koszmarne buciory wymuszają taki dziwny ruch?Siedlak1975 pisze:Może mi się wydaje ale jak Maciek biegnie to chyba ma kolana do wewnątrz(tzw x) a ciężar mocno obciąża zewnętrzną część stopy(supinacja?). Taka trochę kaczka(bez obrazyKeri pisze:Tu jest kilka innych ujęć.
Oj widać potworne zmęczenie.
http://www.asics.com/gb/en-gb/barcelona ... ream=false). Ciekawe czy coś takiego idzie skorygować?