nie strasz srogą zimą

Moderator: beata
Ania, tak, WTC, z tym, że w tym roku są inne dystanse - 3000, 1500 i 800m.ania102 pisze:beata ten meeting to kolejny WTC? Mogłabym pobiec 1km testowo.
ASK, pracę to dawno powinnaś zmienić - ale o tym już Ci tu pisałyśmy. Bo z tego, co tu czasem opisujesz, wynika, że to jakaś masakra. Szkoda zdrowia, lepiej żyć na nieco niższej stopie, ale w spokoju.ASK pisze:Beata piękne zdjęcia. Ja na razie zrezygnowałam z sekcji wspinaczkowej, mam ciężki okres w pracy i nie wyrobię się czasowo, a dodatkowo jak jestem zestresowana, to wzmaga mi się lęk wysokości,przez co chodzenie na ściankę nie ma sensu, bo zamiast robic postepy, to się tylko trzęsę ze strachu. Wrócę do tego na wiosnę, jak skończę, najprawdopodobniej, z obecną pracą. Trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny, bo na razie żyję w takim stresie, że nawet biegać nie mam siły i się wlokę powoli.
Dam znać na pewno!ASK pisze:Beata daj znac, jak bedziesz sie wybierać.
W Góry Orlickie chętnie, ale niestety wciąż dość daleko ... trochę przeraża mnie, że do Wro trzeba jechać 3.5h, i z Wro ... drugie tyleJest też pomysł na ewentualny przyjazd Warszawy w Góry Orlickie?
Cześć Martamartakik pisze:Czytam, że powinno się na początku biegać kilka minut, potem przerwa na marsz i tak na przemian. Nie wiem jak mogę to podzielić i czy jest sens, skoro potrafię już przebiec 2km w 15 minut bez przerw. Chyba, że po tych 2km marsz, aż się puls uspokoi i dalej biec? kompletnie nie wiem jak się zabrać, że móc biegać szybciej i na dłuższe dystanse.
no tak, dlatego też napisałam, że to kwestia ogólnopolska, czy raczej ogólnokociabeata pisze:Charm, o wzmożonym apetycie kotów to ja pisałam.
Wczoraj w nocy zjadły wszystkie chrupki, głodomory!
Jasne, dla mnie też pora była późna a i temperatura wieczorem dość rześka, dlatego nie czekałam na dekoracje ...ania102 pisze:beata musiałam uciekać, bo pora była dla dziecka bardzo późna;
Dzięki, heh, niestety energię mam tylko gdy biegam/wspinam się/jeżdżę na rowerze, w pozostałych dziedzinach jestem kompletnie bez życia, ech ...jesteś w fantastycznej formie biegowej! - byłam pełna podziwu, patrząc jak zasuwałaś! Masz niesamowitą energię! Żal mi było, że nie startuję..