No nie?nabijanie kilometrów samym szuraniem zajmuje za dużo czasu.
 Człowiek machnie jakiś dłuższy bieg z TM albo progami i cyk, wchodzi 15-20km (albo i 25km u Ciebie) ze średnim tempem w okolicach 5min/km, a i czas podczas biegu szybciej leci.
 Człowiek machnie jakiś dłuższy bieg z TM albo progami i cyk, wchodzi 15-20km (albo i 25km u Ciebie) ze średnim tempem w okolicach 5min/km, a i czas podczas biegu szybciej leci. 

Moderator: infernal

No nie?nabijanie kilometrów samym szuraniem zajmuje za dużo czasu.

Niekoniecznie. Możesz trenować pamięć, rozwiązywać Sudoku, grać w szachy i może starość nie wyrządzi takiego spustoszenia w Twoich szarych komórkachneevle pisze:Kurczę... Czyli z upływem czasu będę musiała jednak kupić jakiś bardziej skomplikowany zegarek z funkcją programowania treningów i podpowiadania tempa.

Pełen luz. Aż się zdziwiłem. Miałem trochę obaw przed tym właśnie kawałkiem, a było właściwie lekko. To chyba wiosna tak działaneevle pisze:Niezłe 25km dziś poszło widzę. Jak samopoczucie na tym drugim odcinku progowym pod koniec?

Taka miała być!katekate pisze:opowieść Wielkanocna mrożąca krew w żyłach
No, Ty wykonałaś mega ciężką robotękatekate pisze:pięknie sobie pan poczynia treningowo!
 Teraz już zostały Ci same przyjemności
 Teraz już zostały Ci same przyjemności  Ja mam jeszcze kilka akcentów do odbębnienia.
 Ja mam jeszcze kilka akcentów do odbębnienia.

Dzięki! Tak z ręką na sercu to domknięcie tego treningu nawet mnie trochę zaskoczyło.sosik pisze:Mocarny ten dzisiejszy trening i ładnie domknięty. Oby tak dalej!
Tak, ten trening dodałem sobie do "ulubionych". Jak już moje drogi się z panem Danielsem rozejdą to zostanie po tym doświadczeniu kilka recept na longa - w tym właśnie ta.neevle pisze:A już się zastanawiałam, gdzie jest wpis.
Szalejesz. Z tych treningów z tempem M to naprawdę bardzo fajne średnie tempo wychodzi.