Nie mam z kim

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

anet3666
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam drogie Panie
Jestem z Łodzi i szukam chętnej do wspólnego biegania.
Samej jakoś ciężko
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Cześć,

Akurat z Łodzi chyba żadnej biegaczki w tym wątku nie ma, musisz szukać na miejscu - może udaj się na zajęcia BiegamBoLubię?
Co do tego, że samemu ciężko, to zależy od upodobań, ja np. wolę biegać sama.
anet3666
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Poczekam może jednak ktoś się znajdzie.
Dzięki za linki
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja Ci przekornie doradzę zmianę nastawienia;-) Możesz biegać sama bez oglądania się na innych. Ważna jest chęć, silna wewnętrzna motywacja, planowanie czasu.
mariola1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ania102 pisze:A ja Ci przekornie doradzę zmianę nastawienia;-) Możesz biegać sama bez oglądania się na innych. Ważna jest chęć, silna wewnętrzna motywacja, planowanie czasu.

Ja też polecam bieganie samej. Faktycznie może i raźniej jest biec we dwoje, ale przecież podczas biegania nie prowadzi się konwersacji. Nie szukaj wymówki, ze nie masz z kim biegać tylko biegaj sama. Weź sobie odtwarzacz z muzyką, załóż słuchawki. Niech ten czas będzie tylko dla Ciebie. Będziesz mogła się wyciszyć i przemyśleć wszystkie sprawy. Bieganie samej też jest fajne. Osobiście biegam różnie. Czasem sama, czasem w towarzystwie. Głównie jest to uzależnione od mojego nastroju oraz okazji czy akurat jest ktoś chętny do towarzystwa.
Ilona
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Niestety z Łodzi nie jestem ale też radzę biegać sama. Na poczatku tez wyciagalam znajomych do wspolnego biegania ale pozniej zauważyłam ze kazdy ma inny tryb i predkosc i nie chcialo mi sie czasem za kims gonic. Sposob znalazlam w tym, ze zaczelam sluchac muzyki podczas biegania i to mnie motywowało najbardziej :)
maryskagrudka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No ja w Poznaniu tez nie mam z kim biegac:( Mój narzeczony niestety nie bardzo, a przyjaciółki niestety wolą sport zwany "żarciem" :(
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maryskagrudka pisze:No ja w Poznaniu tez nie mam z kim biegać :( Mój narzeczony niestety nie bardzo, a przyjaciółki niestety wolą sport zwany "żarciem" :(
Oj tam, sporo grup biega, choć fakt, zawsze zimą widać, kto tak naprawdę chce to robić ;) ...Przez cztery lata kursowaliśmy naszą RRTeam'ową grupką kilku osób co czwartek wieczorem na trasie Rusałka-Strzeszynek-Rusałka. Spotykaliśmy się w truchcie, by pogadać i spędzić kilka chwil, tempo było konwersacyjne...W Strzeszynku piliśmy gorącą herbatę i wracaliśmy...Obecnie najczęściej biegam sam, bo mi się chwilowo grono wykruszyło i zaczynam w Strzeszynku i krążę wokół. Na herbatę siadam na finał, by nie marznąć (po niej już tylko szybko do auta ;) )...Czasem dołączy ktoś...Zwykle dystans zamyka się w 8-12km...Oczywiście ze światełkiem...A za dnia - w niedziele wokół Rusałki, zaczynając o 10tej od mostku od str. Olimpii...Info wrzucam na fanpage'a fejsowego, bo bywa, że mam zawody, albo wyjeżdżam (dotyczy niedziel, w czwartki raczej bywam regularnie)
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Sevka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:53:18
Życiówka w maratonie: 04:24:55

Nieprzeczytany post

Bez przesady ze w Poznaniu nie ma z kim biegać - tu jest tyle grup biegowych że jest w czym wybierać. U mnie na obrzeżach Poznania biega sporo osób a co dopiero gdzieś w centrum albo w tych miejscach typowo biegowych np Malta. Wystarczy popytać i na pewno znajdzie się ktoś do wspólnego biegania (np na FB Kobiety Biegają, czy w innych grupach).
Awatar użytkownika
intensos90
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja jestem z Łodzi. Wszystkim, którzy narzekają na brak towarzystwa polecam nocne biegi "Biegam bo lubię nocą" w poniedziałki o 20 w parku na Zdrowiu. Spotkanie są przed Falą. A w niedzielę rano w parku Poniatowskiego. Na ogół ja też nie mam z kim biegać i biegam sama, ale czasami ciężko z motywacją :) w dwójkę zawsze raźniej
"W biegach długodystansowych jedynym przeciwnikiem, jakiego ma się do pokonania, jesteśmy my sami i to, jacy byliśmy wczoraj."
fiona
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zapytaj męża, siostry, koleżanek. Ktoś się na pewno znajdzie :) Ja zresztą podziwiam, bo uwielbiam biegać sama.
Skoczkini
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Racja, najlepiej wciągnąć znajomego, przyjaciela, rodzeństwo. ;)
ODPOWIEDZ