ja za tydzień też planuję to pobiec oczywiście nieco wolniej

Moderator: infernal
Jak mam wykonać trudny trening i mi się nie chce go pobiec,to zawsze przychodzisz mi na myśl,że Sosik by dał radę isosik pisze:W końcu!![]()
To teraz już z górki. Tylko łydki nie przeciąż i życiówka Twoja.
U mnie to najcięższa jednostka w planie.Dziś biegnąc zastanawiałem się jak ja biegałem rok temu te kombajny J.D.acer pisze: Brawo Krzychu! udało się wykonać mocny teren to oznacza, że wszystko idzie w dobrym kierunku!
ja za tydzień też planuję to pobiec oczywiście nieco wolniej
Albo 5km albo trójki....po co się dwa razy katować.acer pisze:Na dyszce chciałbym złamać 42 min, więc wypadałoby trójki pobiec w tempie startowym po 4:10-4:12.
Być może jutro lub w niedzielę zrobię test na 5km, po tym będę coś więcej wiedział.
5 w ten weekend a trójki w przyszłyKrzychu M pisze:Albo 5km albo trójki....po co się dwa razy katować.![]()
Może nawet 5km na maksa obiektywniejsze,tylko samemu na treningu bym się nie zmusił.
Powodzenia!
14 czerwca a Ty?Skoor pisze:acer, kiedy startujesz?
Bez przesady,żaden kosmos.kasia41 pisze:Krzychu ładny trening,tempo jak dla mnie kosmos![]()
Ja jutro planuje ale dwójeczki,tylko nie wiem jakim tempem?
Ładnie to ująłeś ....odczarowałeś,trafne słowo.panucci10 pisze: Wreszcie odczarowałeś ten trening! Ładnie to poszło i weszło. Cały czas do przodu![]()