Komentarz do artykułu Mój Gambia Halfmarathon - relacja
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
http://fitness.sport.pl/fitness/1,14352 ... i_sie.html
Miło widzieć cudowne pomnożenie fajnych panien Anien, bo przecież mieliśmy/mamy jeszcze PannęAnnęBiega... przez chwilę myślałem, że to ta sama osoba
Miło widzieć cudowne pomnożenie fajnych panien Anien, bo przecież mieliśmy/mamy jeszcze PannęAnnęBiega... przez chwilę myślałem, że to ta sama osoba
-
- Zaprawiony W Bojach
fascynujący materiał.
-
- Zaprawiony W Bojach
Na myśl mi przychodzi początek "Rozmów kontrolowanych". Molibden w "Kasprowym", zza rogu wyłania się dama w futrze:Qba Krause pisze:fascynujący materiał.
- mogę zrobić takie rzeczy, że nie uwierzysz;
- ja już jestem niewierzący.
I jeśli drążek daje taki gorąc jak krótki sprint - to co daje gorąc a la Halfmarathon w Gambii??
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A co wam przeszkadza co Anna jeszcze robi? Potrafilibyście tak? I wszystko to co wy robicie jest takie cool ?
-
- Zaprawiony W Bojach
ale mi wcale nie przeszkadza! jedyne moje zastrzeżenia odnoszą się do warstwy czysto pisarskiej, a tak poza tym - mówię bez cienia szydery - jestem fanem.
nie potrafiłbym zrobić jednej setnej z tego, co ona potrafi, super dziewczyna.
nie potrafiłbym zrobić jednej setnej z tego, co ona potrafi, super dziewczyna.
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
ale Panna Anna, która biega, chyba rzeczywiście biega. nie są to więc raczej te same osoby.hassy pisze:Miło widzieć cudowne pomnożenie fajnych panien Anien, bo przecież mieliśmy/mamy jeszcze PannęAnnęBiega... przez chwilę myślałem, że to ta sama osoba
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
Adamie Szanowny, i ja uważam to samo co Qba (co zresztą często mi się zdarza)
Czy super dziewczyna to nie wiem, bo nie miałem zaszczytu poznać. Domniemanie niewinności sugeruje, że czemu nie. Na pewno jest super w tym wąskim konkretnym wycinku, który widzę. No i przecież odnośnik do drążka pojawił się w kontekście pozytywno-podziwowym. A żarciki w zamyśle raczej niekąśliwe miałby być.
Mnie jedynie istotnie razi... no dobra, zgodnie z dewizą Mariusza - nic mnie nie razi
Wojtku, jasne, inne nazwiska i w ogóle, moje wrażenie, że to jedna osoba było pierwsze i ulotne. Choć przedmiotowa (czyt. tu omawiana) pani Ania także przecież biega
Czy super dziewczyna to nie wiem, bo nie miałem zaszczytu poznać. Domniemanie niewinności sugeruje, że czemu nie. Na pewno jest super w tym wąskim konkretnym wycinku, który widzę. No i przecież odnośnik do drążka pojawił się w kontekście pozytywno-podziwowym. A żarciki w zamyśle raczej niekąśliwe miałby być.
Mnie jedynie istotnie razi... no dobra, zgodnie z dewizą Mariusza - nic mnie nie razi
Wojtku, jasne, inne nazwiska i w ogóle, moje wrażenie, że to jedna osoba było pierwsze i ulotne. Choć przedmiotowa (czyt. tu omawiana) pani Ania także przecież biega
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
no tak. ale w jakichś takich ustawkach tylko. ha, no, ale nie muszę się przecież znać na tym innym spojrzeniu na bieganie.hassy pisze:Choć przedmiotowa (czyt. tu omawiana) pani Ania także przecież biega
ja też. ciekawe czy oddala te buty?Qba Krause pisze:jestem fanem
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52 min
- Życiówka w maratonie: 4:15:12
Dziewczyna opisala swoj bieg w ciekawym, egzotycznym kraju, a tu zaraz lustracja do trzeciego pokolenia wstecz bedzie.
Mloda, ladna, wysportowana to wykorzystuje swoje 5 minut.
Mloda, ladna, wysportowana to wykorzystuje swoje 5 minut.
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Wiele zdjęć pochodzi z ustawek - nie ma się co dziwić, w "segmencie" w którym Ania się plasuje nie ma miejsca na nieumalowane, upocone, rumiane twarze, a plamy potu na ubraniu mają być albo tam gdzie zaplanował je fotograf albo w ogóle. Nie mniej jednak dziewczyna przebiegła kilka razy dystans maratoński, przebiegła 50K - więc zaliczyłbym to zdecydowanie jako bieganie.WojtekM pisze:no tak. ale w jakichś takich ustawkach tylko.
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690
Komentarze do bloga
-
- Zaprawiony W Bojach
No, chyba że robiła to Gallowayem, wtedy nie tyle przebiegła ile pokonałaMarc.Slonik pisze:Nie mniej jednak dziewczyna przebiegła kilka razy dystans maratoński, przebiegła 50K - więc zaliczyłbym to zdecydowanie jako bieganie.
(No nie mogłem się powstrzymać :uuusmiech: , zwłaszcza, że niedawno była rozmowa czy jeśli ktoś "biegnie Gallowayem" albo zatrzyma się w korku albo na siku albo na picie to może powiedzieć, że przebiegł maraton, czy jest maratończykiem, itd. To oczywiście z przymrużeniem oka).
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
O! To o 3 minuty szybciej od Pauli Radcliffe!Sghjwo pisze:2:12 - nie jest to moze super wynik, ale chyba jednak przebiegla.
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Komentarze do bloga