I żeby Wasze komentarze nie poszły na marne to;
miałem biegać sobie co drugi dzień, ale będę biegał co dwa dni-takie dmuchanie na zimne...
Jeszcze raz dzięki

Moderator: infernal
Tętno szybko wróci i Łukasz też szybko wróci. Tętno w przenośni, Łukasz dosłownie :uuusmiech:neevle pisze:Z tym tętnem to chyba tak bywa, jak zaczniesz regularnie biegać, to szybko wróci do normy. Najważniejsze, że noga w porządku.
O, takiego znajomego to trochę zazdroszczę.
neevle pisze:Z tym tętnem to chyba tak bywa, jak zaczniesz regularnie biegać, to szybko wróci do normy.
roberturbanski pisze: Tętno szybko wróci
Tak, taksosik pisze:Dokładnie. Tętno spadnie szybko przy regularnym bieganiu.
Niedaleko wioski w której mieszkam. Dokładnie to ''Nadleśnictwo u Kucharach Żydowskich"Aniad1312 pisze:A te zawody to gdzie?
Bo generalnie to mam plan nie startować, ale może zmienię zdanie
Na wyniki i lokaty to będziemy patrzeć jak całkiem wyleczysz kontuzję.Ja swój udział w dzisiejszym biegu kończę z końcową lokatą(oficjalnych wyników jeszcze nie mam)
Oto tomagddi pisze:Na wyniki i lokaty to będziemy patrzeć jak całkiem wyleczysz kontuzję.
Bardzo fajnie, również pozdrawiam :uuusmiech:magddi pisze:Fajnie, że mogłeś wziąć udział w biegu
Pozdrawiam
No ja nie tak bardzo...Skoor pisze:bo, że wygrasz to jestem pewny
Słowo "pierdziel" poprawiłbym na bardziej dosadne, co do reszty w całości zgadzam się z Tomkiem...Skoor pisze:Łukasz ty nie pierdziel, że "jeśli wygram" tylko pisz "JAK JUŻ WYGRAM" bo, że wygrasz to jestem pewny. Czasem się jakieś badziewie przyplącze i nie chce puścić, ale wreszcie puszcza i tak masz myśleć!
Szybkiego powrotu do zdrowia!
Spokojnie, z forum to się mnie tak łatwo nie pozbędzieciewypass pisze:I nie waż się znikać na ten czas z forum...
wypass pisze:Wygrywałeś z innymi dolegliwościami, więc wygrasz i z tą...
Na to zawsze możesz liczyćwypass pisze: Niestety nie Łuki, czerwona lampka dalej świeci...magddi pisze:A na forum to musisz zaglądać, no bo kto mnie będzie opierdzielał