No dobra córa ma niecałe 6 miesięcy można jej nie liczyć

Morale spadło wprost proporcjonalnie do spadku formy no i wzrostu wagi...
Ale trzeba dobrze przepracować zimę...o ile się da...bo dni mijają tak szybko...a nocki bardzo wolno

Moderator: infernal
A tak, takie akcje też miewałem. Prawdopodobieństwo takiej sytuacji rośnie zazwyczaj wraz z rozmiarem paczki, ale zegarek? C'mon panie kurier...wypass pisze:Tyle, że cała nasza trójka była w domu...więc nie wiem czemu kurier nie zastał nikogo...
E, to nic. To się akurat łatwo da obrócić w korzyść. W zeszłym roku, mniej więcej o tej właśnie porze byłem kompletnie bez formy. Ty biegasz mniej niż byś chciał, ale biegasz - ja miałem za sobą parę miesięcy przestoju, a waga wrzeszczała na mnie wszystkimi trzema cyferkami na wyświetlaczu. I jeżeli jest na taką sytuację dobry moment, to jest właśnie ten moment - bo od czego są postanowienia noworoczne! Załóż sobie ambitny cel na nowy rok. Słaba forma forma może się tylko poprawić, a czym więcej na wadze tym łatwiej zrzucić!wypass pisze:Morale spadło wprost proporcjonalnie do spadku formy no i wzrostu wagi...
Ale trzeba dobrze przepracować zimę...o ile się da...bo dni mijają tak szybko...a nocki bardzo wolno
wypass pisze: Bieg na osiedlu, w okolicy blokowiska, żadna karta biegacza mnie nie goniłaNa szczęście...
Ja windy nie mam...to za wniesienie narożnika do salonu na 4 piętrze krzyknęli 120zł...sochers pisze:Może się spieszył, albo padł Ci domofon
Ja też tylko do pracy zamawiam - chyba że AGDjak zamawiałem lodówkę podwójną, dziekowałem bogu że wziałem z wniesieniem, bo dwóch gości miało problem, żeby nią manewrować, i podejrzewam, że oni dziękowali bogu, że mam windę
bo 120 kg to może niewiele, ale gabaryty toto ma spore ;D
A tak, jak zamawiam coś wartościowego - uprzedzam ochronę, że mają dzwonić przed odbiorem, a wszystko pozostałe dzwonią, że paczka czekaNajbardziej lubię paczkomaty, ale jak nie ma i czasem trzeba wziąć Pocztę, to się nacinam. Wczoraj odebrałem paczkę wysłaną jakąś mega-hiper nową usługa poczty - a'la paczkomat - paczka czeka w wybranym urzędzie. No i PRAWIE działa - tylko od 10 dni nie dostałem SMSa, bo system poczty nie wysłał
No i bajkawypass pisze:Był czas na bieganie