-WiciuQuote: from MacGor on 9:40 am on April 17, 2003
[hr]
Robię listę startujących:
ja,
Dawidek,
Marek C,
Zbyszek g,
Mikael,
... kto jeszcze pobiegnie???
[hr]
-Bartek Sz
-Irko S
-Łukasz
jak na razie
proponuje się spotkać na schodach DecemberPalast

-WiciuQuote: from MacGor on 9:40 am on April 17, 2003
[hr]
Robię listę startujących:
ja,
Dawidek,
Marek C,
Zbyszek g,
Mikael,
... kto jeszcze pobiegnie???
[hr]

I tak uczyniłem, bałem sie że nie dam rady. MacGor wyznaczała nam kolejne cele, które relizowalismy bardzo szybko. Planowalismy ukończyć bieg w czasie 33 min. ale ku mojemu zdumieniu i zadowoleniu, sukcesywnie przyspieszalismy i mete osiagnelismy już po 30 min i 38 sek, co daje srednią około 3:41 na km zakładając, iż trasa miała 8,3 km.Dawidek
biegniesz z MacGor, dzięki temu spadnie na Ciebie splendor pacemakera, który doprowadził ją do wygranej.

Dzięki IrkoPo drugie Dawidek to chyba najbardziej uśmiechnięty i miły glina jakiego spotkałem.
A pominałeś - siebie - to jest dopiero rasowy zawodnik, prawdziwy wyjadaczChyba nikogo nie pominąłem?.

U-ha-ha. Będę miała jutro zakwasy na brzuchu nie od biegu, tylko właśnie od tego tekstu.Obawiałem się, ze spotkam biegającą maszynę pokroju radzieckich sportsmenek.

Najfajniejsze, że mogłem sie komus do czegoś przydać, jesli tylko bede jeszcze kiedyś w stanie Ci pomóc ( cztaj: wytrzymam Twoje tempo ) to jesne, że tak zrobie.Dawidek -BARDZO DZIĘKUJĘ I PROSZĘ O JESZCZE!