Fajnie, że się zrzeszyłeś...ja się noszę z zamiarem...ale na takie moje bieganie to nie ma sensu

Opaski kompresyjne planuję i ja...już od jakiegoś czasu...
Pasek do zegarka też by się przydał...nie powiem, że nie...

Moderator: infernal
Jakie rozważasz? Ja biję się z myślami, czy kalenii z deca czy te compressport.wypass pisze:Opaski kompresyjne planuję i ja...już od jakiegoś czasu...
Do biegania nie potrzeba klubu, ale jak się jest w grupie fajnych ludzi, którzy lubią biegać jest miło, i łatwiej o informacje biegowe(naprawdę mam się o dkogo uczyć) jak i same wspólne wyjazdy w swoje paczce są fajniejsze :uuusmiech:Skoor pisze:A ja w ramach zasady "idź pod prąd" nie zapisuje się nigdzie, jestem niezrzeszony, czy to biegowo, czy morsowo
Ja postawiłem przede wszystkim na odpoczynek i myślę, że to dobry ruchsochers pisze:Hej, nie jesteś jedynympo debiucie 3 tygodnie sie leniłem i uzupełniałem węglowodany :D co mnie kosztowało +3,5kg teraz lenię się już 10 dni :D więc jutro rani trzeba wyjść pobiegać
Myślałem o tych z Deca...ale względem moich dolegliwości z krążeniem kupię te compressportu...majak pisze:Jakie rozważasz? Ja biję się z myślami, czy kalenii z deca czy te compressport.wypass pisze:Opaski kompresyjne planuję i ja...już od jakiegoś czasu...
Dzięki, też wezmę te compressport-uwypass pisze:Myślałem o tych z Deca...ale względem moich dolegliwości z krążeniem kupię te compressportu...majak pisze:Jakie rozważasz? Ja biję się z myślami, czy kalenii z deca czy te compressport.wypass pisze:Opaski kompresyjne planuję i ja...już od jakiegoś czasu...
Wszędzie piszą, że to firma medyczna, że te opaski faktycznie zwiększają krążenie od kostki w górę...
Więc tak się noszę z tym zakupem i odkładam...a że są dwa razy droższe niż w Dec...to jeszcze nie kupiłem
Na razie tak właśnie biegam i obserwuję siebie jak bardzo mnie to obciąża.Skoor pisze:No fajnie sobie biegasz, 19km raz i drugi, ladnie ladnie
Oj tak :uuusmiech:wypass pisze:Na reszcie czujesz, że żyjesz po tym maratonie![]()
Nie pierwszy i pewnie nie ostatni razsochers pisze:O.S. Zauważyliście, że to kolejne miejsce, gdzie nam sie dyskusja browarowa rozwija?