Skoor - sala tortur
Moderator: infernal
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Taki Sobie, jedź i biegnij, zapisy są otwarte, a koszt przed zawodami to 30zl. Warto nawet sobie tylko pobiec bez spiny. Ja w tamtym roku zadebiutowałem właśnie w Stalowej Woli i pobiegłem sobie na spokojnie, a i tak życiówkę strzeliłem
Co do mojego biegania, to ja leszczem jestem jeszcze Będziesz regularnie latał to szybko mi dorównasz
Co do mojego biegania, to ja leszczem jestem jeszcze Będziesz regularnie latał to szybko mi dorównasz
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:25
- Życiówka w maratonie: 3:37:05
No cóż, kusząca propozycja, ale ja w niedzielę planuję wypad rowerowy jednak. W październiku wystartuję na 8 km w Biłgoraju i okolicach. Startowałem już w "Biegu sitarskim" i bardzo miło wspominam. Ale o tym będzie jutro w moim temacie. A co do mojego biegania - prześledź mój wątek. Uważam, że tragedii nie ma, ale jeszcze nie potrafię przebiegnąć okolic 20 km.
-
- Zaprawiony W Bojach
Tomasz, uważaj na nogę-zdrowie najważniejsze!
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Wszystko przed Tobą...nie ma spinki...bo napinanie się demotywuje...jeśli się plany nie powiodą z różnych względów...Taki sobie pisze:... że tragedii nie ma, ale jeszcze nie potrafię przebiegnąć okolic 20 km.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 40:25
- Życiówka w maratonie: 3:37:05
Jasne, nic na siłę.
-
- Zaprawiony W Bojach
No to jesteśmy na tym samym poziomie :uuusmiech:
Ja też na ostatniej dyszce miałem podobny czas
Uważam, że bardzo dobrze Ci poszło-czekam na relacje i foty :uuusmiech:
pozdrawiam
Ja też na ostatniej dyszce miałem podobny czas
Uważam, że bardzo dobrze Ci poszło-czekam na relacje i foty :uuusmiech:
pozdrawiam
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Ooooj Panie, ale Pan slodzisz...
-
- Zaprawiony W Bojach
Pisze tylko jak jest Zważywszy na Twoją sytuację zdrowotną to bardzo dobry wynik i jest się z czego cieszyć :uuusmiech:
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję ukończenia przede wszystkim. Wynik jak wynik, nie zawsze są życiówki, a każde zawody to kolejne zdobyte doświadczenie. Co do diety tu nie byłbym pewien, bo 10 km to zbyt krótki dystans żeby organizm odczuł jakoś drastycznie zużycie węgli. Stawialbym na pogodę i głowę, podświadomie oszczędzałeś nogę.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
mclakiewicz, dzieki za slowa otuchy. Bylem chyba wtedy zmeczony po prostu. Dzisiaj sobie pobieglem z wojkiem mojej zony(kiedys latal spokojne wybiegania w tempie 4/km ) po lesie, dosc trudny teren i wyszlo nam 7km w tempie 5:20/km i to dosc komfortowo. Noga niestety boli jak bolala, przerwa nie zrobila jej roznicy wiec chyba to oleje i o ile nie bedzie gorzej to bede biegal.
-
- Zaprawiony W Bojach
Elegancko Tomasz, :uuusmiech: tylko troszkę za szybkoSkoor pisze:9.17km w tempie 5:14/km, pierwsze 4km nawet poniżej 5/kmhttp://www.movescount.com/pl/moves/move3854248511.43km w tempie 5:31/km. Tempo było fajne i równe przez cały czas http://www.movescount.com/pl/moves/move38720818Noga NIE BOLI
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Lukasz, a co masz wylacznosc na szybkosc?
Nie wiem czy to kwestia tego ze nie jestem zmeczony, czu wiekszej ilosci WW w diecie, ale biega mi sie swietnie
Nie wiem czy to kwestia tego ze nie jestem zmeczony, czu wiekszej ilosci WW w diecie, ale biega mi sie swietnie
-
- Zaprawiony W Bojach
Skoor pisze:Lukasz, a co masz wylacznosc na szybkosc?
Wyłączność to ja mam teraz na odpoczynek przy browarkach-Łuki mi zalecił i nie mam zamiaru się z Nim kłócić
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
I bardzo dobrze !majak pisze:Skoor pisze:Lukasz, a co masz wylacznosc na szybkosc?
Wyłączność to ja mam teraz na odpoczynek przy browarkach-Łuki mi zalecił i nie mam zamiaru się z Nim kłócić