sarenka70-komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

sarenka70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:03
Życiówka w maratonie: 2:57:35

Nieprzeczytany post

No wpadlam :hahaha: ale wlasnie tak myslalam pobiec zaczac nawet od Jakis 5min. a skonczyc.........15km pokaze :oczko: :uuusmiech:
Do jutra :oczko:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

sarenka70 pisze:wyszlo wysokie 1:35,45 :oczko:
Nie no lajtowo wyszło, gratuluję takiego luzu :ojoj: :usmiech:
Ja też tak będę lajtowo biegał... jak schudnę ze 20kg :hahaha:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
JarekJagieła
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 35:24
Życiówka w maratonie: 2:52:46

Nieprzeczytany post

Gratulacje!
A jak ogólne samopoczucie? W czasie i po biegu. Czy jesteś zadowolona? Kalkulator biegowy ze strony głównej podpowiadał taki wynik więc warto czasami przyjąć proponowane założenia ewentualnie z małymi korektami (gdy wiemy, że trening nie ten, pogoda nie ta, samopoczucie dalekie od ideału).
P.S. Zdajesz sobie sprawę, że wynik 1:26-1:28 to po 20sek szybciej na kilometrze niż dzisiaj?
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Basia - serdecznie gratuluję :) !!!
sarenka70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Samopoczucie bylo dobre nie rewelacyjne a dobre padnieta nie bylam ale szybciej nie dalabym rady.Wczoraj nie czulam jakiegos wielkiego zmeczenie ale dzis na truchtaniu 13km-5:22 czulam zmeczenie nog.Cieszy ze jednak potrafilam kontrolowac tempo i po 15 lekko przyspieszyc :oczko: 3 dziewczyny wyprzedzilam i sporo panow.Wiem jakie to tempo na takie czasy to nawet nie musi byc w tym roku-w tym starczyloby 1:30 ale w przyszlym.....?najwazniejsze bym odzyskala "luz"biegania.Wczoraj w biegu myslalam tak tez jest dobrze czy zawsze trzeba wygrywac?czy zawsze trzeba biegac za wynikami?To tak jakbym stala miedzy dwoma krzeslami.

Jeszcze raz sprobowac na co mnie stac gdy porzadnie potrenuje :hej:

Monika dzieki!
JarekJagieła
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Półmaraton w niedzielę, bieganie w poniedziałek, we wtorek, środę..... A odpoczynek, regeneracja?!
Później nogi bolą, ociężałe, brak luzu... No ile można!
sarenka70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jarek, wiesz ja dzis biegalam i to samo myslalam :hahaha: Jarek by mowil a gdzie regeneracja?ja chyba inaczej nie umie ja najlepiej sie czuje gdy codziennie biegam jutro wolne :hahaha: :oczko:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a bo widzisz Pan Brat, czasami większa orka jest w domu i taki czwartkowy, czy środowy wymyk, nawet z ciężkimi nogami, to nie zawsze jest najgorsze rozwiązanie ;)
przy okazji - przypomniało mi się, jak moja babcia zawsze mówiła, że dzieci rosną od pobiegania... ale to akurat tyczyło się naszej ogólnej niechęci do jedzenia
JarekJagieła
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Żarty, żartami, ale ja nie mam nic przeciwko częstemu bieganiu (też to kocham!), pod jednym wszakże warunkiem: nie oczekuję później super wyników.
W naszym środowisku tzw.amatorów zapominamy, że poza treningiem zużywamy energię w pracy zawodowej, "orce" w domu-u Basi przede wszystkim-i.t.p, i.t.d. Poza tym kiedyś trener Grzegorz Stefanko na pytanie o moje słabsze samopoczucie na zawodach (od spodziewanego) skonstatował: "Spójrz Jarek w PESEL". I może to jest "spiritus movens". Zdrowia życzę! Pan Brat
sarenka70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:hahaha: :oczko: Ach milo Was sie czyta.Tak dobrze mi na duszy.Pan Stefanko podchodzil do naszego treningu w latach 80-tych bardzo spokojnie.Obozy z nim to byla czysta przyjemnosc w porownaniu z tym co robilysmy z naszym trenerem.

Dzis tyle zalatwilam mimo pracy, jestem jakos lepiej poukladana :niewiem: w te dni, no tylko nie pobiegam ale za godzine trening z dzieciakami :oczko: Upal od dzis a wczoraj marzlismy :hahaha:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

oj, to Ci zazdroszczę :hahaha: w pracy jeszcze jako tako, terminy trzymają więc nie ma, że boli, ale w domu ostatnie dni mam zupełnie nie poukładane; dziś pierwszy dzień wolny od dwóch tygodni i ze szczęścia nie wiem gdzie się podziać :hahaha: a czas przecieka między palcami;
serio 175 km w maju?
sarenka70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Serio tak malo biegalam ostatnio......w ciazy :oczko: :hahaha:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sześc stów miesięcznie?
nie dziwię się, Basia, że teraz Pan Brat tak bardzo Cię pilnuje :lalala: :hahaha:
stare trasy... ja nie mogę się doczekać lipca i sierpnia: planuję biegową eksplorację Jury, z mapą, w nocy i nowymi, jeszcze nie znanymi ścieżkami :)
sarenka70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Te stare sciezki to wcale nie tak wesolo ale na razie dopoki nie posprzataja lasu, parku i tych innych katow miasta -a sa to na liscie ostatnie miejsca, bo jest duzo wazniejsze by np.ruch pociagow zostal uruchomiony a nadal malo ich jezdzi to pewnie bede biegala 3km drozke w ta i z powrotem no i to 11km po ulicach no i Stadion ale na to mam jak najmniejsza ochote.W kazdym moje piekne trasy las,laki nie wchodza w rachube :ojnie:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie wiem o których 1200m piszesz, ale mogłabyś dodać jak to z tą Twoją formą jest... już się przyzwyczaiłam, postaram się więc nie wpadać w kompleksy :hahaha:
ODPOWIEDZ