![oczko :oczko:](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: infernal
Szkoda, to akurat tego, że w tym terminie musiałam je sprawdzaćpanucci10 pisze: Dzieki Ania, szkoda tych matur!
A w Poznaniu bedziemy 25-27 Lipiec, wybierasz sie?
heh, cały czas go widziałem i mijałem, aż tu nagle bum nie ma go! Dobrze że z Nim nie biegłem, bo jataką ochote miałem na 23kmKrzychu M pisze:Wojtek postąpił jak zawodowiec.Stwierdził,że o życiówkę dziś nie powalczy i zszedł z trasy.
że aż takle0n71 pisze:No cholera, zawiodłem się!![]()
a w życiuAniad1312 pisze:ps. nie nie, nawet nie próbuj mnie namawiać![]()
![]()
lubie toAniad1312 pisze:No, a co do Pozka, to jeśli akurat będę na miejscu, to pewnie że się wybiorę pokibicować
ja o tym wiedziałem już wczorajmihumor pisze:Deczko polegles ale słusznie wnioskujesz, trochę ten tren nie na maraton. Specyfika tego biegu jednak sporo wymaga i on nie przepuszcza wiele bokiem. Ale widzę, że impra udana więc jest ok, no i jeszcze wiosna będzie nasza.
ja się nie martwie bo i niby czym? trening był jaki był wiec spróbowałem i nie udało się, poza tym najważniejsze w tym wszystkim to to że ten start był naj mniej ważnym w całym sezonie 2014Krzychu M pisze:Nie ma się czym przejmować,ja na Orlenie bardziej poległem,wykręciłem aż 3:29!
heh, nie tak niewiele bo aż 12min! to jest jednak sporo!Johnny Żuberek pisze:I tak zrobiłeś wynik niewiele słabszy życiówkiA pozytywy też są przecież - chyba pierwszy Twój maraton bez przygód w tojtojach i innych krzaczorach
Bo są po zimieEwidentnie znowu się u mnie sprawdziło że wiosenne starty mi wybitnie nie wychodzą! Dlaczego?
No weź przestańJak bym chociaż jeździł tyle na rowerze co przed MW to może, może a tak to nie jestem przygotowany na takie czasy w maratonie.
Sylwek ja mam inne priorytetySylw3g pisze:Cytuj:
Jak bym chociaż jeździł tyle na rowerze co przed MW to może, może a tak to nie jestem przygotowany na takie czasy w maratonie.
No weź przestań![]()
Trzeba biegać! Tylko. A raczej głównie
![]()
![]()
co Ty! Jakie trailówkiJohnny Żuberek pisze:Wojtek, jak tam u Was na Żubrze wygląda trasa? Rozumiem, że trailówki jakieś to najlepszy wybór do lasu, a profil? Wypadły dwa mosty ponoć, a sama droga w lesie płaska w miarę?