Bieganie to rozrywka dla ludzi o niezbyt subtelnej umysło...

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie mogę mieć do ciebie Fotman pretensji, przecież ostrzegałeś:
Fotman pisze:Kończy się zawsze na odwracaniu kota ogonem i kpinach.
A może to nie było ostrzeżenie, tylko porada dla meszki? Kurde dałem się podpuścić staremu wydze. :bum:

Szkoda, że Fotman odmówił mi prostaczkowi spragnionemu wiedzy, chociaż małego łyka ze źródeł swej mądrości. :smutek: Moim zdaniem zachował się nie po chrześcijańsku. :nienie: No i teraz przyjdzie mi żyć w niewiedzy, jak to chrześcijaństwo stało się akuszerem demokracji na świecie.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

lepkareka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:49:48

Nieprzeczytany post

Jeszcze tylko jego brakowało...Zabawne, że poziom takiej "gwiazdy" nie odbiega od poziomu Zdorta.
Mam prawicowe poglądy = jestem niezadowolony z życia, nie biegam, nie jeżdżę na rowerze/ Redaktor mnie rozgryzł. :chlip:
Maraton - 3:45

„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek
fantom
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:21

Nieprzeczytany post

lepkareka pisze:
Jeszcze tylko jego brakowało...Zabawne, że poziom takiej "gwiazdy" nie odbiega od poziomu Zdorta.
Mam prawicowe poglądy = jestem niezadowolony z życia, nie biegam, nie jeżdżę na rowerze/ Redaktor mnie rozgryzł. :chlip:
Czytasz i upraszczasz tak jak ci wygodnie aby dopasowac do swojego swiatopogladu.
saper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ależ lepkareko ... przecież Lis nie napisał zupełnie nic o ludziach o prawicowych poglądach, lecz o "naszej prawicy" i jej publicystach. A to dwie całkiem inne historie przecież są. Skoro masz prawicowe poglądy nie powinno Cię więc to zupełnie dotknąć.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2014, 08:30 przez saper, łącznie zmieniany 1 raz.
lepkareka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

fantom pisze:
lepkareka pisze:
Czytasz i upraszczasz tak jak ci wygodnie aby dopasowac do swojego swiatopogladu.
A pokaż w tym wybitnym tekście, jakąś inną przebijającą się na czele tezę, oprócz tej o której napisałem. Zresztą, czy to coś nowego w publicystyce Lisa?

„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek
fantom
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ja moze zacytuje
Nasza prawica organicznie nie cierpi nie tylko Platformersów czy wszelkiej maści liberałów. Organicznie nie lubi ona ludzi, którzy są szczęśliwi i zadowoleni z życia. Jak oni mają problem z takim Owsiakiem, to dlaczego nie mieliby mieć problemu z biegającymi. Jak im przeszkadza zbieranie pieniędzy na chore dzieci, to dlaczego nie miałoby im przeszkadzać bieganie?
Jeśli więc Zdort nie lubi biegających, to dlatego, że ci lubią siebie. Także dlatego, że jest ich coraz więcej. I nie to mu przeszkadza, że wolno myślą, ale to, że są wolnomyślicielami, co - informuję Zdorta - nie jest dokładnie tym samym.
Czy jest tu gdzies napisane o WSZYSTKICH ludziach majacych prawicowe poglady ?
Lisa ososbiscie od jakiegos czasu nie toleruje ale przynajmniej jego wypowiedz jest poparta jakimis sensownymi argumentami.
lepkareka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Uogólnia i tak, chociaż dobrze wie, ilu prawicowych polityków biegało i biega. Papier wszystko przyjmie, a lis stoi tam gdzie zdort.

fantom
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

lepkareka pisze:Uogólnia i tak, chociaż dobrze wie, ilu prawicowych polityków biegało i biega. Papier wszystko przyjmie, a lis stoi tam gdzie zdort.
Tak, wiem - twoja racja jest racja najtwojsza ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=jmMm2GEFx2w
Awatar użytkownika
Svolken
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:08
Życiówka w maratonie: 3:51:50

Nieprzeczytany post

lepkareka pisze:Uogólnia i tak, chociaż dobrze wie, ilu prawicowych polityków biegało i biega. Papier wszystko przyjmie, a lis stoi tam gdzie zdort.
To może wróćmy do tekstu Zdorta, jako przyczyny, co?
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Najlepszy w biegach długodystansowych parlamentarzysta poseł Mężydło (3h03:49) musiał się z PiS ewakuować do PO. Widać coś jednak jest na rzeczy :hahaha:

Sam Mężydło tak m.in. tłumaczy powody odejścia z PiS:
Nie po to brałem udział w demokratycznej opozycji i walczyłem o niepodległą i wolną Polskę, aby działać w partii, której tak łatwo przychodzi tworzyć szkodliwe społeczne podziały.
A jak widać, autor tekstu z RP właśnie dzieli ludzi na niebiegających i na biegających... i co gorsza nie jest sam w tym odosobnieniu na Prawicy. :spoczko: :oczko:
foni
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Właśnie to ostatni czytałem, bardzo przykre, że ten lewak, po którego posturze i zdaniu, że na WF "cierpiał" ma możliwości publikować swoje teksty w opiniotwórczej gazecie.. Nie potrzebnie rozgłos mu robimy.
Wg rozumowania autora dot. półmaratonów to półbuty noszą ludzie których nie stać na buty a pół litra piją ci co nie mogą litra.
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wydaje mi sie ze ogladalnosc serwisu wzrosnie i faktycznie pojawi sie w kraju nowa religia panteistyczna.

Osobiscie naleze do sekty poganskiej Holly Rollers, wyruszajac w niedzielne poranki na malownicze trasy rowerowe:

https://www.youtube.com/watch?v=hBCexBuu2qY
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:56

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:Najlepszy w biegach długodystansowych parlamentarzysta poseł Mężydło (3h03:49)
Najlepszy jest poseł Budka z PO.
Maraton 2:39
Półmaraton 1:13
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn

Blog treningowy.

Komentarze.

5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

leandros pisze:
zoltar7 pisze:Najlepszy w biegach długodystansowych parlamentarzysta poseł Mężydło (3h03:49)
Najlepszy jest poseł Budka z PO.
Maraton 2:39
Półmaraton 1:13
Fak mam nieaktualne informacje... :hahaha:
ODPOWIEDZ