dasz radę na pewnowypass pisze:Na wybieganiu ładne tempo...
Jak ja dożyję takiego, to będę bardzo zadowolony...
zbiju - komentarze
Moderator: infernal
-
zbiju
- Wyga

- Życiówka na 10k: 49:09
-
zbiju
- Wyga

nie powiedziałbym, że to wybieganie, ale żeby nie było zawsze tak samo to zmieniłem tempo, poza tym po sobotnim "bieganiu" byłem raczej wypoczęty 
-
zbiju
- Wyga

ale bliżej od Skarżyńskiego, który jest prawie dwa razy starszy ode mniewypass pisze:A i pobiegłeś dalej od Małysza
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Brawa za bieg. Medal bardzo ładny, oryginalny.
-
zbiju
- Wyga

Bardzo fajna akcja, wiadomo, że w przyszłym roku też będzie, dokładnie 3 maja 2015. Zastanawiam się gdzie się wybrać 
- kris_brazylia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 43,29
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Hej.
Kurde, tak przegladalem blogi tutaj i nie zauwazylem ze tez biegles w Wings for run. Po pierwsze to gratulacje, rowniez sadze ze swietna akcja i swietna zabawa, chociaz pod koniec biegu nie bylo zabawnie hehe
Fajne macie te medale. u nas w ogole inne i tak slabo wykonane ze juz go schowalem do szafy hehe
u nas tez koszulek nie bylo :/ ...
to gdzie za rok biegasz? ja najchetniej bym w europie pobiegl - kto wie moze do 3 maja 2015 wroce. ogladalem transmisje w you tube z calego biegu (polecam) i mowili ze w holandii bylo najmniej podbiegow i najlatwiej
takze moze holandia. Uwaga! nawet znalazlem swoje nogi podzas startu w brazylii :D haha, twarzy nie widac tylko buty, spodenki i zolta koszulke.
Pewnie za rok pobiegnie duzo wiecej biegaczy i pewnie wiecej tych ultra. No ale jak uda sie nam biegac przez kolejne miesiace, to pewnie i my zrobimy wiecej kilometrow i bedziemy bardziej konkurencyjni niz w tym roku hehe.
pozdrawiam
Kurde, tak przegladalem blogi tutaj i nie zauwazylem ze tez biegles w Wings for run. Po pierwsze to gratulacje, rowniez sadze ze swietna akcja i swietna zabawa, chociaz pod koniec biegu nie bylo zabawnie hehe
Fajne macie te medale. u nas w ogole inne i tak slabo wykonane ze juz go schowalem do szafy hehe
to gdzie za rok biegasz? ja najchetniej bym w europie pobiegl - kto wie moze do 3 maja 2015 wroce. ogladalem transmisje w you tube z calego biegu (polecam) i mowili ze w holandii bylo najmniej podbiegow i najlatwiej
Pewnie za rok pobiegnie duzo wiecej biegaczy i pewnie wiecej tych ultra. No ale jak uda sie nam biegac przez kolejne miesiace, to pewnie i my zrobimy wiecej kilometrow i bedziemy bardziej konkurencyjni niz w tym roku hehe.
pozdrawiam
Blog: [URL]viewtopic.php?f=27&t=33873&p=1073365#p1073365[/URL]
[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis
[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis
-
zbiju
- Wyga

Koncowke Wings for Life mialem dosc hardkorową, bo znalazłem się na otwartej przestrzeni, wiało jak cholera, a jak się zorientowałem, że mi tempo spadło do 5:19 i spojrzałem za siebie to się okazało, że kalkulator na stronie był aż za dokładny
auto było bardzo blisko, a mielenie nogami prawie w miejscu przez ten wiatr do super fajnych rzeczy nie należało.
W Holandii mieszkaliśmy przez jakiś czas i faktycznie, jest tam bardzo płasko, nie wiem jak przebiegała tegoroczna trasa, ale wątpię, żeby było tam cokolwiek, co możnaby uznać za podbieg
W przyszłym roku myślę o czymś cieplejszym, Hiszpania? Portugalia? a może Włochy?
uwielbiam włoskie żarcie, a włoskie żarcie we Włoszech nie ma do czego porównać, niebo w gębie i to wcale nie trzeba chodzić do wyrafinowanych knajp, najprostsza pizza smakuje mmmmm, trzeba pojechać i sprawdzić
Początek maja to dopiero początek sezonu turystycznego, temperatury nad Morzem Śródziemnym są przyjemne, więc może akurat udałoby się połączyć taki wyjazd z mini wypoczynkiem. Kilka dni oderwania od komputera jest zawsze bardzo relaksujące i regenerujące, przynajmniej dla mnie. Nawet jeśli dzieciaki nie przechodzą w tryb wakacyjny i dalej się budzą przed 7mą rano
Za rok będzie na pewno spoko więcej uczestników, aż się zdziwiłem, że w tym roku pobiegło tylko tyle ludzi. Około 1000 startujących ma w sumie byle bieg w Polsce, może poza bardzo kameralnymi.
W Holandii mieszkaliśmy przez jakiś czas i faktycznie, jest tam bardzo płasko, nie wiem jak przebiegała tegoroczna trasa, ale wątpię, żeby było tam cokolwiek, co możnaby uznać za podbieg
Początek maja to dopiero początek sezonu turystycznego, temperatury nad Morzem Śródziemnym są przyjemne, więc może akurat udałoby się połączyć taki wyjazd z mini wypoczynkiem. Kilka dni oderwania od komputera jest zawsze bardzo relaksujące i regenerujące, przynajmniej dla mnie. Nawet jeśli dzieciaki nie przechodzą w tryb wakacyjny i dalej się budzą przed 7mą rano
Za rok będzie na pewno spoko więcej uczestników, aż się zdziwiłem, że w tym roku pobiegło tylko tyle ludzi. Około 1000 startujących ma w sumie byle bieg w Polsce, może poza bardzo kameralnymi.
-
zbiju
- Wyga

Zawodnik, który przybiegł pierwszy miał czas 1:37:50, to robi wrażenie znacznie większewypass pisze:Jak na górską połówkę to czas robi wrażenie
-
zbiju
- Wyga

Relacja będzie niedługo
trzeba się ogarnąć i wrócić do normalnego trybu życia