Realnie patrząc na Twoje dotychczasowe wyczyny, to ja z góry obstawiam, że samemu nie zrobisz takiego wyniku. Za gorąca głowa

Ale z przyjemnością to odszczekam za 5mcy

Moderator: infernal
Jeśli z Mimikiem podjedziecie po mnie to pewnie jako widz. Tam mam ch*jowy dojazd, choć darmowy autobus do Factory jedzie, ale ja nawet nie wiem, gdzie start/meta itdkachita pisze:A Gife to będzie w Luboniu? Jako widz na ten przykład?
To raczej ciężko będzie, bo Mimik sobie plecy popsuł i nie jedzie, a ja zapewne kimnę u koleżanki i rano pociągiem się wybiorę, 11 minut jedzie. A gdzie jest start i meta, to też nie wiemGife pisze:Jeśli z Mimikiem podjedziecie po mnie to pewnie jako widz. Tam mam ch*jowy dojazd, choć darmowy autobus do Factory jedzie, ale ja nawet nie wiem, gdzie start/meta itdkachita pisze:A Gife to będzie w Luboniu? Jako widz na ten przykład?
Co Ty Gife, chciałbyś tym tempem jakąś niewiastę życia pozbawić ?!Gife pisze:6/11/2013
90'13" (4:32/KM) - 19,9 KM
Lało, lało, aż przestało. Miło pobiegać pod sklepeniem pełnym gwiazdSzkoda tylko, że partnerki brak, może by się poromantyzowało w biegu
Pobudzić do działaniaMartyna_K pisze:Co Ty Gife, chciałbyś tym tempem jakąś niewiastę życia pozbawić ?!Gife pisze:6/11/2013
90'13" (4:32/KM) - 19,9 KM
Lało, lało, aż przestało. Miło pobiegać pod sklepeniem pełnym gwiazdSzkoda tylko, że partnerki brak, może by się poromantyzowało w biegu