Mnie dziś zaatakowała migrena

Moderator: beata
jest pięknie, to prawdaania102 pisze:yłam rano w parku i jest przepięknie - taka jesień mi się podoba.
wyrodna matka też musi mieć odskocznię chociaż na chwilę - szczególnie gdy dziecko chore kwękające jestMa_tika pisze:jest pięknie, to prawdaania102 pisze:yłam rano w parku i jest przepięknie - taka jesień mi się podoba.
mi wczoraj udało sie wyjsc w ciagu dnia. dziecko chore, wiec nie poszłam do pracy, a po powrocie od lekarza wezwałam na pomoc babcię, a sama poszłam biegać, wyrodna matka
cudnie było - 15 st., słońce, kolorowe liście, zapach palonych liści i trawy z ogródków działkowych itp. jesienne klimaty. oby się utrzymało jak najdłużej.
dziś próbuję uskutecznić pracę zdalną...
No biegnę, smutno mi będzie, ale na osłodę przetestuje nowe butki.franklina pisze:fajnie maja dziołchy![]()
zazdraszczam...i spotkania i biegu -oby szybko nam tu fotki dostarczyły!!!
A ja miałam jutro na BBL isc na test coopera i nie wiem...kombinuje kogos do MlodegoI nawet bieg jakis u nas organizuja charytatywny.Nie ma czasów ,nie ma wygranych-sa cegiełki na rzecz schroniska dla zwierzat.Miały byc Karwiny-moze chociaz na pocieszenie uda sie w mojej miescinie?...
cavcia ale Ty biegniesz u siebie? Zycze Ci powodzeniatrzymam kciukasy
oj tam oj tamStara Dama pisze:Wiem, że biegam wolno i nie potrzebuję do tego testów.
dlatego nie lubię zajęć zorganizowanych. wolę robić wszystko na swój sposób, a nie że ktoś mi narzuca jakieś tempo i mówi, że teraz to, a potem tamto, a w ogole to tętno musi byc nie wieksze niżStara Dama pisze:To co dla wszystkich jest standardową rozgrzewką, dla mnie jest wymęczeniem.Taka sytuacja była przy teście na 1000 metrów. Jak przyszło do biegania na czas, to nie miałam już sił.
5_monika pisze:nie słyszałam o tm biegu "przegonić raka" i tylko 5 km, dla początkujących super !
i na tą chwilę jest jeszcze dużo wolnych miejsc, oczywiście przewaga kobiet biegnących![]()