Czyli TRI górą.

Moderator: infernal
heh, a jakie wg Ciebie powinny być te celeKrzychu M pisze:Coś znowu asekuracyjne te Twoje cele na 2014 roku!![]()
tj moja miłośćKrzychu M pisze:Czyli TRI górą.
nie mam pomysłu na jaki czas, jak by sie tu dobrze przygotować i gdzie by miał być ten bieg! totalna pustka!Krzychu M pisze:A maratonu nie biegniesz w 2014?Why?
Do dychy poniżej 40 minut zabrakło Ci pół minuty...już teraz po maratonie na superkompensacji w chłodnych warunkach to nabiegasz.panucci10 pisze:heh, a jakie wg Ciebie powinny być te celeKrzychu M pisze:Coś znowu asekuracyjne te Twoje cele na 2014 roku!![]()
?
Krzychu M pisze:A maratonu nie biegniesz w 2014?Why?
Jeśli głowne starty to TRI.To na koniec po sezonie znowu Waw lub Poz.Takie starty bez przygotowań dobrze Ci idą.panucci10 pisze:nie mam pomysłu na jaki czas, jak by sie tu dobrze przygotować i gdzie by miał być ten bieg! totalna pustka!
chodzą słuchy, że w Brynicy i że w płynących goroli będzie można rzucać kamieniamisosik pisze:Marcin - a gdzie wtedy odbyłoby się pływanie - pytam z czystej ciekawości.
jedyne miejsce które mi przychodzi do głowy to dolina 3 stawów....więc tam pływanie, rower przy dobrej współpracy można puścić po miescie a przy lotnisku na Muchowcu jest atestowana trasa biegowa.....ale na razie nie ma zadnych szczegółów..tylko prawdopodobny termin w połowie sierpnia, choc to tez jeszcze może się zmienić...czekam na szczegóły....jak będzie to się szarpne na 1/2IMsosik pisze:Marcin - a gdzie wtedy odbyłoby się pływanie - pytam z czystej ciekawości.
Niestety google maja jak zwykle racjesosik pisze:Marcinie - możesz mi coś powiedzieć o tej trasie w 3 stawach - za 2 tygodnie biegnę tam Maraton Kukuczki - chodzi mi o profil głównie. Google map pokazuję niezłe fałdy.
To taki żarcik.wigi pisze:Panucci, ogłosiłeś już koniec sezonu, ale czyżbyś miał jeszcze wystartować w poznańskim maratonie?
jeśli tak jak piszesz ma to byc jakoś w sierpniu to raczej odpada! Priorytet to powalczyć na tej samej trasie w Gdyni, coby mieć jakiś odnośnik w ewentualnych postepach !mar_jas pisze:Chodzą słuchy że w przyszłym sezonie Volvo Triathlon Series ma zawitać do Katowic....mam nadzieję że weźmiesz ten start pod uwagę, ze względów choćby logistycznych, i będziemy mieli okazję razem powalczyć nawet na dystansie 1/2IM
tu to nie wiem, bo w tym roku chcieli zdecydowanie za dużo wpisowego!grim80 pisze:Pamiętajcie też o 'olimpijce', która na 99% odbędzie się po raz drugi we wrześniu 2014 pod Krakowem (Cholerzyn/Liszki)
Krzychu rozgryzłeś mnie z tym PoznaniemKrzychu M pisze:To taki żarcik.wigi pisze:Panucci, ogłosiłeś już koniec sezonu, ale czyżbyś miał jeszcze wystartować w poznańskim maratonie?![]()
Wojtku pytałeś mnie kiedy maraton w przyszłym roku? A koleżeński...zapomniałeś?Mieliśmy całego pobiec.Pewnie jak zawsze ostatni tydzień stycznia.Ja będę po roztrenowaniu,akurat coś dłuższego na rozruch.![]()