Dziś u mnie trochę 'chłodniej', tzn 25 stopni bez słońca, więc dopiero wybieram się robić rytmy, w innym wypadku też robiłbym je około 5-6. Takie wczesne wstawanie też ma swoje zalety, od razu dzień się wydłużaHael pisze:Ja robię treningi właśnie wcześnie rano. W niedzielę spotykałem co chwilę osoby wracające dopiero z imprez, kilka osób nadal jeszcze balowało nad stawem, dookoła którego biegałem patrzyli na mnie jak na wariata
Scouser - komentarze
Moderator: infernal
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:03
- Życiówka w maratonie: brak
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
No i co?Luźny trening przed zawodami, jutro odpoczywam.
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
U mnie w normie czyli lipaSylw3g pisze:No i co?Luźny trening przed zawodami, jutro odpoczywam.
Więcej na blogu
- adam1adam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:10
- Życiówka w maratonie: 2:32:24
Nie przegladalem wszystkich twoich postow , ale jak chcesz sie poprawic to
musisz wprowadzuic wiecej treningu tkz. qwalitet, a niet ylko rozbiegania i
przebierzki. Odradzalbym Danielsa - to dla malolatow. Zajrzyj do planow Skarzynskiego
jeden qwalitet trenieng typu BC-2 wystarczy. Biegi T- Danielsa sa za szybkie naprawde
trzeba byc zdowotnie na topie aby to wytrzymac.
przebierzki. Odradzalbym Danielsa - to dla malolatow. Zajrzyj do planow Skarzynskiego
jeden qwalitet trenieng typu BC-2 wystarczy. Biegi T- Danielsa sa za szybkie naprawde
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Pamiętaj, że to powyżej, to jest tylko opinia, a nie prawda objawiona. Nie pozwól sobie mieszać w głowie, sam podejmuj decyzje.Nie przegladalem wszystkich twoich postow , ale jak chcesz sie poprawic to
Wątek komentarzy do bloga jest fajny, ale czasami ludzie potrafią (zazwyczaj nieumyślnie) wprowadzić mętlik w głowie. Trzymaj się swoich przemyśleń.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Scouser luzik, nic się nie stało złego, trenuj dalej z wyczuciem, ale nie doginaj teraz zbyt mocno. Poczekaj na jesień. To będzie coś zupełnie innego. Trenowanie w takich upałach co były męczy i takie zmęczenie potrafi się ciągnąć, nawet przy spokojnych biegach.
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
Nie sądzą, żeby trening Danielsa był zły, wszak wielu osobom przynosi duży postęp. Ja sam jestem entuzjastą jego metod, ale jeśli jesienią dalej nie przyjdzie postęp to spróbuję trenować wg innej szkoły, trzeba eksperymentowaćSylw3g pisze:Pamiętaj, że to powyżej, to jest tylko opinia, a nie prawda objawiona. Nie pozwól sobie mieszać w głowie, sam podejmuj decyzje.Nie przegladalem wszystkich twoich postow , ale jak chcesz sie poprawic to
Wątek komentarzy do bloga jest fajny, ale czasami ludzie potrafią (zazwyczaj nieumyślnie) wprowadzić mętlik w głowie. Trzymaj się swoich przemyśleń.
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Fajna oferta tych Skórek. Kuszą wyglądem. Myślałem o nich. Ciekawe jak się u Ciebie sprawdzą, bo u mnie na razie minimusy rulez. Są dosyć twarde (nie sztywne), ale elastyczne i komfortowe za razem.
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
Póki co jestem bardzo zadowolony, długo się zastanawiałem czy wybrać Skory czy właśnie chwalone przez Ciebie minimusymimik pisze:Fajna oferta tych Skórek. Kuszą wyglądem. Myślałem o nich. Ciekawe jak się u Ciebie sprawdzą, bo u mnie na razie minimusy rulez. Są dosyć twarde (nie sztywne), ale elastyczne i komfortowe za razem.
Lubię 0 drop, niewielką wagę i dużą elastyczność podeszwy, więc te buty są dla mnie idealne.
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
W jaki czas celujesz na Biegu Bachusa?
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
Chciałbym pobiec poniżej 41', na łamanie 40' jeszcze nie czas, tak więc przez cały bieg chcę biec po ok. 4:05/km.MikeWeidenbaum pisze:W jaki czas celujesz na Biegu Bachusa?
Też się tam wybierasz?
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
Tak, dla mnie to będzie główny start tej jesieni (a w sumie lata, ale wcześnie kończę "sezon" ze względu na duży natłok zajęć który mi się szykuje w najbliższych tygodniach), planuję złamać 42 minuty, więc pewnie będziesz biegł trochę przede mną.
-
- Zaprawiony W Bojach
Realny cel.Jeśli nie schrzanisz początku i pogoda będzie przyzwoita to powinieneś to nabiegać...może nawet lepiej.scouser pisze:Chciałbym pobiec poniżej 41', na łamanie 40' jeszcze nie czas, tak więc przez cały bieg chcę biec po ok. 4:05/km.MikeWeidenbaum pisze:W jaki czas celujesz na Biegu Bachusa?
Też się tam wybierasz?
Powodzenia!Będę trzymał kciuki
- scouser
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki, byle nie zacząć pierwszego km poniżej 4'/km jak to mam w zwyczaju. Teraz chcę pobiec cały bieg równo, niech tylko ta kostka przestanie bolećKrzychu M pisze:Realny cel.Jeśli nie schrzanisz początku i pogoda będzie przyzwoita to powinieneś to nabiegać...może nawet lepiej.scouser pisze:Chciałbym pobiec poniżej 41', na łamanie 40' jeszcze nie czas, tak więc przez cały bieg chcę biec po ok. 4:05/km.MikeWeidenbaum pisze:W jaki czas celujesz na Biegu Bachusa?
Też się tam wybierasz?
Powodzenia!Będę trzymał kciuki
-
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje!Nie znam oficjalnego wyniku.
Obojętnie czy połamane 41 czy brakło paru sekund widać progres,a do 39:XX już tylko kroczek.
W listopadzie powinno się udać.Co ja pisze,musi się udać!
Obojętnie czy połamane 41 czy brakło paru sekund widać progres,a do 39:XX już tylko kroczek.
W listopadzie powinno się udać.Co ja pisze,musi się udać!