le0n71 pisze:Panucci, no i jestem pod ścianą, bo teraz muszę cię pokonać, ale to dopiero na wiosnę
Super wynik, gratki !
zepniesz pośladki to na wiosne bedziesz latało 39:XX

a na obecną chwile to możesz śmiało dokopać mi we Wrocławiu
mihumor pisze:Ładny wynik Wojtek nabiegał, zacna cyfra - wydaje się to być całkiem niespodziewanie najlepsza twoja życiówka

Niezłe jaja nie

Fajnie to wyszło naprawdę i super imprezka się trafiła, pozdrówki jeszcze raz i dzięki za miłe towarzystwo
heh, no jaja jak berety

wyszło tak jak piszesz nadspodziewanie dobrze! widać coś w tych moich koślawcach jeszcze jest dobrego

również podziekował za miła pogawedke, do nastepnego razu

! dzieki za fotki

! Prześlij mi na PW swój adres meila to wyśle Ci zdjęcia! Mam ich jednak sporawo
Sylw3g pisze:Biorąc pod uwagę ostatni km, to dałoby radę urwać jeszcze kilka sekund przy trochę bardziej agresywnym biegu.
Gratki.
dziekować, dziekować

po czasach widać ze moze troche zachowawczo pobiegłem pierwszą 5-tke ale ja nie wiedziałem że zdołam utrzymać ok 4:08-4:10 na całej trasie wiec dlatego tak zacząłem. nie wiedziałem kompletnie na co mnie było stać i dlatego bieg wyszedł z defensywy

! Ale moze to i lepiej? W końcu lepiej sie wyprzedza niz być wyprzedzanym

! Poza tym mam co poprawiać
Aniad1312 pisze:Wojtek, re-wel-ka! Brawo! Co tu więcej pisać?
No i oklaski dla Emilki

Dzieki Aniu w imieniu moim i Emilki

! Wyszedł bieg na spontanie, takie mi chyba najbardziej wychodzą, podobnie zresztą jak i Tobie

czasem nie masz jakiejś rodziny w małopolsce

?
wigi pisze:Mnie też Panucci postawił w kłopotliwej sytuacji, życzyłem mu pobicia mojej życiówki, ale nie aż o tyle!

Dla mnie tak dobry wynik, to trochę niespodzianka, ale podejmuję rękawicę, i spróbuję jesienią go pobić.

heh, te niecałe 50s to powinieneś zrobić

! życze Ci tego tak samo jak i Ty mnie życzyłeś wczorajszego biegu

! Zawsze efekty "rywalizacji" wpływają lepiej na motywacje !
mimik pisze:Gratki! 40 minut tu za rogiem.

Trenuj dalej, efekty będą.
heh, niby tuż za rogiem a jednak daleko

dzieki za gratki!