Wysoka biega ;) komentarze
Moderator: infernal
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Juhuuu !! BRAWO BRAWO BRAWO ! Gratuluje ! trzymam kciuki za wiecej
-
- Stary Wyga
Dzięki dziewczyny! Rene będę trzymać za cb kciuki.Provitamina fajnie masz,że możesz przebiec 12km na luzie,ja po tych 7 czułam,że mogłam dalej ale nie chciałam przegiąć
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Markiza1 to, że biegam 12 km na luzie zależy od wielu czynników. Po pierwsze musi być chłodno, po drugie nie może być nudno, a po trzecie muszę mieć czysty umysł, który do niczego sie nie spieszy. Wiele razy na trening wychodziłam między jednym, a drugim codziennych zajęciem i zwyczajnie się spieszyłam, by zdążyć ze wszystkim. To nie jest fajne i nie sprzyja długiemu wybieganiu. Trzeba mieć poczucie nieograniczonego czasu. Wtedy jest przyjemnie.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
To musiało być bolesne starcie wspolczuje
ja ostatnio lecialam - nikomu jeszcze sie nie przyznalam....przy przebiezkach jak lecialam zeby wyhamowac (bylo spektakularnie) na mokrym patyku ryjac dupcia po chodniku i oczywiscie masa kierowcow prawie przystajacych zeby popatrzec jak lece hehe ... i gromki smiech przechodniow
ladnie Ci ida treningi !o co chodzi z tym marszem na poczatku i na koncu ? nie lepiej przebiec ciut wolniej calosc ? ?
ja ostatnio lecialam - nikomu jeszcze sie nie przyznalam....przy przebiezkach jak lecialam zeby wyhamowac (bylo spektakularnie) na mokrym patyku ryjac dupcia po chodniku i oczywiscie masa kierowcow prawie przystajacych zeby popatrzec jak lece hehe ... i gromki smiech przechodniow
ladnie Ci ida treningi !o co chodzi z tym marszem na poczatku i na koncu ? nie lepiej przebiec ciut wolniej calosc ? ?
-
- Stary Wyga
Jakoś mi prościej zaczynać od marszu ,a kończąc lubię się przespacerować
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Markiza - gartuluję wyniku testu
Nie wiem w jaim jesteś wieku, ale w najgorszym razie - wg. tabeli jest to wynik - dobry. Test Coopera to fajne narzędzie do badania swoich postępów, więc nie ma co się smucić, teraz trzeba biegać a za jakiś czas znó sprawdzić wynik.
Zgardzam się z Renią, że zwolnienie pozwoli wydłużyć dystans.
Nie wiem w jaim jesteś wieku, ale w najgorszym razie - wg. tabeli jest to wynik - dobry. Test Coopera to fajne narzędzie do badania swoich postępów, więc nie ma co się smucić, teraz trzeba biegać a za jakiś czas znó sprawdzić wynik.
Zgardzam się z Renią, że zwolnienie pozwoli wydłużyć dystans.
-
- Stary Wyga
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Witaj ponownie!
Dobry wybór, to co wcześniej wybiegałaś nie ucieknie. Lepiej poczekać na znośniejsze dni i wtedy otworzyć mocniej skrzydła.Dopóki się nie ochłodzi(pewnie do połowy września)zawieszam bieganie bo straciłam zapał,energię i chęci
-
- Stary Wyga
Dzięki Mimik jednak wcześniej zacznę biegać ale stopniowo i bez szarżowania,zacznę też urozmaicać trasy i treningi.
Widzę,że Rene dodała post ostatnio szukałam jej bloga ale coś nie mogłam znaleźć.
Widzę,że Rene dodała post ostatnio szukałam jej bloga ale coś nie mogłam znaleźć.
-
- Dyskutant
Dziękuję za odwiedziny. Na pewno osiągniesz wiele. A ja jeszcze nie zrozumiałam jak dodać tak ładnie linki do bloga i komentarzy. Do jutra pewnie się ogarnę
BLOG
KOMENTARZE
"Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego lecz bycie lepszym od tego, kim samemu się było wcześniej." XIV Dalajlama
KOMENTARZE
"Celem nie jest bycie lepszym od kogoś innego lecz bycie lepszym od tego, kim samemu się było wcześniej." XIV Dalajlama
-
- Dyskutant
Masaż by się przydał. Ale popieram, mi pomag na takie przypadłości (poza bratem fizjoterapeutą) - rozgrzewanie.
BLOG
KOMENTARZE
KOMENTARZE
-
- Stary Wyga
Na jakie przypadłości?bo chyba nie rozumiem
rozciąganie jest bardzo ważne ale trochę zeń ze mnie
co to za odżywka?mam spory problem z dostarczaniem odpowiedniej ilości białka i posiłkami potreningowymi
edit
już rozumiem,już się przyzwyczaiłam do bólu pleców w trakcie @
rozciąganie jest bardzo ważne ale trochę zeń ze mnie
co to za odżywka?mam spory problem z dostarczaniem odpowiedniej ilości białka i posiłkami potreningowymi
edit
już rozumiem,już się przyzwyczaiłam do bólu pleców w trakcie @
-
- Dyskutant
Mi przed bieganiem służy lekki posiłek. Odpadają na przykład tłustości, czy jajka. I muszę być ok 1,5 godziny po posiłku.
Odzywka ta: http://www.dm.de/de_homepage/dasgesunde ... lkost.html
Ona jest w prawdzie na odchudzanie wymyślona, ale ja sobie robię dodatkowy posiłek potreningowy z niej, albo czasem i przedtreningowy.
Odzywka ta: http://www.dm.de/de_homepage/dasgesunde ... lkost.html
Ona jest w prawdzie na odchudzanie wymyślona, ale ja sobie robię dodatkowy posiłek potreningowy z niej, albo czasem i przedtreningowy.
BLOG
KOMENTARZE
KOMENTARZE
-
- Stary Wyga
Dzięki za link ale chyba rozejrzę się za jakąś dla biegaczy,teraz wszamam owsianke z bananem i za 1,5 h idę biegać zwykle chodziłam od razu po jedzeniu ale może tak będzie lepiej
-
- Dyskutant
Jak jakąś fajną znajdziesz to daj znać (to o odżywce). Lubię testy.
A Ty się odchudzasz?
A Ty się odchudzasz?
BLOG
KOMENTARZE
KOMENTARZE