Nie lubisz pancerników? Ja uwielbiam. Nie cierpię uczucia jak mi części ciała eee...żyją własnym życiem, że tak powiem. Najchętniej bym się cała skompresowała i pouciskała, żeby mi nic nie zwisało/skakało/dyndało/powiewało itd.

To w czym biegasz?
Moderator: beata
Dla mnie przy pewnych temperaturach zdecydowanie koszulki zakładać nie trzeba, różnica jest ogromna.Ma_tika pisze:Mój biust sam w sobie jest niewielki i skompresowany![]()
W miękkich stanikach biegam.
Ale kupiłam sobie ostatnio bardziej obciskający, "porządny" Nike, ale na myśl o bieganiu w tym w upał, lekko mi słabo. Sama ta tkanina nie nadaje się na lato, a jeszcze na to trzeba założyć koszulkę
Jak sama zauważyłaś takie sportowe staniki to niezłe pancerniki i bliżej im do topu niż do bielizny. Rozumiem, że nie każdy musi się tak czuć komfortowo, podałam tylko jako opcję. Ewentualnie polecam na wierzch luźną siatkową koszulkę bez rękawów. Mam taką z New Balance, dużo chłodniej niż w typowym biegowym Tshircie.Ma_tika pisze:eeee... i tak w samym biustonoszu? na wakacjach, po plaży - czemu nie. w innych okolicznościach - no way.strasb pisze:Dla mnie przy pewnych temperaturach zdecydowanie koszulki zakładać nie trzeba,
strasb pisze:Jak sama zauważyłaś takie sportowe staniki to niezłe pancerniki i bliżej im do topu niż do bielizny. Rozumiem, że nie każdy musi się tak czuć komfortowo, podałam tylko jako opcję. Ewentualnie polecam na wierzch luźną siatkową koszulkę bez rękawów. Mam taką z New Balance, dużo chłodniej niż w typowym biegowym Tshircie.Ma_tika pisze:eeee... i tak w samym biustonoszu? na wakacjach, po plaży - czemu nie. w innych okolicznościach - no way.strasb pisze:Dla mnie przy pewnych temperaturach zdecydowanie koszulki zakładać nie trzeba,
Garmin na pewno ciagle jest fajny i warto sie nim jarackejt7 pisze:Jestem podłamana trochę tym, bo tak strasznie chciałam tego Garmina, w końcu małż najkochańszy mi kupił i tak strasznie się nim jarałam. A teraz patrzy na te szramy i mówi "tyle kosztował i do dupy?" hehe.
kejt7 pisze: mega polecam koszulki NB ice mają funkcję chłodzącą i są leciutkie jak piórko http://www.newbalance.pl/katalog-produk ... 08dzb.html (kupiłam na przecenie za 69 zł)
Dokładnie tak ja zakładam pasek tylko na zawody i jakieś mega ciężkie treningi a sam Garmin super sprawaMa_tika pisze:Garmin na pewno ciagle jest fajny i warto sie nim jarackejt7 pisze:Jestem podłamana trochę tym, bo tak strasznie chciałam tego Garmina, w końcu małż najkochańszy mi kupił i tak strasznie się nim jarałam. A teraz patrzy na te szramy i mówi "tyle kosztował i do dupy?" hehe.Olej tylko pomiar tętna na każdym treningu. Potrzebujesz tego? Poczekaj aż to się wygoi, a potem zakładaj raz na jakiś czas.
Sprawę ocierania trzeba rozwiązać i tak, choćby ze względu na te zawody i mega ciężkie treningi. Rozwiązań podano kilka, myślę, że któreś okaże się skuteczne.Myszu pisze:Dokładnie tak ja zakładam pasek tylko na zawody i jakieś mega ciężkie treningi a sam Garmin super sprawa