mam nadzieje ze inni organizatorzy pochyla sie nad tym na dluzej i nie powtorza w przyszlosci podobnych bledow

Moderator: infernal
ludzie odreagowali, spontan był niezły i biorąc skalę, przezycie jedyne w swoim rodzaju..rubin pisze:no, to mieliście imprezę jedyną w swoim rodzaju![]()
ładnie ...
jest to siła.. po co ci wszyscy włodarze organizują takie biegi i imprezy.. w końcu to wyborcy, którzy potem idą do urny i wybierają tych a tych...LadyE pisze:w biegaczach i kibicach sila
mam nadzieje ze inni organizatorzy pochyla sie nad tym na dluzej i nie powtorza w przyszlosci podobnych bledow
słuszna dygresja, tu chyba o coś innego chodziło niż tylko o błąd organizatora...kris_brazylia pisze:dwolali bo trasa byla zle oznakowana i istnialo zagrozenie dla biegnacych?? a jednak polowa pobiegla, skonczyla zawody i nic sie nie stalo wiec dalo sie "przeprowadzic zawody"...czy naprawde tak ciezko bylo dobrze oznakowac trase ?? brak slow
Na razie wszyscy pojechali po organizatorach.. ale.. przecież tu nie chodziło o jakiś skomplikowany problem, tylko o prostą i namierzalna rzecz, dającą się w jakiś łatwy sposób rozwiązać.hotmas pisze:W sumie wyszła niezła imprezaWielkie brawa dla Was
Tylko tak się zastanawiam na ile rzeczywiście nawalili organizatorzy, a na ile jakiś pierdół przyczepiła się policja. To, że nic nikomu się nie stało w czasie tego spontanu udowadnia, że jednak nie było tak źle jak to opiniowali nasi "stróże prawa". Np. w czasie Run-Toruń w tym roku to policjant puścił tramwaj mimo biegnących ludzi stwarzając zagrożenie...
Ostatni raz w kwietniu miałem takie wyższe tętna, raz na 1,5km interwałach wyszło mi 195bpm. Ale biorąc pod uwagę zmieniającą się pogoda i obciążenie treningiem, to było dawno i nie prawda.skoro 136bpm = 69% HRmax to HRmax=197bpm - kiedy ostatnio widziałeś takie na gremlinie?
A gdzie u Danielsa takie coś przeczytałeś? Easy to strefa, którą wyznacza tempo tudzież tętno, a BNP to metoda dochodzenia do odpowiedniej prędkości, bez względu jaką strefę chce się osiągnąć i w której przebywać.Maurice pisze:nawet u Danielsa EASY to EASY, a nie BNP - u Ciebie każde EASY to BNP
Ania, spoko jest.Aniad1312 pisze:Piotrek,sorka ze sie w bloga wcielam. Tak to jest,jak sie chce po nocnych rozrywkach cos madrego napisacwiec mozesz mnie stamtad wyciac,jesli chcesz