![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Co do zdjęcia komórkowego jest tak ładne i naładowane letnią pozytywną energią, że nawet nie zwróciłam uwagi na jakość
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: infernal
Patrząc na zdjęcie z tym podpisem (i Twoją rękę :uuusmiech: ) zaczynam rozumieć, że Tomek jest coraz szybszy. Jakby nie patrzeć wyysoko ma to udoWcale nie duszę Tomkarozciągam mu mięśnie czworogłowe uda
![]()
Pięknie i mądrze powiedziane.Leemonca pisze:Bieganie to styl, sposób na życie....
to poczucie wolności, luzu i panowania nad sobą. Bieganie to chwile spędzane z samym sobą i walka ze swoimi słabościami. Bieganie to codzienna walka i codzienne zwycięstwo...
Dziękuję Frelka (właściwie, nie wiem, jak masz na imięfrelka pisze:Pięknie i mądrze powiedziane.Leemonca pisze:Bieganie to styl, sposób na życie....
to poczucie wolności, luzu i panowania nad sobą. Bieganie to chwile spędzane z samym sobą i walka ze swoimi słabościami. Bieganie to codzienna walka i codzienne zwycięstwo...
Życzę wytrwałości, bo cóż innego tu można napisać... Może chociaż Runnersi będą jakąś namiastką i oddadzą biegowy klimat...czas szybko płynie
Właśnie taki sobie zamówiłamBoberek_21 pisze:Lemonca - jest akcja napoju Powerade - kupujesz dwa i dostajesz bidon z imieniem i hasłem motywującym i do wyboru min jest: BIEGANIE TO STAN UMYSŁU :D
Walka ze słabościami to chyba największy motywator
Właśnie tak mówiłam do Tomka, całe szczęście, że to teraz się stało - choć jeden powód aby mniej żałować zakazu biegania.rubin pisze:Jola, masz w sobie dużo samozaparcia, więc raczej prędzej niż później poradzisz sobie z ITBSem, czego Ci serdecznie życzę !!
ćwicz, masuj się wałkuj i co tam jeszcze trzeba; patrz na to w ten sposób: kontuzję masz teraz w czasie nieznośnch upałów, zanim przejdą - może uda Ci się uporać z problemem
Fakt, nie przedstawiłam się w pełni... czysty przejaw braku kultury osobistejLeemonca pisze:Frelka właściwie, nie wiem, jak masz na imię![]()
Żaden tam oksymoron tylko szczera prawda....sprytna blondynka....
"lekka siła biegowa"
Prawda, prawda... i to nawet szczeraroberturbanski pisze:blondynki takie sprytne są. Prawda Frelka? - pardon Ewelina![]()