Leemonca - kometarze
Moderator: infernal
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Już raz pisałam, że zazdroszczę zorganizowanych treningów pod okiem trenera i do tego piękna fotorelacja z każdego spotkania
Co do zdjęcia komórkowego jest tak ładne i naładowane letnią pozytywną energią, że nawet nie zwróciłam uwagi na jakość
Co do zdjęcia komórkowego jest tak ładne i naładowane letnią pozytywną energią, że nawet nie zwróciłam uwagi na jakość
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Młody fizjo zadowolony, Ty też..Ah! Jak zazdroszczę. Mnie nikt nie rozluźni... Chciałabym wiedzieć jak on to robi.
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
-
- Zaprawiony W Bojach
Jejku tereny przecudnej urody, zajęcia, których zazdroszczę coraz bardziej i jeszcze możesz sobie potrenować z mężem , który w dodatku nie ma pretensji, że go podduszasz (pod pretekstem rozciągania mięśni)
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach
To był nokaut przez przyduszenie... W ostatniej chwili świadomości usłyszałem: " Pamiętaj. Jutro myjesz wszystkie okna i robisz pranie..." A jak się ocknąłem to już jakiś gość masował nogi
-
- Stary Wyga
Oby kolanko jak najszybciej wróciło do zdrowia ,a rower też może być przyjemną alternatywą
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Szybkiego powrotu na biegowe szlaki Spójrz na cytat w podpisie u Tomka...
Patrząc na zdjęcie z tym podpisem (i Twoją rękę :uuusmiech: ) zaczynam rozumieć, że Tomek jest coraz szybszy. Jakby nie patrzeć wyysoko ma to udo :uuusmiech:Wcale nie duszę Tomka rozciągam mu mięśnie czworogłowe uda
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
dzięki Kochani
Dam radę, tylko ciężko wytrzymać bez biegania...
Robert - ja chcę dla Tomka jak najlepiej. Skarżył się na słabe rozciągnięcie..... no skarżył.... więc rozciągam ile mogę. Myślisz, że to się przekłada na jego prędkość to ja muszę przestać, bo go nie złapię i kto będzie u nas mył okna....prał i wieszał firanki????
Odpowiem sobie sama....Ty Jolu, jak dotychczas
Dam radę, tylko ciężko wytrzymać bez biegania...
Robert - ja chcę dla Tomka jak najlepiej. Skarżył się na słabe rozciągnięcie..... no skarżył.... więc rozciągam ile mogę. Myślisz, że to się przekłada na jego prędkość to ja muszę przestać, bo go nie złapię i kto będzie u nas mył okna....prał i wieszał firanki????
Odpowiem sobie sama....Ty Jolu, jak dotychczas
-
- Zaprawiony W Bojach
Pięknie i mądrze powiedziane.Leemonca pisze:Bieganie to styl, sposób na życie....
to poczucie wolności, luzu i panowania nad sobą. Bieganie to chwile spędzane z samym sobą i walka ze swoimi słabościami. Bieganie to codzienna walka i codzienne zwycięstwo...
Życzę wytrwałości, bo cóż innego tu można napisać... Może chociaż Runnersi będą jakąś namiastką i oddadzą biegowy klimat... czas szybko płynie
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Lemonca - jest akcja napoju Powerade - kupujesz dwa i dostajesz bidon z imieniem i hasłem motywującym i do wyboru min jest: BIEGANIE TO STAN UMYSŁU :D
Walka ze słabościami to chyba największy motywator
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Będzie dobrze, teraz potrzeba Ci wiele cierpliwości, ale za to później radość z biegania będzie jeszcze większa!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Jola, masz w sobie dużo samozaparcia, więc raczej prędzej niż później poradzisz sobie z ITBSem, czego Ci serdecznie życzę !!
ćwicz, masuj się wałkuj i co tam jeszcze trzeba; patrz na to w ten sposób: kontuzję masz teraz w czasie nieznośnch upałów, zanim przejdą - może uda Ci się uporać z problemem
ćwicz, masuj się wałkuj i co tam jeszcze trzeba; patrz na to w ten sposób: kontuzję masz teraz w czasie nieznośnch upałów, zanim przejdą - może uda Ci się uporać z problemem
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję Frelka (właściwie, nie wiem, jak masz na imię ), na spotkaniach Runnersów żal mi d..ę ściska - kiedy oni sobie biegają, a ja samotnie jak kołek tkwię po płotem i macham nogami pewnie fajnie to wygląda, ale co mnie nie zabije (patrz ITBS) to mnie wzmocni ( ćwiczenia na siłę nóg), więc.... liczę na to, że czas szybko miniefrelka pisze:Pięknie i mądrze powiedziane.Leemonca pisze:Bieganie to styl, sposób na życie....
to poczucie wolności, luzu i panowania nad sobą. Bieganie to chwile spędzane z samym sobą i walka ze swoimi słabościami. Bieganie to codzienna walka i codzienne zwycięstwo...
Życzę wytrwałości, bo cóż innego tu można napisać... Może chociaż Runnersi będą jakąś namiastką i oddadzą biegowy klimat... czas szybko płynie
kachita - podniósł mnie na duchu Twój komentarz, dzięki
Właśnie taki sobie zamówiłam a teraz piszę o jeszcze jeden. Walka ze słabościami to motywator, ale tylko dla takich zapaleńców jak my bo wielu by po prostu zrezygnowało.Boberek_21 pisze:Lemonca - jest akcja napoju Powerade - kupujesz dwa i dostajesz bidon z imieniem i hasłem motywującym i do wyboru min jest: BIEGANIE TO STAN UMYSŁU :D
Właśnie tak mówiłam do Tomka, całe szczęście, że to teraz się stało - choć jeden powód aby mniej żałować zakazu biegania.rubin pisze:Jola, masz w sobie dużo samozaparcia, więc raczej prędzej niż później poradzisz sobie z ITBSem, czego Ci serdecznie życzę !!
Dzięki za Twoje słowa. Fajnie, kiedy ktoś wierzy w Ciebie.
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i wsparcia.
Wy rozumiecie jakim wyzwaniem jest powstrzymać się od biegania.
-
- Zaprawiony W Bojach
Fakt, nie przedstawiłam się w pełni... czysty przejaw braku kultury osobistej Po części też dlatego, że dla większości moich znajomych zawsze byłam Frelką i do tego się przyzwyczaiłam. Tylko w pracy jestem Eweliną i tak też mam na imięLeemonca pisze:Frelka właściwie, nie wiem, jak masz na imię
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Żaden tam oksymoron tylko szczera prawda (bo niby jaka ma być prawda jak nie szczera :uuusmiech: ); blondynki takie sprytne są. Prawda Frelka? - pardon Ewelina....sprytna blondynka....
czyli taka "siłka". Rozmowa dwóch mieszkańców pobliskiej wsi (zapis fonetyczny ): "Ardryjan, ale żeś się rozj...ł na siłce" :uuusmiech:"lekka siła biegowa"
Co do Twojej przerwy: kiedyś czytałem, że prawidłowo prowadzony trening biegacza powinien zawierać też okres odpoczynku od uprawianej dyscypliny - taj jak teraz u Ciebie. Nie obejrzysz się jak czas minie i będziesz śmigać na całego - zwłaszcza, że - jak piszesz - dbasz o formę. Z Twoją zaciętością i tym wspaniałym facetem u boku - nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia i przezwyciężenia.
-
- Zaprawiony W Bojach
Prawda, prawda... i to nawet szczera Ty to jednak zawsze masz racjęroberturbanski pisze:blondynki takie sprytne są. Prawda Frelka? - pardon Ewelina