MIMIK - komentarze
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Trochę spóźnione dzięki!szymon_szym pisze:Powodzenia w Oławie!
Ale powodzonko było
Dzięki Ania!Aniad1312 pisze:Piotrek, gratki! Nieźle pocisnąłeś, i to w taki upał!
Brawo!
Przydał się ostatnio odpoczynek od mocniejszego biegania, więc w nogach było trochę zapasu. Wystarczyło nie szarżować Trasa też była fajna ( już nie liczac tego pomiaru dystansu) i jakoś fajnie poszło, mimo tego gorąca.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ładnie poszło, do tego przy tej pogodzie! Trenejro orzekł, że ludzie potracili przez upał ok. 2 minut, więc gdyby dodać taką poprawkę na Twój wynik, to chyba by była życiówka
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Syndrom startów u Ciebie i Kasi oraz ... mnie poraża
Fajne zawody to chociaż nie biegaj TAK szybko Teraz znów tydzień luzowania, a wyobraż sobie, ile byś zyskał w pracy tygodniowej na rzecz easy na zawodach
Fajne zawody to chociaż nie biegaj TAK szybko Teraz znów tydzień luzowania, a wyobraż sobie, ile byś zyskał w pracy tygodniowej na rzecz easy na zawodach
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Zaglądnąłem do swojego Danielsowskiego kombajnu i tam wychodzi, że różnica między 16stC, a 24stC przy tych tempach to mogłoby być 50sek.. ale dzisiaj to było 24stC ale w cieniu, w słońcu więcej. Myślę, że przy fajnej pogodzie spokojni e osiągnąłbym swój blogowy cel.kachita pisze:Ładnie poszło, do tego przy tej pogodzie! Trenejro orzekł, że ludzie potracili przez upał ok. 2 minut, więc gdyby dodać taką poprawkę na Twój wynik, to chyba by była życiówka
Od początku roku 14 startów. Ostatnie 3 miesiące 6 mocnych dych.. Ostatnio kumulacja była fajna.Gife pisze:Syndrom startów u Ciebie i Kasi oraz ... mnie poraża
Nie mogę się doczekać tego półmaratonu. Nie tylko że to będzie fajna impreza biegowa, ale tez dlatego, że po tym biegu długa przerwa od startów, aż do jesieni
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
brat, zapomniales dodac, ze siostra finiszuje na polmaratonie i tak delikatnie mowiac za twoja sprawa pewnie nie byloby biegania gdyby nie Tymimik pisze: Od początku roku 14 startów. Ostatnie 3 miesiące 6 mocnych dych.. Ostatnio kumulacja była fajna.
Nie mogę się doczekać tego półmaratonu. Nie tylko że to będzie fajna impreza biegowa, ale tez dlatego, że po tym biegu długa przerwa od startów, aż do jesieni
odpoczywamy do soboty !!!! Ja po tym biore sie za 10 ; )))
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluje! Taki upał, a Ty biegasz na wysokich obrotach Rowniez biegne w Opolu Zatem do zobaczenia
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
I ode mnie gratulacje. Mocne bieganie w taką pogodę to rzeźnia. Ja chyba spróbuję w sobotę
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki!Provitamina pisze:Gratuluje! Taki upał, a Ty biegasz na wysokich obrotach Rowniez biegne w Opolu Zatem do zobaczenia
Jakoś dałem rady
Niestety do Opola się nie wybiorę, bo minąłem się z tymi zapisami. Zapomniałem o nich, a szybko je zamknęli. Limit chyba tylko 500 osób. Po tym półmaratonie w sobotę robię sobie przerwę od startów, ale być może skuszę się na bardzo fajny Dobrodzień pod koniec lipca.
Dzięki!szymon_szym pisze:I ode mnie gratulacje. Mocne bieganie w taką pogodę to rzeźnia. Ja chyba spróbuję w sobotę
No teraz temperaturki jeszcze mocniejsze.
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
a moze na bieznie jutro ?
ja sie wybieram w ramach regeneracji, bo cos mi za szybko wchodza te kemy biegane w plenerze
ja sie wybieram w ramach regeneracji, bo cos mi za szybko wchodza te kemy biegane w plenerze
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
dam ci pulsometr, od razu zwolnisz.rene87 pisze:a moze na bieznie jutro ?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Przy tych prognozach pogody to na jaki wynik się nastawiasz na tej połówce? Jeśli będzie upał, to start o 20-stej niczego nie zmienia
I w ogóle obczaiłam Cię na paru fotkach z Oławy, linki do galerii są na maratonach
I w ogóle obczaiłam Cię na paru fotkach z Oławy, linki do galerii są na maratonach
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
Kasia, jeśli będzie taka pogoda jak dzisiaj, to o 20tej będą gorsze warunki niż w Oławie. Dzisiaj nie patrząc na temp, powietrze było bardzo wilgotne i dalej się takie utrzymuje.. Normalnie powinienem celować w 1:23-24', ale w tych warunkach, może być ciężko nawet na 1:25'.
Zdjęcia widziałem, wyglądam na nich potwornie, czyli tak jak trzeba, jutro je zamieszczę.
Zdjęcia widziałem, wyglądam na nich potwornie, czyli tak jak trzeba, jutro je zamieszczę.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Może trochę popada i atmosfera się oczyści. Bieg jest w sobotę czy niedzielę?
A co do zdjęć, to wiesz...
ED: Wycięłam obrazek, bo był za duży W każdym bądź razie wiadomo, jak się wygląda na zdjęciach z zawodów jeśli nie jest się tym panem Ale żeby od razu potwornie? Bez przesad...
A co do zdjęć, to wiesz...
ED: Wycięłam obrazek, bo był za duży W każdym bądź razie wiadomo, jak się wygląda na zdjęciach z zawodów jeśli nie jest się tym panem Ale żeby od razu potwornie? Bez przesad...
Ostatnio zmieniony 19 cze 2013, 07:19 przez kachita, łącznie zmieniany 1 raz.
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
mimik pisze:
dam ci pulsometr, od razu zwolnisz.
problem w tym ,że lubię czuć, że biegnę tzn tak dobitnie się zmęczyć .... no ale odpoczywać też można w biegu ... ponoć