MIMIK - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piotrek, gratki! Nieźle pocisnąłeś, i to w taki upał!
Brawo!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

szymon_szym pisze:Powodzenia w Oławie!
Trochę spóźnione dzięki! ;)
Ale powodzonko było :taktak:
Aniad1312 pisze:Piotrek, gratki! Nieźle pocisnąłeś, i to w taki upał!
Brawo!
Dzięki Ania!
Przydał się ostatnio odpoczynek od mocniejszego biegania, więc w nogach było trochę zapasu. Wystarczyło nie szarżować Trasa też była fajna ( już nie liczac tego pomiaru dystansu) i jakoś fajnie poszło, mimo tego gorąca. :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ładnie poszło, do tego przy tej pogodzie! Trenejro orzekł, że ludzie potracili przez upał ok. 2 minut, więc gdyby dodać taką poprawkę na Twój wynik, to chyba by była życiówka ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Syndrom startów u Ciebie i Kasi oraz ... mnie poraża :trup:
Fajne zawody to chociaż nie biegaj TAK szybko :taktak: Teraz znów tydzień luzowania, a wyobraż sobie, ile byś zyskał w pracy tygodniowej na rzecz easy na zawodach :jatylko:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Ładnie poszło, do tego przy tej pogodzie! Trenejro orzekł, że ludzie potracili przez upał ok. 2 minut, więc gdyby dodać taką poprawkę na Twój wynik, to chyba by była życiówka ;)
Zaglądnąłem do swojego Danielsowskiego kombajnu i tam wychodzi, że różnica między 16stC, a 24stC przy tych tempach to mogłoby być 50sek.. ale dzisiaj to było 24stC ale w cieniu, w słońcu więcej. Myślę, że przy fajnej pogodzie spokojni e osiągnąłbym swój blogowy cel. ;)
Gife pisze:Syndrom startów u Ciebie i Kasi oraz ... mnie poraża :trup:
Fajne zawody to chociaż nie biegaj TAK szybko :taktak: Teraz znów tydzień luzowania, a wyobraż sobie, ile byś zyskał w pracy tygodniowej na rzecz easy na zawodach :jatylko:
Od początku roku 14 startów. Ostatnie 3 miesiące 6 mocnych dych.. :spoko: Ostatnio kumulacja była fajna.
Nie mogę się doczekać tego półmaratonu. Nie tylko że to będzie fajna impreza biegowa, ale tez dlatego, że po tym biegu długa przerwa od startów, aż do jesieni :)
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze: Od początku roku 14 startów. Ostatnie 3 miesiące 6 mocnych dych.. :spoko: Ostatnio kumulacja była fajna.
Nie mogę się doczekać tego półmaratonu. Nie tylko że to będzie fajna impreza biegowa, ale tez dlatego, że po tym biegu długa przerwa od startów, aż do jesieni :)
brat, zapomniales dodac, ze siostra finiszuje na polmaratonie i tak delikatnie mowiac za twoja sprawa ;) pewnie nie byloby biegania gdyby nie Ty :)

odpoczywamy do soboty !!!! Ja po tym biore sie za 10 ; )))
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratuluje! Taki upał, a Ty biegasz na wysokich obrotach :) Rowniez biegne w Opolu :) Zatem do zobaczenia :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:52:14

Nieprzeczytany post

I ode mnie gratulacje. Mocne bieganie w taką pogodę to rzeźnia. Ja chyba spróbuję w sobotę :spoko:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Gratuluje! Taki upał, a Ty biegasz na wysokich obrotach :) Rowniez biegne w Opolu :) Zatem do zobaczenia :)
Dzięki!
Jakoś dałem rady :)
Niestety do Opola się nie wybiorę, bo minąłem się z tymi zapisami. Zapomniałem o nich, a szybko je zamknęli. Limit chyba tylko 500 osób. :ojnie: Po tym półmaratonie w sobotę robię sobie przerwę od startów, ale być może skuszę się na bardzo fajny Dobrodzień pod koniec lipca.
szymon_szym pisze:I ode mnie gratulacje. Mocne bieganie w taką pogodę to rzeźnia. Ja chyba spróbuję w sobotę :spoko:
Dzięki! :spoko:
No teraz temperaturki jeszcze mocniejsze. :spoko:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a moze na bieznie jutro ? :)

ja sie wybieram w ramach regeneracji, bo cos mi za szybko wchodza te kemy biegane w plenerze :hahaha:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rene87 pisze:a moze na bieznie jutro ? :)

ja sie wybieram w ramach regeneracji, bo cos mi za szybko wchodza te kemy biegane w plenerze :hahaha:
dam ci pulsometr, od razu zwolnisz. ;) :hej:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przy tych prognozach pogody to na jaki wynik się nastawiasz na tej połówce? Jeśli będzie upał, to start o 20-stej niczego nie zmienia ;)
I w ogóle obczaiłam Cię na paru fotkach z Oławy, linki do galerii są na maratonach :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kasia, jeśli będzie taka pogoda jak dzisiaj, to o 20tej będą gorsze warunki niż w Oławie. Dzisiaj nie patrząc na temp, powietrze było bardzo wilgotne i dalej się takie utrzymuje.. Normalnie powinienem celować w 1:23-24', ale w tych warunkach, może być ciężko nawet na 1:25'.
Zdjęcia widziałem, wyglądam na nich potwornie, czyli tak jak trzeba, jutro je zamieszczę. ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Może trochę popada i atmosfera się oczyści. Bieg jest w sobotę czy niedzielę?
A co do zdjęć, to wiesz... ;)
ED: Wycięłam obrazek, bo był za duży ;) W każdym bądź razie wiadomo, jak się wygląda na zdjęciach z zawodów jeśli nie jest się tym panem ;) Ale żeby od razu potwornie? Bez przesad...
Ostatnio zmieniony 19 cze 2013, 07:19 przez kachita, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze:
dam ci pulsometr, od razu zwolnisz. ;) :hej:

problem w tym ,że lubię czuć, że biegnę :hahaha: tzn tak dobitnie się zmęczyć .... no ale odpoczywać też można w biegu ... ponoć :bum:
ODPOWIEDZ