W okolicy 20 km to dostajesz kopa motywacyjnego, że meta już tak blisko i przyspieszaszrene87 pisze:Celuje z zapasem, bo nie wiem co moze sie wydarzyc w granicach 20 km![]()

Moderator: infernal
W okolicy 20 km to dostajesz kopa motywacyjnego, że meta już tak blisko i przyspieszaszrene87 pisze:Celuje z zapasem, bo nie wiem co moze sie wydarzyc w granicach 20 km![]()
biorę sobie do serca to co piszesz i pobiegne z balonikiem na 2hkachita pisze:W okolicy 20 km to dostajesz kopa motywacyjnego, że meta już tak blisko i przyspieszaszrene87 pisze:Celuje z zapasem, bo nie wiem co moze sie wydarzyc w granicach 20 km![]()
I celuj poniżej 2h, bo 2:09 to ja zrobiłam w debiucie, a moje tempa w porównaniu z Twoimi to ten, bez porównania
to teraz obie mamy co robić ! jak bedziesz miala jakies ciekawe wiesci/ informacje na ten temat to dziel sie koniecznie na bloguMarkiza1 pisze:Mnie dzisiaj sprawdzono pod kątem techniki i stopy idą mi do środka (pronacja),o ! i wyżej powinnam podnosić nogi.Fajnie się ogląda twoje nogi
Przemku ktora koncowke :D trzymaj lepiej kciuki za sobotnia 5 :D chce to zrobic w <23 minChatson pisze:Hoho Rene końcówkę wybiegania ładnie "przygrzmociłaś"Szacuneczek!
![]()
Ps. Będę trzymał kciuki za debiutancką połówkę!![]()
dziękuje ! nie zdazylam Ci nawet ostatnio napisać, że zycze Ci zdrowia kochana a tu prosze zabiegana jak zwykle ! superProvitamina pisze:Pewnie, że złamiesz dwie godzinyJa co do tego nie mam żadnych złudzeń!
I nie martw się tym, co będzie na 18 czy 20 km
Przecież to już będzie końcówka, a czym bliżej mety, tym psychicznie czujemy się lepiej. Adrenalina i euforia robi swoje
leandros pisze:16km w 90 minut![]()
Toż to wynik niesamowity!!![]()
Złociutka, złamiesz 2h na połówce bez problemu!!
Wielki podziw!
dziękuję za wsparcie !Angua pisze:Gratuluje decyzji i trzymam kciuki za debiut
ogromne dzieki za sugestie . wklejam link do filmiku z cala sylwetka (ciagle mi sie wydaje ze gora dosc sztywna ? ) - oczywiscie samorobka dlatego tak slabo, ale zawsze jakis podglad jest :Buniek pisze:Co do techniki jest całkiem nieźle. Widać, że masz siłę w nogach, a przynajmniej dobry stosunek siły do masy. Lądować możesz na pięcie, całej stopie czy śródstopiu i będzie tak ok. Nie ma jedenj niepodważalnie lepszej techniki. Na pewno musisz starać się lądować +- pod środkiem ciężkości, a nie przed i do tego na zgiętym kolanie o czym już strasb pisała.
Nie widać na filmiku co robisz z rękami, ani jak zachwuje się tułów. Tecnika biegu to nie same nogi.
pozdrawiam