Rene87 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

rene87 pisze:Celuje z zapasem, bo nie wiem co moze sie wydarzyc w granicach 20 km :)
W okolicy 20 km to dostajesz kopa motywacyjnego, że meta już tak blisko i przyspieszasz ;) I celuj poniżej 2h, bo 2:09 to ja zrobiłam w debiucie, a moje tempa w porównaniu z Twoimi to ten, bez porównania :bum:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gratuluje decyzji i trzymam kciuki za debiut :taktak:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:56

Nieprzeczytany post

16km w 90 minut :szok:
Toż to wynik niesamowity!! :hej:
Złociutka, złamiesz 2h na połówce bez problemu!!

Wielki podziw!
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn

Blog treningowy.

Komentarze.

5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pewnie, że złamiesz dwie godziny :) Ja co do tego nie mam żadnych złudzeń! :) I nie martw się tym, co będzie na 18 czy 20 km :) Przecież to już będzie końcówka, a czym bliżej mety, tym psychicznie czujemy się lepiej. Adrenalina i euforia robi swoje :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
Chatson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:09
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hoho Rene końcówkę wybiegania ładnie "przygrzmociłaś" :usmiech: Szacuneczek! :oczko:

Ps. Będę trzymał kciuki za debiutancką połówkę! :taktak: :hej:
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mnie dzisiaj sprawdzono pod kątem techniki i stopy idą mi do środka (pronacja),o ! i wyżej powinnam podnosić nogi.Fajnie się ogląda twoje nogi :hahaha:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:
rene87 pisze:Celuje z zapasem, bo nie wiem co moze sie wydarzyc w granicach 20 km :)
W okolicy 20 km to dostajesz kopa motywacyjnego, że meta już tak blisko i przyspieszasz ;) I celuj poniżej 2h, bo 2:09 to ja zrobiłam w debiucie, a moje tempa w porównaniu z Twoimi to ten, bez porównania :bum:
biorę sobie do serca to co piszesz i pobiegne z balonikiem na 2h :bum: pod koniec bede im uciekac :bum:
Markiza1 pisze:Mnie dzisiaj sprawdzono pod kątem techniki i stopy idą mi do środka (pronacja),o ! i wyżej powinnam podnosić nogi.Fajnie się ogląda twoje nogi :hahaha:
to teraz obie mamy co robić ! jak bedziesz miala jakies ciekawe wiesci/ informacje na ten temat to dziel sie koniecznie na blogu :) :nowiesz:
Chatson pisze:Hoho Rene końcówkę wybiegania ładnie "przygrzmociłaś" :usmiech: Szacuneczek! :oczko:

Ps. Będę trzymał kciuki za debiutancką połówkę! :taktak: :hej:
Przemku ktora koncowke :D trzymaj lepiej kciuki za sobotnia 5 :D chce to zrobic w <23 min :sss:
Provitamina pisze:Pewnie, że złamiesz dwie godziny :) Ja co do tego nie mam żadnych złudzeń! :) I nie martw się tym, co będzie na 18 czy 20 km :) Przecież to już będzie końcówka, a czym bliżej mety, tym psychicznie czujemy się lepiej. Adrenalina i euforia robi swoje :)
dziękuje ! nie zdazylam Ci nawet ostatnio napisać, że zycze Ci zdrowia kochana a tu prosze zabiegana jak zwykle ! super :) !
leandros pisze:16km w 90 minut :szok:
Toż to wynik niesamowity!! :hej:
Złociutka, złamiesz 2h na połówce bez problemu!!

Wielki podziw!

Dziękuję Paweł ! Czy to wynik niesamowity to nie wiem! nigdy nie przebiegłam wcześniej w życiu 16 km :bum:
Angua pisze:Gratuluje decyzji i trzymam kciuki za debiut :taktak:
dziękuję za wsparcie ! :taktak: :nowiesz: co u Ciebie ??
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

Co do techniki jest całkiem nieźle. Widać, że masz siłę w nogach, a przynajmniej dobry stosunek siły do masy ;). Lądować możesz na pięcie, całej stopie czy śródstopiu i będzie tak ok. Nie ma jedenj niepodważalnie lepszej techniki. Na pewno musisz starać się lądować +- pod środkiem ciężkości, a nie przed i do tego na zgiętym kolanie o czym już strasb pisała.

Nie widać na filmiku co robisz z rękami, ani jak zachwuje się tułów. Tecnika biegu to nie same nogi.

pozdrawiam
Krzysiek
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Buniek pisze:Co do techniki jest całkiem nieźle. Widać, że masz siłę w nogach, a przynajmniej dobry stosunek siły do masy ;). Lądować możesz na pięcie, całej stopie czy śródstopiu i będzie tak ok. Nie ma jedenj niepodważalnie lepszej techniki. Na pewno musisz starać się lądować +- pod środkiem ciężkości, a nie przed i do tego na zgiętym kolanie o czym już strasb pisała.

Nie widać na filmiku co robisz z rękami, ani jak zachwuje się tułów. Tecnika biegu to nie same nogi.

pozdrawiam
ogromne dzieki za sugestie . wklejam link do filmiku z cala sylwetka (ciagle mi sie wydaje ze gora dosc sztywna ? ) - oczywiscie samorobka dlatego tak slabo, ale zawsze jakis podglad jest :

http://www.youtube.com/watch?v=tjcCLCmM ... r_embedded

dziekuje raz jeszcze i pozdrawiam !
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Renia :) powodzenia w sobotę : ))) ; patrząc na Twoje ostatnie treningi, zwłaszcza z 2.06 - nie masz się o co bać, będzie dobrze :taktak: ; że na początku trzeba się pilnować już wiesz; długie dystanse masz za sobą, szybkość też trenujesz więc masz co trza !!
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i bardzo dobrze!
I tak szczuplutka jesteś, biegasz, więc możesz sobie dogadzać. Z moim błogosławieństwem, które mam nadzieję, że się od Ciebie odbije i do mnie wróci ;) choć ja szczuplutka niestety nie jestem, ech...
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ech, batony... Dzisiaj byłam wręcz zmuszona do zjedzenia Snickersa - w firmie na śniadanie dawali i kolega z nowego teamu wziął dla mnie, nie wypadało odmówić :bum: Od poniedziałku znowu zaczynam dietę ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita, ja będę zmuszona do zjedzenia jeszcze jednego Big Milka, bo ten, którego zjadłam - patyk mówi mi, że nic nie wygrałam i mam spróbować szczęście jeszcze raz. No to przecież nie mogę nie spróbować... :lalala:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A mi właśnie przypadkiem wypadły dwie karmelowe czekoladki z maszyny (serio!), no to co, wyrzucić mam, żeby się zmarnowały? :jatylko:

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No co Ty, przecież to jakbyś pieniądze ciężko zarobione wyrzucała do kosza. Nie godzi się!
ODPOWIEDZ