rubin - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Chatson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:09
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Miło prześledzić Twój blog. Bardzo podobają mi się Twoje górskie wycieczki (szczególnie ta majówka obszerna w fotografie) :usmiech: Z pewnością będę do Ciebie co jakiś czas zaglądał, pozdrawiam! :hej:
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
PKO
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dzięki :)
bieganie w terenie to dla mnie cel sam w sobie; nawet jak są zawody to tylko na zasadzie: fajnie się zmęczyć i dobrze bawić :) ; w tym roku mam zamiar połączyć biegi przełajowe i górki z treningiem pod 10 km na jesień; nie wiem, czy to dobry pomysł, ale mam nadzieję, że w ten sposób uda mi się zaczerpnąć maksimum przyjemności a równolegle dojść na jesień do wyniku pon. 50min/10 km
le0n71
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:28
Życiówka w maratonie: 03:24:00

Nieprzeczytany post

No to ja już trzymam kciuki za ten wynik na dychę. Uda się na pewno :taktak:
Ja to typowy asfaltowiec jestem, z resztą nie bardzo wiem, gdzie niedaleko jakieś fajne tereny mam do biegania. :hej:
Obrazek

10km: 40:08, 08.03.2015 8 Bieg Kazików (bez atestu)
połówka: 1:30:01, 24.10.2015 2 PZU Cracovia Półmaraton
cały: 3:16:25, 26.04.2015 Orlen Warsaw Marathon
KOMENTARZE
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:dzięki :)
bieganie w terenie to dla mnie cel sam w sobie; nawet jak są zawody to tylko na zasadzie: fajnie się zmęczyć i dobrze bawić :) ; w tym roku mam zamiar połączyć biegi przełajowe i górki z treningiem pod 10 km na jesień; nie wiem, czy to dobry pomysł, ale mam nadzieję, że w ten sposób uda mi się zaczerpnąć maksimum przyjemności a równolegle dojść na jesień do wyniku pon. 50min/10 km
Rubin, każdy Ci tutaj powie, więc i ja też :hej: że te górki dadzą Ci niesamowitą siłę biegową i kwestia złamania 50min jest dla mnie bardziej pewna, niż to, że ogłoszę swoje następne zawody na forum :hahaha: myślę, że mogłabyś to osiągnąć nawet szybciej niż jesienią :taktak:
Awatar użytkownika
hotmas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ja tylko dopiszę, że po tych Twoich górkach to 50 min jesienią to zrobisz w z palcem w ... i szybciej niż zrobię to ja. Chociaż już raz to chyba pisałem :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomek, gdziekolwiek bym ten palec miała trzymać :hahaha: mam zamiar cel osiągnąć :sss: , aaaby tylko się po drodze nie znokautować, bo stare kości to stare kości :oczko:
Ania, obiecuję, że już nigdy ale to nigdy nie dopatrzę się :nienie: Twoich planów zawodniczych :bum: a jeśli nawet to i tak nie :hahaha:
Le0n71 - w Ostrowcu Świętokrzyskim jeszcze nie byłam, ale nazwa miejscowości brzmi tak ładnie, że napewno muszą gdzieś w pobliżu być piękne biegowo tereny :) ; ja czasami w niektóre miejsca specjalnie dojeżdżam :)

ps. naszła mnie taka refleksja, że bieganie i netowanie pochłaniają jednak sporo czasu :taktak: , jeden dzień od tego ekstra wolny, a tyle spraw-nie-do-załatwienia załatwionych :)
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:ps. naszła mnie taka refleksja, że bieganie i netowanie pochłaniają jednak sporo czasu :taktak: , jeden dzień od tego ekstra wolny, a tyle spraw-nie-do-załatwienia załatwionych :)
Obiema ręcami mogłabym się pod tą refleksją podpisać. Tyle tylko, że trudno mi ją jakoś ostatnio wcielić w życie. Jak sobie kiedys weekend bez netu i kompa zafundowałam, to aż miło :) tylko że wtedy nie biegałam jeszcze ;)
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:
rubin pisze:ps. naszła mnie taka refleksja, że bieganie i netowanie pochłaniają jednak sporo czasu :taktak: , jeden dzień od tego ekstra wolny, a tyle spraw-nie-do-załatwienia załatwionych :)
Obiema ręcami mogłabym się pod tą refleksją podpisać. Tyle tylko, że trudno mi ją jakoś ostatnio wcielić w życie. Jak sobie kiedys weekend bez netu i kompa zafundowałam, to aż miło :) tylko że wtedy nie biegałam jeszcze ;)
aha dołóżcie do tego robienie zdjęci analogiem i blog fotograficzny :)
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze:aha dołóżcie do tego robienie zdjęci analogiem i blog fotograficzny :)
i jeszcze koty
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

koty, podejrzewam, zajmują się same sobą, chyba, że coś nabroją, wtedy insza inszość :hahaha:
ostatnio nawet mam szansę częściej oderwać się od komp. bo mój aktualnie się serwisuje i dorywczo jedynie korzystam z laptopa córki :usmiech:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Rubin, świetnie Tobie idzie to bieganie po górkach. Jestem ciekaw jak kiedyś wylecisz na coś płaskiego. Będzie niezła moc! :taktak:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wczoraj raczej niemoc wyszła :hahaha: ciężko i bez polotu, dopiero zbieganie mnie rozkręciło; może to duchota tak działa??
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też kocham zbiegi. Pamiętam, jak kiedyś z Wolfem wbiegaliśmy na Śnieżkę, tzn Wolfik wbiegał, ja nie dałam rady tak do końca wbiec, część weszłam, ale w drodze powrotnej zbiegając byłam hen hen przed nim :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ależ Ci pięknie tempa wychodzą! Moc pod łamanie 50 rośnie :taktak:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Też kocham zbiegi. Pamiętam, jak kiedyś z Wolfem wbiegaliśmy na Śnieżkę, tzn Wolfik wbiegał, ja nie dałam rady tak do końca wbiec, część weszłam, ale w drodze powrotnej zbiegając byłam hen hen przed nim :hahaha:
zbiegi wydają się fajne, ale bardzo obciążają :taktak: ; trza uważać, zwłaszcza na drogach takich jak Śnieżka :) ; masz widzę Kanas górski talent ;) ; podobno nie sztuka podbiegać, to tylko kwestia siły, a właśnie dobrze zbiegać - to jest to!
Aniad1312 pisze:Ależ Ci pięknie tempa wychodzą! Moc pod łamanie 50 rośnie :taktak:
co ma nie rosnąć, jak na ciepłym deszczu biegane :oczko: !!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ