Rene87 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Matxs pisze:Nerwy, to zd(radzieckie) paliwo hehehe. Masz wózek?
oj bardzo zdradzieckie- moznalatwo o kontuzje ... :lalala: wozka nie mam jeszcze , cos nie udaje mi sie sprzedac aktualnego ( mam maxi cosi mura3 caly komplet - chce ktos ??? )
concordia pisze:Renia, co tam? :usmiech: Jakoś cicho się tu zrobiło :smutek:
jestem jestem :hej: chwilka wytchnienia dla zbolalej nogi....aczkolwiek mam nadzieje, ze jutro wyrusze na jakis spokojny long :) moze z mimikiem, ktory pewnie bedzie lecial rozbiegac swoja zycioweczke :hej:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Będzie moc w Długołęce, to na pewno :taktak: Tylko uważaj teraz, żeby sobie nic przed startem nie przeciążyć! Lepiej się nie dotrenować niż przetrenować.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Będzie moc w Długołęce, to na pewno :taktak: Tylko uważaj teraz, żeby sobie nic przed startem nie przeciążyć! Lepiej się nie dotrenować niż przetrenować.
dzięki :hejhej: ciągle zapominam, ze to już tuż tuż i wydaje mi się, że wciąż jest coś do nabiegania :) ale tak jak piszesz - zrobię sobie easy do tego czasu bez specjalnych obciążeń :) JEszcze raz dzięki !
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie no, masz jeszcze 12 dni, jeden lub dwa akcenciki zapewne Ci nie zaszkodzą. Zresztą brat Ci na pewno coś podpowie, słuchaj się go, sama widzisz, jak ostatnio życiówki trzaska ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Nie no, masz jeszcze 12 dni, jeden lub dwa akcenciki zapewne Ci nie zaszkodzą. Zresztą brat Ci na pewno coś podpowie, słuchaj się go, sama widzisz, jak ostatnio życiówki trzaska ;)
sprinty będą na pewno :taktak: brata słucham jak najbardziej i widzę postępy co mnie za każdym razem zaskakuje ( nie chodzi tutaj o czas tylko ogólną sprawność fizyczną, wydolność :taktak: )

W czerwcu będzie mój pierwszy półmaraton :bum: obiecałam sobie, że będę pociskać trochę dłuższe trasy z tej okazji :hahaha:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jeżeli to faktycznie Twoje easy - to nie masz się o co martwić na najbliższych zawodach :) ; tylko pamiętaj, jak pisze kachita - lepiej troszkę niedotrenować :) ; sama jestem bardzo ciekawa jak Ci pójdzie, trzymam kciuku, na razie jeszcze za przygotowania :)
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

easy w takim tempie? :ojoj: Renia, nie dołuj koleżanek :trup:
Będę bardzo mocno trzymała kciuki w sobotę :oczko: Może też będę biegła wtedy zawody, ale raczej je odpuszczę :usmiech:
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Renia potrafi dołować i motywować. Niedługo tempo poniżej 5 min/km będzie dla niej easy. Pnie się dziewczyna coraz wyżej. :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

U siostry działa taki mechanizm. Jak się da to izi, Ja się nie da, to ciężki trening. :hej:
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze:U siostry działa taki mechanizm. Jak się da to izi, Ja się nie da, to ciężki trening. :hej:
u mnie easy to taki, gdzie rozmawiam przez telefon i smsuje w trakcie biegu :hahaha:
Provitamina pisze:Renia potrafi dołować i motywować. Niedługo tempo poniżej 5 min/km będzie dla niej easy. Pnie się dziewczyna coraz wyżej. :)
Aga czasem nogi same tak zapodaja, ze czlowiek leci,leci....a wydaje mu sie, ze spaceruje :taktak: nie wiem skad to tak....
concordia pisze:easy w takim tempie? :ojoj: Renia, nie dołuj koleżanek :trup:
Będę bardzo mocno trzymała kciuki w sobotę :oczko: Może też będę biegła wtedy zawody, ale raczej je odpuszczę :usmiech:
jesli nie odpuscisz bede biegla z zacisnietymi kciukami:)
rubin pisze:jeżeli to faktycznie Twoje easy - to nie masz się o co martwić na najbliższych zawodach :) ; tylko pamiętaj, jak pisze kachita - lepiej troszkę niedotrenować :) ; sama jestem bardzo ciekawa jak Ci pójdzie, trzymam kciuku, na razie jeszcze za przygotowania :)
dziękuję ! kontuzja spowodowała, ze mimo wszystko troche odpoczelam :)
Awatar użytkownika
mclakiewicz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W czerwcu juz półmaraton? Jezdem pod wrażeniem, idziesz jak naoliwiona błyskawica.
BLOG KOMENTARZE

Obrazek

5 km - 23:49
10 km - 46:32
Półmaraton - 1:43:53
Maraton - 4:16:15
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co jest z Tobą? Od kilku dni milczysz na swoim blogu... :smutek:
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Długołęka tuż tuż, ale jeśli dalej coś Cię gdzieś ciągnie, to może lepiej zrezygnować - w końcu niedługo później jest Szczytnicka Piątka.

Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Co jest z Tobą? Od kilku dni milczysz na swoim blogu... :smutek:
całe szczęście żyje ;) więcej czasu ostatnio spędzam na spacerowaniu z dzieckiem :) nie wpisuje 2-3 godzinnych spacerów , ale wierzcie, że są :bum:
wczoraj był też sprint 2x100 metrów ale to szczegół, który nie zanotowałam na zegarku itp - też o tym wspomnę.

a dzisiaj będzie wpis związany z długim wybieganiem :)
kachita pisze:Długołęka tuż tuż, ale jeśli dalej coś Cię gdzieś ciągnie, to może lepiej zrezygnować - w końcu niedługo później jest Szczytnicka Piątka.
Damy radę :taktak: chyba wzięłam sobie do serca to, żeby się nie obciążać przed zawodami, też z racji kontuzji ( wolałam nie wywoływać wilka z lasu) :oczko: ale na spokojnie dzisiaj long i jakiś akcent będzie, jutro też coś jak będzie wszystko ok :usmiech:

A Ty startujesz w piątce lub w długołęce ? Może się spotkamy ? :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

słusznie robisz, Renia, dając sobie trochę odpocząć :) ; uważaj na siebie na tym longu :bum: , a na zawodach - wiesz - będzie się kurzyło :)
ODPOWIEDZ