Moderator: infernal
Tak jest. Na razie mamy 2/3 - Maniacką i Kosyniera.mimik pisze:A to 6/9 biegów trzeba zaliczyć.
Zobaczymy, co będzie, tradycyjnie wszystko okaże się przy rozgrzewceconcordia pisze:Będzie dobrze w tym Swarzędzu, zobaczysz!
Wcale nie musi być plażakachita pisze:Tak jest. Na razie mamy 2/3 - Maniacką i Kosyniera.mimik pisze:A to 6/9 biegów trzeba zaliczyć.Zobaczymy, co będzie, tradycyjnie wszystko okaże się przy rozgrzewceconcordia pisze:Będzie dobrze w tym Swarzędzu, zobaczysz!
A ten dzisiejszy trening powtarza się w moim planie jeszcze parę razy, więc mam możliwość poprawy. Zresztą to jest niby plan na łamanie dwóch godzin w półmaratonie, ale umówmy się, że to w moim przypadku jest obecnie nierealne, bo żeby złamać 2h w połówce to musiałabym biec cały czas szybciej niż podczas biegu konstytucjiDlatego też nie mam większych wyrzutów sumienia, jak sobie ten plan nieco upraszczam.
I w ogóle jakie bikini? Na bikini musi być plaża, a nie wiem, czy będę na plaży w tym roku...
A kto powiedział, że w bikini nie można biegać po mieście? :P W Barcelonie obowiązuje zakaz biegania w bikini poza plażami, ale u nas w Polsce chyba nigdzie takiego zakazu nie ma :Dconcordia pisze:Wcale nie musi być plażakachita pisze:Tak jest. Na razie mamy 2/3 - Maniacką i Kosyniera.mimik pisze:A to 6/9 biegów trzeba zaliczyć.Zobaczymy, co będzie, tradycyjnie wszystko okaże się przy rozgrzewceconcordia pisze:Będzie dobrze w tym Swarzędzu, zobaczysz!
A ten dzisiejszy trening powtarza się w moim planie jeszcze parę razy, więc mam możliwość poprawy. Zresztą to jest niby plan na łamanie dwóch godzin w półmaratonie, ale umówmy się, że to w moim przypadku jest obecnie nierealne, bo żeby złamać 2h w połówce to musiałabym biec cały czas szybciej niż podczas biegu konstytucjiDlatego też nie mam większych wyrzutów sumienia, jak sobie ten plan nieco upraszczam.
I w ogóle jakie bikini? Na bikini musi być plaża, a nie wiem, czy będę na plaży w tym roku...Może być trawnik. I basen przecież
Na lato nawet na basenie zrzucamy jednoczęściowe stroje, nie wiesz?