Aelion (Mariusz) - komentarze i krytyka ;-)
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Witaj!
Czerp przyjemność z pokonywania każdego postawionego przez Ciebie celu.
Pozdro!
Dobry!wynik zrobiony ostatniej niedzieli.... czy to dobry wynik jak na osobe biegającą od miesiąca???
Czerp przyjemność z pokonywania każdego postawionego przez Ciebie celu.
Pozdro!
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo dobry wynik. 50 minut na dychę w zasięgu po miesiącu biegania - większość blogujących tu (w tym ja) chciałaby mieć takie początki, u mnie niemal pół roku trwało, zanim na 10km łamałem godzinę
Zatem - powodzenia i wytrwałości Ci życzę!
Zatem - powodzenia i wytrwałości Ci życzę!
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Witaj Zapowiada sie ciekawie. Dobrze biegasz. Zapowiadasz sie interesujaco Poza tym facet ktory eksperymentuje w kuchni to rzadkość. Bede podgladac!
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
za 2 miesiace bedzie 40 minut na dyche POWODZENIA ! absolutnie masz dar do biegania
- Aelion
- Stary Wyga
Miło mi czytać takie budujące słowa na samym początku przygody z bieganiem :D
Przyznam szczerze, ze sam jestem zdziwiony tym, że to tak wygląda a nie inaczej z tym bieganiem u mnie Mogłem znacznie wcześniej się tym zainteresować!
@mimik - dzięki, w tej chwili właśnie jest ta radość z biegania, i bieganie samo w sobie jest dla mnie celem :D Bez liczb docelowych za jakiś okres czasu Ale zdaję sobie sprawę, że pewnie apetyt rośnie w miarę jedzenia?
@provitamina - ta kuchnia daje mi mnóstwo zabawy i jest fajną przygodą jak bieganie :D Tyle satysfakcji! A eksperymenty na pewno będą, wraz z przepisami lub linkami do przepisów :P Ja też proszę o wrzutki jakichś ciekawych i zdrowych rzeczy
@rene87 - myślisz, że to takie proste? Coś mi się wydaje, że zajmie to dłużej! Ale kiedyś na pewno
@grim dzieki
Przyznam szczerze, ze sam jestem zdziwiony tym, że to tak wygląda a nie inaczej z tym bieganiem u mnie Mogłem znacznie wcześniej się tym zainteresować!
@mimik - dzięki, w tej chwili właśnie jest ta radość z biegania, i bieganie samo w sobie jest dla mnie celem :D Bez liczb docelowych za jakiś okres czasu Ale zdaję sobie sprawę, że pewnie apetyt rośnie w miarę jedzenia?
@provitamina - ta kuchnia daje mi mnóstwo zabawy i jest fajną przygodą jak bieganie :D Tyle satysfakcji! A eksperymenty na pewno będą, wraz z przepisami lub linkami do przepisów :P Ja też proszę o wrzutki jakichś ciekawych i zdrowych rzeczy
@rene87 - myślisz, że to takie proste? Coś mi się wydaje, że zajmie to dłużej! Ale kiedyś na pewno
@grim dzieki
-
- Zaprawiony W Bojach
Powodzenia!
Wynik znakomity. Czuje, że się wkręcisz w bieganie, bo na zawodach na pewno będzie bardzo dobry czas.
Czekam na przepisy dla biegaczy. Szczerze jednak przyznaję, że ten koktajl nie wygląda apetycznie
Wynik znakomity. Czuje, że się wkręcisz w bieganie, bo na zawodach na pewno będzie bardzo dobry czas.
Czekam na przepisy dla biegaczy. Szczerze jednak przyznaję, że ten koktajl nie wygląda apetycznie
- Aelion
- Stary Wyga
hehe przepisy dla biegaczy beda na pewno niech tylko sie rozpoznam w temacie odzywiania nieco bardziejkapolo pisze:Powodzenia!
zawody...zawody.... poprobuje troche, zeby zobaczyc z czym to sie je :D
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Witaj, wyniki biegowe całkiem udane
Twoja "papka" wygląda smakowicie. Ja również robię podobny "izotonik", ale najczęściej dodaję sok z limonki
Życzę sukcesów biegowych (zapowiada się ciekawie).
Twoja "papka" wygląda smakowicie. Ja również robię podobny "izotonik", ale najczęściej dodaję sok z limonki
Życzę sukcesów biegowych (zapowiada się ciekawie).
- kris_brazylia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43,29
- Kontakt:
Witam!
Twoj pierwszy start i juz takie wyniki !!! wow...naprawde niezle. za 2-3 miesiace bedziesz mial 40min/10 albo ponizej
powodzenia !!!
Twoj pierwszy start i juz takie wyniki !!! wow...naprawde niezle. za 2-3 miesiace bedziesz mial 40min/10 albo ponizej
powodzenia !!!
Blog: [URL]viewtopic.php?f=27&t=33873&p=1073365#p1073365[/URL]
[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis
[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis
- gonefishing
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41'25"
- Życiówka w maratonie: 4h01'38"
No ładnie, ładnie. W młodości siła
Moja życiówka na 5 km 22:06 (zresztą też w Wawie zrobiona) po prawie roku truchtania
Moja życiówka na 5 km 22:06 (zresztą też w Wawie zrobiona) po prawie roku truchtania
- Aelion
- Stary Wyga
Dzięki starykris_brazylia pisze:Witam!
powodzenia !!!
Przez 10 lat jakoś nie odkryłem swojego biegowego talentu, ale i tak lepiej późno niż wcale
- Aelion
- Stary Wyga
no to niezła życiówka W Wawie na jakimś biegu ulicznym? Ja na razie nigdzie poza Wawa nie biegałem :P Pewnie milej by sie biegało bez zanieczyszczeń :D Chociaż chyba w lesie bielańskim, gdzie biegam to i tak nie jest tak źle...kamilwroblewski78 pisze:No ładnie, ładnie. W młodości siła