nic innego jak 30stka w planie nie przychodzi mi do głowyAdniad1312 pisze:Jutro coś dłuższego, a na piątek planuję porządnego longa

Moderator: infernal
nic innego jak 30stka w planie nie przychodzi mi do głowyAdniad1312 pisze:Jutro coś dłuższego, a na piątek planuję porządnego longa
A wiesz, że już po napisaniu poprzedniego postu właśnie tak sobie pomyślałem?Aniad1312 pisze: Wyobrażam sobie, że jestem na obozie, na który nie mogłam pojechać![]()
Ania wprowadza cenzuręcichy70 pisze:a buuu, gdzieś wcięło mój komentarz.
Blok ma swoją moc, niewątpliwiepewnie to zasługa bloku czekoladowego Kachity
No, tak to właśnie było...Codziennie sprawdzałam, czy się nie zmieniłapanucci10 pisze:Widze że świetną impreze zorganizowałaś bo każdy zadowolony i przed i w trakcie i po bieguCzasy każdy zrobił zacne wiec śmiem twierdzić że nie raz biegłąś wyznaczoną trasą i sprawdzałąś co i jak pod względem czasowym
Nie ma to jak organizacja biegu przez doświadczoną biegaczke! Gratuluje
Myślałam, ale nie zawsze mam możliwość pójścia na stadion, a gdzie indziej, to nie lubiępiotr_j pisze: Nie myślałaś może, żeby teraz przerzucić się bardziej na wytrzymałość tempową (w sensie: interwały)?
Bazę tlenową po takich zimowych treningach masz już nieźle wypracowaną.
Tzn że na obozach taki hardkor?Aniad1312 pisze:Wyobrażam sobie, że jestem na obozie, na który nie mogłam pojechaćpiotr_j pisze:Ty jej nie podpuszczaj. Ja wiem, że T1312 jest niezniszczalna, ale dwa biegi w drugim zakresie i dwa longi w jednym tygodniu to przestaje być śmieszne.![]()
Wam nie!concordia pisze:Tzn że na obozach taki hardkor?Aniad1312 pisze:Wyobrażam sobie, że jestem na obozie, na który nie mogłam pojechaćpiotr_j pisze:Ty jej nie podpuszczaj. Ja wiem, że T1312 jest niezniszczalna, ale dwa biegi w drugim zakresie i dwa longi w jednym tygodniu to przestaje być śmieszne.![]()
To ja nie wiem czy się tam nadaję
![]()
Ania, nie przetrenuj nam się tylko, no!
E tam, na zlecenie to nie jest tak fajnie jak dla przyjemnościGife pisze:Kacha, rób bloki na zlecenia. Kasa wpadnie przy okazji, a sprawisz radochę oraz zapas kalorii biegaczom na tydzień