Szymon - komentarze
Moderator: infernal
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
wielka przyjemność czytać Twoją relację z zawodów ; wprawdzie przekazywałam pozdrowienia i gratulacje telefonicznie przez Patrycję, ale z przyjemnością robię to jeszcze raz; super bieg!
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Że jak!?
Gratuluję!
Będę Cię musiał jakoś na jesieni dogonić, bo inaczej to kaplica.
To mimik też pewnie ostro pocisnął.
Gratuluję!
Będę Cię musiał jakoś na jesieni dogonić, bo inaczej to kaplica.
Pasożyty!Z tyłu słyszę "co tak k..wa tańczysz? jak nie chcesz to nie idź!"
To mimik też pewnie ostro pocisnął.
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
kapolo, rubin,sykw3g dzięki!
Niestety dość szybko się zmywałem po biegu i nie miałem okazji pogadać z Patrycją, ale jest mi niezwykle miło! I dziękuję za pozdrowienia
Sylwek, spokojnie mnie dogonisz i przegonisz. A potem ja Ciebie. Potem Ty mnie... i tak do 30'/10 km
A mimik pocisnął srodze, ale sam to opisze. W zasadzie z anegdotycznego wężyka został on i jeszcze jeden kolega i solidarnie we trzech popracowaliśmy. Ale tekst dobry
Niestety dość szybko się zmywałem po biegu i nie miałem okazji pogadać z Patrycją, ale jest mi niezwykle miło! I dziękuję za pozdrowienia
Sylwek, spokojnie mnie dogonisz i przegonisz. A potem ja Ciebie. Potem Ty mnie... i tak do 30'/10 km
A mimik pocisnął srodze, ale sam to opisze. W zasadzie z anegdotycznego wężyka został on i jeszcze jeden kolega i solidarnie we trzech popracowaliśmy. Ale tekst dobry
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Szyman Graty za bieg!
Pięknie pobiegłeś!
Dzięki za robienie na kilku kilometrach za wiatrołap.
BTW. Podglądnąłem Twoją technikę biegu. Cały bieg pięknie leciałeś ze śródstopia. Gratulować!
Pięknie pobiegłeś!
Dzięki za robienie na kilku kilometrach za wiatrołap.
BTW. Podglądnąłem Twoją technikę biegu. Cały bieg pięknie leciałeś ze śródstopia. Gratulować!
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Ania, to ja dziękuję za super zorganizowany bieg. Po prostu perfect.
Mimik, jak spojrzałem na Twoje międzyczasy z zegarka, to zgadzają się z moimi odczuciami. Po piątym kilometrze było ciężko, ale daliśmy radę
Ja z kolei rzuciłem okiem na nagrania z biegu i swoim laickim okiem widzę dużo do poprawy w kwestii techniki Ale kto nie ma?
Mimik, jak spojrzałem na Twoje międzyczasy z zegarka, to zgadzają się z moimi odczuciami. Po piątym kilometrze było ciężko, ale daliśmy radę
Ja z kolei rzuciłem okiem na nagrania z biegu i swoim laickim okiem widzę dużo do poprawy w kwestii techniki Ale kto nie ma?
- concordia
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1h 3min
ja nie mam człapię jak kaczuszka ale co tam, wszystko z czasem widzisz, za szybko się zmyłeś i nie zdążyłam Ci pozdrowień przesłać od rubin, no tak się nie robiszymon_szym pisze:Ania, to ja dziękuję za super zorganizowany bieg. Po prostu perfect.
i ogromne gratki, pięknie poleciałeś
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Wężykiem, Jasiu, wężykiem
Gratuluję wyniku A co do bloku, to cóż, żałuj Może następnym razem się uda...
Gratuluję wyniku A co do bloku, to cóż, żałuj Może następnym razem się uda...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Zawody przebiegnięte na pozytywnych emocjach to coś niesamowitego. Gratki za wynik i fajny opis.
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Na zdjęciu już końcówka (co widać po naszych twarzach ) i wężyk solidarnie współpracujący! Zresztą wszyscy trzej podziękowaliśmy sobie nawzajem na mecie W pojedynkę byłoby ciężko!
Dzięki Strasb! Im mniej się spinam, tym lepszy wynik. Na razie udaje mi się zazwyczaj "wyluzować" głowę, jak dodam do tego ciało, to będzie w ogóle super.
Nie zmienia to jednak faktu, że uwielbiam ścigać się na finiszu
Dzięki Strasb! Im mniej się spinam, tym lepszy wynik. Na razie udaje mi się zazwyczaj "wyluzować" głowę, jak dodam do tego ciało, to będzie w ogóle super.
Nie zmienia to jednak faktu, że uwielbiam ścigać się na finiszu
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Twoja praca rąk dochodzi do perfekcji
A z nogami, no cóż, bez orki nie ma wyników
A z nogami, no cóż, bez orki nie ma wyników
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
Dopiero teraz przeczytałem Twojego bloga.
Piękny bieg i wynik!Zwłaszcza,że wiatr dokuczał.
Cały czas progres,tak trzymaj!
Piękny bieg i wynik!Zwłaszcza,że wiatr dokuczał.
Cały czas progres,tak trzymaj!
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Krzychu! Zobaczysz jak wyrwiesz do przodu po przerwie. Tylko skorzystaj z okazji i zrób jakieś roztrenowanie, żeby złapać świeżość
Gife na zdjęciu nie widać za bardzo jak pracują ręce, ale w porównaniu do zeszłego roku jest niebo a ziemia. W ogóle to jeszcze dużo pracy przede mną. Orka nad luzem, że tak się wyrażę
Gife na zdjęciu nie widać za bardzo jak pracują ręce, ale w porównaniu do zeszłego roku jest niebo a ziemia. W ogóle to jeszcze dużo pracy przede mną. Orka nad luzem, że tak się wyrażę
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Żeby luz był, musi być siła, a żeby siła była, musi być trening :uuusmiech: A przecież to sprawia nam wszystkim przyjemność w obliczu takich wyników
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
Komentarze,Blog
Garmin Connect
-
- Zaprawiony W Bojach
Po powrocie min.3 tygodnie tylko "izi" i już na zmniejszonym kilometrażu.Nie będe tyle biegał.szymon_szym pisze:Dzięki Krzychu! Zobaczysz jak wyrwiesz do przodu po przerwie. Tylko skorzystaj z okazji i zrób jakieś roztrenowanie, żeby złapać świeżość
Na razie zielone światło mam na rower i basen.Nie obijam się...choć nic nie zastąpi biegania.