Komentarz do artykułu Rekordowa liczba zawodników w ORLEN Warsaw Marathon

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Chatson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:09
Kontakt:

Nieprzeczytany post

"Zwykli ludzie" nie rozumieją idei takiej imprezy... że się tak kolokwialnie wyrażę "nie czują bluesa" :hej: :hahaha:
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
PKO
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

nie no te komentarze to tragedia... :hahaha:
hejterzy z piwem w lewej i chipsami w prawym ręku... :hej:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Też tak kiedyś myślałem jak ci ludzie... Ale większość z nich w duchu myśli co innego: "Też k... tak bym chciał, 42kilosy bez przerwy zapier.... A ja sześciopak z samochodu przydźwigam i już mam zadyszkę" :oczko:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
MikeWeidenbaum
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:27

Nieprzeczytany post

Nie przesadzałbym z nazywaniem ludzi udzielających się w komentarzach na wp, onecie, gazeta.pl itd., "normalnymi"
:hej:
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

MikeWeidenbaum pisze:Nie przesadzałbym z nazywaniem ludzi udzielających się w komentarzach na wp, onecie, gazeta.pl itd., "normalnymi"
A kim oni są ? Właśnie statystycznymi Polakami... A że nie masz takich dookoła siebie, to znaczy, że się wybiłeś ponad to i bądź szczęśliwy.
Dokonałem wyboru najlepszych tekstów:
cyt.
"A ja na ten przykład mam nowiutkiego AUDI A8 , 3,0 silnik , 300 na liczniku , w środku skóra , nawigacja GPS, komputer pokładowy, subuffer o wielkiej mocy , muza na fuul techno i hip hop non stop, wczoraj odebrałem z salonu. A warszawski PLEBS którego nie stać nawet na byle jaką fure biega i przeszkadza mi w niedzielnych wojarzach po mieście z moją kobietą która jest modelką , ma boskie ciało , wielkie piersi , jest piękna i opalona.A PLEBS dalej biega bo w domu zamiast kobiety mają brzydkiego paszteta , kure domową i bachorów gromade. Niech PLEBS się wstydzi i mi nie zazdrości jak to czyta !"
cyt.
"w zydowskiej warszawie swieto zydów."
cyt.
"A czy tussek na biegi przywiozl z Nigerii czekolade --"

Przecież prawdziwy Polak to w niedzielę idzie do kościoła i odwiedza rodziców :spoko:

krunner
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://www.domtel-sport.pl/wyniki/?offset=1&co=9&bieg=1

rozumiem, że czerwony trójkąt przy nazwisku oznacza nieklasyfikowany?
Obrazek
Awatar użytkownika
MikeWeidenbaum
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

krunner pisze:
MikeWeidenbaum pisze:Nie przesadzałbym z nazywaniem ludzi udzielających się w komentarzach na wp, onecie, gazeta.pl itd., "normalnymi"
A kim oni są ? Właśnie statystycznymi Polakami... A że nie masz takich dookoła siebie, to znaczy, że się wybiłeś ponad to i bądź szczęśliwy.
Dokonałem wyboru najlepszych tekstów:
cyt.
"A ja na ten przykład mam nowiutkiego AUDI A8 , 3,0 silnik , 300 na liczniku , w środku skóra , nawigacja GPS, komputer pokładowy, subuffer o wielkiej mocy , muza na fuul techno i hip hop non stop, wczoraj odebrałem z salonu. A warszawski PLEBS którego nie stać nawet na byle jaką fure biega i przeszkadza mi w niedzielnych wojarzach po mieście z moją kobietą która jest modelką , ma boskie ciało , wielkie piersi , jest piękna i opalona.A PLEBS dalej biega bo w domu zamiast kobiety mają brzydkiego paszteta , kure domową i bachorów gromade. Niech PLEBS się wstydzi i mi nie zazdrości jak to czyta !"
cyt.
"w zydowskiej warszawie swieto zydów."
cyt.
"A czy tussek na biegi przywiozl z Nigerii czekolade --"

Przecież prawdziwy Polak to w niedzielę idzie do kościoła i odwiedza rodziców :spoko:

krunner

Nie utożsamiałbym "statystycznego polaka" z "internetowym napinaczem" czy "trollem". Jestem przekonany, że większość osób piszących nieprzychylne komentarze, nawet nie była dziś w Warszawie, a spora część z nich jest w wieku gimnazjalnym.

Od zbyt dawna siedzę "w internetach", żeby mnie takie coś ruszało :lalala:
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

krunner pisze:cyt.
nie przejmowałabym się, na odległość czuć, że to nieudolna podpucha :hahaha: Powinien się bardziej wysilić ten ktoś. jeszcze w chwalenie się audi mogę uwierzyć, ale ta piękna modelka o boskim opalonym ciele pozwala wiele zrozumieć :ble:
Obrazek
Awatar użytkownika
MikeWeidenbaum
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://www.domtel-sport.pl/wyniki/?offset=1&co=9&bieg=1

rozumiem, że czerwony trójkąt przy nazwisku oznacza nieklasyfikowany?
To chyba strzałki wskazujące skok(zielone)/spadek(czerwone) miejsca względem poprzedniego pomiaru czasu.
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a, ok. zmyliło mnie to, że u Szota jest taka strzałka. teraz widzę, że za dużo byłoby tych zdyskwalifikowanych ;-)
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ